vajına mantarı için dermataloğa gittim kurtuldum..

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
45
Kırıkkale
arkadaşlar ben bu mantar denen illetten kurtuldum sizede anlatmak istiyorum.bende 5 senedir geçmek bilmeyen mantar vardı (vajınada).bende jınekologlara gittim sürekli aynı ilaçlar falan biliyorsunuz zaten.neyse bir arkadaşım dermataloğa gitmemi önerdi.özel dermataloğa gittim(80 ytl).anlattım.dediki örnek alalım ben dedimki lütfen muayene etmeyin(bıkmışım zaten)neyse bana mikroskop camı kücük cam verdi işte vajınama değdirdim onu tahlil ettiler mantar olmadığını enfeksiyon olduğunu söyledi.enfeksiyonda bir çeşit mantar demekmiş zaten.kocamada banada ilaç verdi.bana ayrıyetten fitil verdi 6 gün sabah akşam fitili kullandım.tabi ilişki falan olmayacak.birde bana vajıhex diye vajına yıkama jeli verdi 30 tl.fiyatida.neyse tam 3 ay ol ve vajınamın rengi bile değişti arkadaşlar.jeli haftada bir banyoda kullanıyorum okadar.ama muthiş durumdayım tarif edemem.kadın doğumcuların yapmadığını yaptı. dermatağa gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum...

canım lütfen ilaç isimlerini yaz 8 senedir evliyim ve evlendiğimden beri bu sorun var 1 ay geçer tekrar başlar .... dr a sormadan kullanmam zaten pirpirikliyimdir biraz belki banada önerir...teşekkürler

aynen canım özelden yazabilirsin burdan ilaç ismi verilmio sanırım. ben de kurtulamıcam galiba

vaji-hex fitil
trovojen krem
funit 4 lu (ikisini kocam ikisinide ben ictim)
vajisil genital yikama jeli oneli olanda bu jel cok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…