Cinsel ilişkide ne gibi bi sorun olabilirkii?estetik acıdan seni rahatsız ediyorsa kucultturme ameliyatı olabilirsin birde bazen cinsel ilişkide zorluk yasanabliyormus ama herkesde olan bir durum degildir bu ..az kadında olan bir durumda degildir bence
valla cnm tam bilmiyorum olabiliyomus ama asırı buyukluktedir o herlde giris sırasında engelliyodur buyukluguCinsel ilişkide ne gibi bi sorun olabilirkii?
?
Canim dis dudak mi ic dudak mi sarkik olan..benimki ic dudak sarkmasiydi.bikini ve camasirdan belli oluyordu.gecen hafta oldugum labioplasti ameliyati ike bu sorundan kurtuldum.cok mutluyumArkadaslar konu yeri doğrumu bilmiyrm ama benim vajinamda dış dudak boyu biraz büyük eğildigm zaman direk görüyorm yada iç çamasırı giydiğimde belli oluyor sizce bu normalmi yoksa bir bozukluk varmıdır sekilde?
Canim dis dudak mi ic dudak mi sarkik olan..benimki ic dudak sarkmasiydi.bikini ve camasirdan belli oluyordu.gecen hafta oldugum labioplasti ameliyati ike bu sorundan kurtuldum.cok mutluyum
Cnm ben kayseride oldum operasyonumu.merhaba arkadaşlar.silver5 senin doktorun kimdi rica etsem ismini söylr misin?
Camasirla bakinca bir çıkıklık oluyo.baya belli oluyodu benimkiçamaşırdan yada bikiniden belli olunca mı sarkıklık oluyor benimde öyle çünkü kafam karıştı
Bnce osekild cok iyiDuyguçok iyipost: 39306651 .!.:Arkadaslar konu yeri doğrumu bilmiyrm ama benim vajinamda dış dudak boyu biraz büyük eğildigm zaman direk görüyorm yada iç çamasırı giydiğimde belli oluyor sizce bu normalmi yoksa bir bozukluk varmıdır sekilde?
CoguArkadaslar konu yeri doğrumu bilmiyrm ama benim vajinamda dış dudak boyu biraz büyük eğildigm zaman direk görüyorm yada iç çamasırı giydiğimde belli oluyor sizce bu normalmi yoksa bir bozukluk varmıdır sekilde?