• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saziye19

Ziyaretçi
merabalar ben 7aylık evlıyım ve hala ılıskıye gıremıyorum
okadar denemelere ragmen giremıyoruz doktora gıttık doktor bana vajına delıgının büyüklügü normal gorunuyo dedi denemeye devam dedi
ama hala olmuyor kendımı sıkıyorum desem tamam ama oda yok giriste problem yasıyoruz 1cm bile girmiyor
yasayan varmı bu durumu sızden yardım beklıyorum ne yapabılırız yeterınce esnetıyoruz ama yıne olmuyor..
son carem doktora gıdıp girişi kestirip büyütmekmı:(:1no2:

Canım bunun delikle alakası yok vajinismus gibi görünüyor ama en iyisini dr. bilecek tabiki. İnşallah başarabilirsiniz.

bencede vaginusmus gibi gorunuyor kendinde saglıkçısın araştır mutlaka...

arkadaslar deligin büyüklügüyle alakali degilki. sonucta yani biraz acik konusayim kusura bakmayin:) zaten zevk almaya basladikca kendiliginden acilio ve kayganlasio. sonrada lop diye girio:)
vajinismus olsa gerek, psikolojik. bende ilk hafta yasadim ama sonra bi kere olunca hep oldu:)

valla arkadaslar sagolun yorumlar ıcın
doktor normal dedı delıkten ıcın ama zevke gelsem bile yok anam olmuyo:)
haftaya yıne doktordayım ınsallah bı cözüm buluruz
vajınusmus aklımın ucundan gecmezdı ama artık sadece o var:)
sızınle paylascam doktorun dedıklerını MS.arkadasım sende okursun öpüyorum ıyı geceler

seksi ic camaisrlari dene:) kendini daha rahat hissedersin belki;)

bence bide psikoloğa görün kendini kasdığın için olmuyodur ne kadar kasmıyorum desende

bencede psikolojik yine olmayacak diye korkuyor olabilirsin. kendini fazla kastığın içinidr. kayganlaştırıcıları denedinizmi. dr normal diyorsa doğrudur yoksa derdi sana deliği biraz genişletmemiz gerekiyor diye.

oradaki zarıda aldırsan,,alıştırmada yapsan , her şey beyinde bitiyo cnm,,bu şekilde 3,4 yılgibi , senelerce ilşkiye giremeyenler var,,onun için psikolojik destek şart , inşallah en kısa zamanda kurtulursun.......

cnm aynı sorun bendede vardı.istediğin kadar zevk al,vajina deliği istediği kadar büyük olsun yinede olmuyordu.sanki duvara çarpmış gibiydi.ve vajinusmus olduğumu anladık eşimle.araştırdık ve psikolağa gittik.2 haftada hallettik.çok şükür allah'a şuan rahatız.bence jinekologları gezmektense iyi bir psikolog bul ve ona git.çünkü ben çok gezdim dr dr.hatta kızlık zarını bile aklıma girip, o çaresiz halimden faydalanıp aldılar.sakın bunlara aldanma.

aynı sorunu bende yaşadım hayatım evlendikten sonra neolursa olsun bi türlü ilşkiye giremedik vajinismus diye baya bi korkmuştum sonra bi arkadaşım(allah razı olsun)ondan bi krem adı verdi ANESTOL diye acaip bişeydi ilişkiye girmeden önce sürüyosun ve yemin ederim hiç bişey hissetmiyosun uyuşturuyo 1ay falan kullandım sonra zaten alışıyosun bıraktım ve 2senelik evliyim hiç bi zararını da görmedim tavsiye ederim :içelim:

ya bişey sorucam bu anestol hakkında...Lokal anestezi kremi o da..
ben epilasyon sırasında kullanıyorum anestezik krem emla kullanıorm ama emlayı surunce bıseyle sarmam gerekıyor cunkı bı sure hava almadıgında uyusuyor:S
siz de anestol u farklı bı kısımda olsa da uyusturma amaçlı kullandıgınızdan soruyorum,
sürdükten sonra hava ile temasını engelledınız mı? yanı bıseyle sararak kapatarak vs.
kaç dakıkada hissizlik yapmaya başladı?
ve
kaç nekadar süre sürüyor bu hissizlik durumu?

emla gibi değilse bende ondan kullanayım hava almıcak dıye sera strec mtrecle sarmakla ugrasmak kotu oluo:S

merb ben de sizinle aynı sorunu paylaşıyorum.bu durum kesinlikle vajinismus.aylardır araştırıyorum.fakat kesinlikle kendibaşına halledilebilecek bir sorun değil.cerrahi müdahale de işe yaramıyormuş.sorunun temeli psikolojik.ben bu hastalığı kabullendim artık.aydın nazilli de bir doktor buldum.oraya gitcez inş.tavsiye ediyorum.dr murat ulusoy.hipnozla tedavi.

ya bişey sorucam bu anestol hakkında...Lokal anestezi kremi o da..
ben epilasyon sırasında kullanıyorum anestezik krem emla kullanıorm ama emlayı surunce bıseyle sarmam gerekıyor cunkı bı sure hava almadıgında uyusuyor:S
siz de anestol u farklı bı kısımda olsa da uyusturma amaçlı kullandıgınızdan soruyorum,
sürdükten sonra hava ile temasını engelledınız mı? yanı bıseyle sararak kapatarak vs.
kaç dakıkada hissizlik yapmaya başladı?
ve
kaç nekadar süre sürüyor bu hissizlik durumu?

emla gibi değilse bende ondan kullanayım hava almıcak dıye sera strec mtrecle sarmakla ugrasmak kotu oluo:S
ya ben 1ay boyunca kullandım yaklaşık 1.5sene önce falan yani ben hiç bir sorun yaşamadım hiç yan etkisini görmedim allah a şükür ne mantar var bende ne akıntı nede kaşıntı ayrıca balayında güneş yanıklarım olmuştu onu bile uyuşturdu ütüne bişey sarmadım geçti ama senin tenin belki hassastır
onu bilemicemfisfisfis
hissizlik nekadar sürüyo hmm onu tam olarak hatırlamıyorum canım ya yanık için kullandığımda sürüp yatıyodum acı hissetmiyodum ilişki için kullandğımda ilişkiden sonra nasıl desem yani kendimi hissediyodum ama acı hissetmiyodum nasıl bi cümle oldu bilmiyorum ama inş anlarsın :delphin:

merb ben de sizinle aynı sorunu paylaşıyorum.bu durum kesinlikle vajinismus.aylardır araştırıyorum.fakat kesinlikle kendibaşına halledilebilecek bir sorun değil.cerrahi müdahale de işe yaramıyormuş.sorunun temeli psikolojik.ben bu hastalığı kabullendim artık.aydın nazilli de bir doktor buldum.oraya gitcez inş.tavsiye ediyorum.dr murat ulusoy.hipnozla tedavi.
eğer denemediysen ya ben derim ki sana bi dene yinede sen bilirsin tabi:asigim:

ya ben 1ay boyunca kullandım yaklaşık 1.5sene önce falan yani ben hiç bir sorun yaşamadım hiç yan etkisini görmedim allah a şükür ne mantar var bende ne akıntı nede kaşıntı ayrıca balayında güneş yanıklarım olmuştu onu bile uyuşturdu ütüne bişey sarmadım geçti ama senin tenin belki hassastır
onu bilemicemfisfisfis
hissizlik nekadar sürüyo hmm onu tam olarak hatırlamıyorum canım ya yanık için kullandığımda sürüp yatıyodum acı hissetmiyodum ilişki için kullandğımda ilişkiden sonra nasıl desem yani kendimi hissediyodum ama acı hissetmiyodum nasıl bi cümle oldu bilmiyorum ama inş anlarsın :delphin:

Canım bahsettiğim gibi ben epilasyon da canımın acısını azaltmak için kullanıorm HASSAS bölgelerde:)
şikayetim olmadı EMLA dan ama dediğim gibi sarmam lazım jelatınle hava almayınca daha ii uyusturuo.
senden ogrenmek ıstedıgım oydu.suruosun ustune bısey şey yapmadan uyusturuo anladıgım kadar yazından...Bende ona geçeyim ozaman öyle sarılı beklemek hos deıl:utangac:

Canım bahsettiğim gibi ben epilasyon da canımın acısını azaltmak için kullanıorm HASSAS bölgelerde:)
şikayetim olmadı EMLA dan ama dediğim gibi sarmam lazım jelatınle hava almayınca daha ii uyusturuo.
senden ogrenmek ıstedıgım oydu.suruosun ustune bısey şey yapmadan uyusturuo anladıgım kadar yazından...Bende ona geçeyim ozaman öyle sarılı beklemek hos deıl:utangac:
ya gerçekten sarmak baya bi zor iş ya insan epilasyon yapmaya üşenir yani ben üşenirim yerimseniben istersen bi dene bi kerelik memnun kalmazsan bırakırsın zaetn fiyatı 1.30falandı 2sene önce simdi çok zamlandığını düşünmüyorum:kahve:

ya gerçekten sarmak baya bi zor iş ya insan epilasyon yapmaya üşenir yani ben üşenirim yerimseniben istersen bi dene bi kerelik memnun kalmazsan bırakırsın zaetn fiyatı 1.30falandı 2sene önce simdi çok zamlandığını düşünmüyorum:kahve:

neee 1.30 muuuu:uhm:
ben emla ya küçücük 5 tüp için 25 ytl veriyorum...
bundan sonra anestol alayım deneyim baya ucuzmus yahu kaydirigubbakcemile3
çok saol tavsiyen içiN :1hug: a.s.

neee 1.30 muuuu:uhm:
ben emla ya küçücük 5 tüp için 25 ytl veriyorum...
bundan sonra anestol alayım deneyim baya ucuzmus yahu kaydirigubbakcemile3
çok saol tavsiyen içiN :1hug: a.s.

evet ya öyle çok ucuzdu fiyatı hatta eşimle 1liralık ilaç içinmiydi bütün bunlar diye gülmüştükkaydirigubbakcemile3 önemli değil şekerim inş işe yarar

evet ya öyle çok ucuzdu fiyatı hatta eşimle 1liralık ilaç içinmiydi bütün bunlar diye gülmüştükkaydirigubbakcemile3 önemli değil şekerim inş işe yarar

hehhehe allam 1 ytl nelere kadiirmiş diyesi gelir insanın kaydirigubbakcemile3

Back