Vajina sol tarafta yanma

denizill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
120
57
Merhabalar
Benim yeni fark ettiğim bir şey var. Dildo kullandıktan sonra vajina boyunca sol tarafında bir hassasiyet hissediyorum, yanma gibi. Fazla bir ağrı yok ama sağ tarafta hiç öyle bir şey olmuyor. Acaba bir hastalık habercisi olabilir mi?,

Tahriş olabilir. Dildonun bir tarafinda plastik çıkıntı falan olabilir mi? Ya da bir sure sonra kuruyor olabilir mi?

Tahriş olabilir. Dildonun bir tarafinda plastik çıkıntı falan olabilir mi? Ya da bir sure sonra kuruyor olabilir mi?
Hımm hayır çıkıntısı yok. Normal penis şekline çok benziyor, yumuşak bir yapısı var. Kullanırken de yine sol tarafta hassasiyet olduğunu fark ettim. Aklıma takıldı acaba kist vs bir şey olabilir mi diye ve bunun için ultrason mu çektirmeliyim acaba..

Vajina ile kistin bir baglantisi olabilir mi sizce? Az çok anatomiyi biliyorsunuzdur. Tahriş etmissiniz bence. Ama yine de gidin. Fitil falan gereklidir belki.

Vajina ile kistin bir baglantisi olabilir mi sizce? Az çok anatomiyi biliyorsunuzdur. Tahriş etmissiniz bence. Ama yine de gidin. Fitil falan gereklidir belki.
Vajinayla ilgili tüm hastalıkları ve ya anatomiyi bilmek zorunda değilim. Bilmiyorum ki soruyorum, olabilir mi diye.. Belki benzer bir şey yaşayan vardır da bir yönlendirme yapan olur diye..

Sağ el ile kullanıyorsanız sol tarafa biraz fazla baskı yapıyorsunuz belki de ama yine de bir doktora görünün isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…