Bir kür bulmuş olabilirim ( papatya suyu ile sarimsak)
4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldim ve 1 ay sonrasinda şiddetli bir vajinal enfeksiyon yasadim.Yogun sari akintim vardi fakat bende hic koku yoktu, bir mantar hapı var la....... diye öncekilerde 1 adet alinca gecirirdi mantari 7 tane ictim gecrmedi... sirke denedm, mantar kremleri denedim ,kuru tuttum o aralar calismiyordum külot dahi giymedim yok geçmedi.Çay agaci yagi suruyordum biraz iyilestriyordu fakat gecirmedi.Herhalde mantar değil koku da yok diye doktora gittim antibiyotik yazdi sanirim o gecirdi ya da zaten gececegi vardi artik.... 2 ay gecti ve yine ayni seyler basladi.. Bukez fazla sari degil bazen beyaz bazen acik sari bir akinti ve kaşinti... fotograf cekip baktigimda etrafi beyazimsi hafif kizarik lezyonlar var tam iç dudaklarda ve yanlarinda.. Ayni şeyleri uyguladim ilave olarak yogurt surdum pamukla iceri sıktım damlalikla sirkeden daha cok rahatlatiyordu fakat gecirmedi.Hamilelik ihtimali sebepli hapta kullanamadim. Taki dün burayi okuyana kadar...
Ben sarimsagi cay tabagi icinde ezip uzerine demlenmis papatya cayi doktum ve bu karisimi yatarak disaridan pamukla surdum biraz iceri de damlattim...Sarimsaga ip gecirip fitil de yaptim fakat korkup yalniz 20 dakika tuttum. uyandgimda kaşinti falan yok. Sarimsakla yaptiklarima gecse bile biraz devam etmeyi düsdüşünüyorum..