E ben oy verdim.
Litfen tahmin et.Hangisini isaretledin soylede bizde onu isaretleyelim
Var neden bunu da oyun haline getirmeyelim kadin dedigim herseyi kendi halletmez erkeginden yardim isterEkşın boncuğum ekşın bide anket yapmış şıklardan biri çok zevkli hemde diye
Siz neler yapiosunuzSenede bir sürüyormuş çok şey etmeyin
Boynuna zincir de takıyor musunuz? Ya da o sizin?Var neden bunu da oyun haline getirmeyelim kadin dedigim herseyi kendi halletmez erkeginden yardim ister
Oralı sadece bir seks tabiri sanan insanlara bu konuda açıklamayı böyle yapman fena oldu be kızım.Bu arada ciddi ciddi özellikle ev yapımı yoğurdun probiyotik etkisiyle mantara iyi geldiğini duymuştum ama yemek derken oral benim dediğim vajinal değil
VuuuuuVar neden bunu da oyun haline getirmeyelim kadin dedigim herseyi kendi halletmez erkeginden yardim ister
Hedef kitle belliOralı sadece bir seks tabiri sanan insanlara bu konuda açıklamayı böyle yapman fena oldu be kızım.
HahaVuuuuuyoğurt fantazisi demek dur ben erkeğime söylem yogurt alsın yigidim akşama yogurt güreşi var
Fakeye gel eşinden niye yardım alıyosunMerhaba hemcinslerim ben cinselliğe cok düşkünüm fakat arada vajinam da yani senede1 kaşıntı oluyor bu beni sinir ediyor sanirim sicak havalarda islaklik ve ter den oluyor neyse internette iyice baktım doktora gitme fırsatım olmadi ama akliniz da olsun yoğurt harika iyi geliyor yogurdu iyice sürüp yediriyorsunuz ve bi kac gun tekrarliyorsunuz ben tek basina yapmadım eşimden yardım aldım çok iyi geldi
Litfen tahmin et.
Ben dedim bıyık kokusunu nerde olsa tanırım diye biz oraya mümkün olduğunca bişey sürmüyoruz emmiSiz neler yapiosunuz
Ayseee kırmızılanmışsın hayırlı olsun.canım tamponu yoğurda iyice yedir ve vajinana yerleştir, 2 saat sonra çıkart. Günde 2 defa yapabilirsin. Fakat bu yöntem mantarlar için kullanılıyor.
Yıllar önce mantar olduğumda ilaçlar işe yaşamamıştı. Ve bu yoğurt mucizesiyle o mantardan kurtuldum ve birdaha da mantar olmadım.
Ablam için açtığım konuyu silmek için kırmızılandım ama silemedim kızAyseee kırmızılanmışsın hayırlı olsun.
Silinmiyo canısı be.Ablam için açtığım konuyu silmek için kırmızılandım ama silemedim kızsen biliyormusun nasıl silebilirim.
Hajah bana 1 saat borcun var nasıl olsaAyseee kırmızılanmışsın hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?