- 22 Kasım 2024
- 19
- 1
- 1
- Konu Sahibi gunesinnkizii
Bu mümkünmü? Yaşayan varmı kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle örnekler olduğunu duydum ama birebir böyle bir şeyi deneyimleyen oldumu merak ediyorum. Internet araştırmalarımda da sperm hücreleri canlı olduğundan vajina kayganlığıyla yumurtalığa ulaşabiliyormuş diye okudum..Mumkunati yok.
O zaman neden olmasın milyonda bir ihtimal sen olabilirsin o ihtimalBöyle örnekler olduğunu duydum ama birebir böyle bir şeyi deneyimleyen oldumu merak ediyorum. Internet araştırmalarımda da sperm hücreleri canlı olduğundan vajina kayganlığıyla yumurtalığa ulaşabiliyormuş diye okudum..
Evet dediğin gibi milyonda bir olsa gerek heralde, insanlar kaç ilişkiden sonra hamile kalıyor bende olabilceğini sanmıyorumO zaman neden olmasın milyonda bir ihtimal sen olabilirsin o ihtimal
Yani ben yaklaşık altı ay denedim ilk seferinde iki günde bir günlük ilişkiyle sonra oldu, diğer gebeligimde korunurken oldu prezervatif tasmisti bir kere fark etmiştik tık o gün hamile kaldım günü gününe tutuyordu, yani hicbirsey belli olmaz ihtimaller ihtimaller zinciri, boşalmaya başladığında bı damla da kaçsa iceriye oladabilir yani gericekilme pek korumazEvet dediğin gibi milyonda bir olsa gerek heralde, insanlar kaç ilişkiden sonra hamile kalıyor bende olabilceğini sanmıyorum
"Gazete kağıdına sarıp başka koğuşa gönderdiği spremle kadini hamile bıraktı" haberini okumadın mi ? Senin ki yolda katetmemis sıcak sıcak ihtimal yüksek.Bu mümkünmü? Yaşayan varmı kızlar?
O haberı ilk eşime gönderdiğimde şu cevabı almıştım elalem gazete kâğıdıyla yollayıp hamile bırakıyor bizde daha embrıyo yumurta sayısı sperm çıktı mı döllenme oldumu uğraşıp duruyoruz die"Gazete kağıdına sarıp başka koğuşa gönderdiği spremle kadini hamile bıraktı" haberini okumadın mi ? Senin ki yolda katetmemis sıcak sıcak ihtimal yüksek.
Ahahahaha bir ara ,boşalan sevgilimin kilodunu giydim hamile kaldım" diyorlardiO haberı ilk eşime gönderdiğimde şu cevabı almıştım elalem gazete kâğıdıyla yollayıp hamile bırakıyor bizde daha embrıyo yumurta sayısı sperm çıktı mı döllenme oldumu uğraşıp duruyoruz die
büyük başarıymışOhoo burda insanlar kot pantolonla sürtüşüp hamile kalıyor bu ne ki
Okumadım, tıklanma uğruna baya komik olmuş. yüksek demeyelimde ihtimal dahilinde diyelim, ay bilmiyorum çok saçma"Gazete kağıdına sarıp başka koğuşa gönderdiği spremle kadini hamile bıraktı" haberini okumadın mi ? Senin ki yolda katetmemis sıcak sıcak ihtimal yüksek.
Erkekten çıkan sperm bile yolunu buluyorsa demekAhahahaha bir ara ,boşalan sevgilimin kilodunu giydim hamile kaldım" diyorlardi
Erkekten çıkan sperm bile yolunu buluyorsa demek
Yumurtlama döneminde değilsen ihtimal yok ya. Yoksa ben aylarca pardon yıllarca boşuna mı uğraşmışım o kadar ilaç hormon boşuna mı almışım derim
Kötü düşünmedim ki. Yani gerçekten o kadar düzenli ilşkisi olup o kadar tedavi gören var yine de olumsuz sonuç alıyorlar kolay iş değil öyle çocuk yapmak. Anladığım kadarıyla da bekarsın ama korkma hamile değilsindir ekstra stres yapıp adet döngünü etkileme benceYumurtlama döneminde değildim, bencede ihtimal %1 filan. Rahatsızlığın için üzüldüm ama hemcinsin için bu şekilde düsünmene daha çok üzüldüm. Çocuk Allahın takdiri ve bu sorunlarda eğer inançlıysak ondan, şifada ondan bunu biliyorsundur..
çok güldüm ya ahahaAhahahaha bir ara ,boşalan sevgilimin kilodunu giydim hamile kaldım" diyorlardi
Mümkünatı yok kız ben bile 3 aralıkta regl oldum 7 aralıkta bitti 7 aralıktan 29 aralığa kadar 2 günde 1 birliktelik oldu anca hamile kaldım bide korunmasız yani sen rahatla bi gebe felan değilsinBu mümkünmü? Yaşayan varmı kızlar?