Vajina sarı akıntı koku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anonimje73

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
21
-2
21
Kızlar 1-2 haftadır böyle geliyor akıntı, cinsel ilişki prezervatifliydi her seferinde, şuan da böyle geliyor akıntı, geçen ilişki esnasında kokudan dolayı rahatsız oldum, yanma yok, kaşıntı çok ıslandığında arada 1, içeri kısımda sanki bir sıcaklık hissediyorum gibi bu nedir nasıl geçer ?

Kızlar 1-2 haftadır böyle geliyor akıntı, cinsel ilişki prezervatifliydi her seferinde, şuan da böyle geliyor akıntı, geçen ilişki esnasında kokudan dolayı rahatsız oldum, yanma yok, kaşıntı çok ıslandığında arada 1, içeri kısımda sanki bir sıcaklık hissediyorum gibi bu nedir nasıl geçer ?
Şişlik falan da yok, beyaz yara şeklinde yara da yok, anlam veremedim normalde akıntı rengim beyaz şeffaf bir akıntıydı

Adetinizin kacinci günü yumurtalık akıntısı olabilir

ya igrencsiniz başlıkta uyarsaydinz bari ya 🤢
Bakma kardeşim, zorla mı baktırıyoruz ?
Adetinizin kacinci günü yumurtalık akıntısı olabilir
ovulasyonun 8. Gününde vardı şuan adetime 12 gün var adet sonrası oldu ve bu ay adetim gecikmişti kadın doğuma gittim sol yumurtalık kist dedi adetle beraber attım onu sonrasında böyle sarı akıntılar oldu

Bakma kardeşim, zorla mı baktırıyoruz ?

ovulasyonun 8. Gününde vardı şuan adetime 12 gün var adet sonrası oldu ve bu ay adetim gecikmişti kadın doğuma gittim sol yumurtalık kist dedi adetle beraber attım onu sonrasında böyle sarı akıntılar oldu
Yumurta akıntısı benimde öyle olyor

Lütfen görsel eklemeyiniz yasak ve lütfen konuları defalarca açmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X