S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi saziye19
-
ya ben 1ay boyunca kullandım yaklaşık 1.5sene önce falan yani ben hiç bir sorun yaşamadım hiç yan etkisini görmedim allah a şükür ne mantar var bende ne akıntı nede kaşıntı ayrıca balayında güneş yanıklarım olmuştu onu bile uyuşturdu ütüne bişey sarmadım geçti ama senin tenin belki hassastırya bişey sorucam bu anestol hakkında...Lokal anestezi kremi o da..
ben epilasyon sırasında kullanıyorum anestezik krem emla kullanıorm ama emlayı surunce bıseyle sarmam gerekıyor cunkı bı sure hava almadıgında uyusuyor:S
siz de anestol u farklı bı kısımda olsa da uyusturma amaçlı kullandıgınızdan soruyorum,
sürdükten sonra hava ile temasını engelledınız mı? yanı bıseyle sararak kapatarak vs.
kaç dakıkada hissizlik yapmaya başladı?
ve
kaç nekadar süre sürüyor bu hissizlik durumu?
emla gibi değilse bende ondan kullanayım hava almıcak dıye sera strec mtrecle sarmakla ugrasmak kotu oluo:S
eğer denemediysen ya ben derim ki sana bi dene yinede sen bilirsin tabi:asigim:merb ben de sizinle aynı sorunu paylaşıyorum.bu durum kesinlikle vajinismus.aylardır araştırıyorum.fakat kesinlikle kendibaşına halledilebilecek bir sorun değil.cerrahi müdahale de işe yaramıyormuş.sorunun temeli psikolojik.ben bu hastalığı kabullendim artık.aydın nazilli de bir doktor buldum.oraya gitcez inş.tavsiye ediyorum.dr murat ulusoy.hipnozla tedavi.
ya ben 1ay boyunca kullandım yaklaşık 1.5sene önce falan yani ben hiç bir sorun yaşamadım hiç yan etkisini görmedim allah a şükür ne mantar var bende ne akıntı nede kaşıntı ayrıca balayında güneş yanıklarım olmuştu onu bile uyuşturdu ütüne bişey sarmadım geçti ama senin tenin belki hassastır
onu bilemicemfisfisfis hissizlik nekadar sürüyo hmm onu tam olarak hatırlamıyorum canım ya yanık için kullandığımda sürüp yatıyodum acı hissetmiyodum ilişki için kullandğımda ilişkiden sonra nasıl desem yani kendimi hissediyodum ama acı hissetmiyodum nasıl bi cümle oldu bilmiyorum ama inş anlarsın
ya gerçekten sarmak baya bi zor iş ya insan epilasyon yapmaya üşenir yani ben üşenirim yerimseniben istersen bi dene bi kerelik memnun kalmazsan bırakırsın zaetn fiyatı 1.30falandı 2sene önce simdi çok zamlandığını düşünmüyorumCanım bahsettiğim gibi ben epilasyon da canımın acısını azaltmak için kullanıorm HASSAS bölgelerde:)
şikayetim olmadı EMLA dan ama dediğim gibi sarmam lazım jelatınle hava almayınca daha ii uyusturuo.
senden ogrenmek ıstedıgım oydu.suruosun ustune bısey şey yapmadan uyusturuo anladıgım kadar yazından...Bende ona geçeyim ozaman öyle sarılı beklemek hos deıl
ya gerçekten sarmak baya bi zor iş ya insan epilasyon yapmaya üşenir yani ben üşenirim yerimseniben istersen bi dene bi kerelik memnun kalmazsan bırakırsın zaetn fiyatı 1.30falandı 2sene önce simdi çok zamlandığını düşünmüyorum
neee 1.30 muuuu:uhm:
ben emla ya küçücük 5 tüp için 25 ytl veriyorum...
bundan sonra anestol alayım deneyim baya ucuzmus yahu kaydirigubbakcemile3
çok saol tavsiyen içiN :1hug: a.s.
evet ya öyle çok ucuzdu fiyatı hatta eşimle 1liralık ilaç içinmiydi bütün bunlar diye gülmüştükkaydirigubbakcemile3 önemli değil şekerim inş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?