- 5 Mart 2025
- 218
- 27
- 13
- Konu Sahibi sutlukahvem
Kızlar vajina dudağının kenarında nasıl anlatılır bilmiyorum ama orda bı şişlik ve sertlik var sıkınca da pembe sarı akıntı geldi varmı başına gelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İltihaptir bende de iki gün önce çıktı birden sıkınca sarımsı sıvı akti küçüldü o şişlik ama hala var .Kızlar vajina dudağının kenarında nasıl anlatılır bilmiyorum ama orda bı şişlik ve sertlik var sıkınca da pembe sarı akıntı geldi varmı başına gelen
Benim de aynı iki gün önce acı ağrı yok sıkınca sarı Pembe aktı bugün sabah yine baktım sıkınca pembe akıntı oldu sizin de akıntı şeklinde oldu degilmi sarı dediğiniz benimde biraz küçüldü ama hala var birde resim ekliyorum bu bölgede miydi sizin deİltihaptir bende de iki gün önce çıktı birden sıkınca sarımsı sıvı akti küçüldü o şişlik ama hala var .
Yok benimki orda değildibirazdaha uzakta ama içinden sıvı alıyorsa iltihaptir korkma zamanla kaybolur.Benim de aynı iki gün önce acı ağrı yok sıkınca sarı Pembe aktı bugün sabah yine baktım sıkınca pembe akıntı oldu sizin de akıntı şeklinde oldu degilmi sarı dediğiniz benimde biraz küçüldü ama hala var birde resim ekliyorum bu bölgede miydi sizin de
Ay inşallah biraz tedirgin oldum açıkçası sıkarak da iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedmYok benimki orda değildibirazdaha uzakta ama içinden sıvı alıyorsa iltihaptir korkma zamanla kaybolur.
Sıvı sizde de vajinal akıntı olarak mi geliyor yoksa o sis olan yerden mi çıkıyorYok benimki orda değildibirazdaha uzakta ama içinden sıvı alıyorsa iltihaptir korkma zamanla kaybolur.
İyice sık pis kan gitsin temiz kan gelsin oranı temiz tut istersen peceteye kolanya dök biraz oraya bastır orayı dezenfekte et.Ay inşallah biraz tedirgin oldum açıkçası sıkarak da iyi mi yapıyorum kötü mü bilemedm
Benim zaten akıntım var normalde enfeksiyonun var ama o sislikten geliyor o sarı sıvı sıkınca.Sıvı sizde de vajinal akıntı olarak mi geliyor yoksa o sis olan yerden mi çıkıyor
Ay kolonya da yakmaz mi orayıİyice sık pis kan gitsin temiz kan gelsin oranı temiz tut istersen peceteye kolanya dök biraz oraya bastır orayı dezenfekte et.
Allah alla benimkinin ucu fln yok zaten sislikten gelmiyor sıkınca vajinadan pembe sarı şekilde akıyorBenim zaten akıntım var normalde enfeksiyonun var ama o sislikten geliyor o sarı sıvı sıkınca.
Bartolin kisti değil mi?Benim de aynı iki gün önce acı ağrı yok sıkınca sarı Pembe aktı bugün sabah yine baktım sıkınca pembe akıntı oldu sizin de akıntı şeklinde oldu degilmi sarı dediğiniz benimde biraz küçüldü ama hala var birde resim ekliyorum bu bölgede miydi sizin de
Bende o şekilde düşündüm ama ağrı vs yok bide o iltihap vajinadan aktı sıkınca normal mi kiBartolin kisti değil mi?
Yakacak ama dezenfekte eder orayı beş saniye yakar sonra geçer yine de kendin bilirsin canim .Ay kolonya da yakmaz mi orayı
Ha oylemi ben o sislikten geliyor diye anladım canım yanlis anlamışım durduk yere pembe akıntı mi geliyor vajinandan ?Allah alla benimkinin ucu fln yok zaten sislikten gelmiyor sıkınca vajinadan pembe sarı şekilde akıyor
Hayır durduk yere gelmiyor o şişliği biraz yumsatayim diye masaj gibi biraz bastırdım önce sarı kahverengi akıntı geldi baya şişlik küçüldü sonrada pembe kırmızıya döndü ama normal zamanda akıntı gelmiyor vajinadan orayı sıkarsam akıyorHa oylemi ben o sislikten geliyor diye anladım canım yanlis anlamışım durduk yere pembe akıntı mi geliyor vajinandan ?
Enfeksiyon kapmamak için kurcalamayı bırakın doktora gidin lütfen.Bende o şekilde düşündüm ama ağrı vs yok bide o iltihap vajinadan aktı sıkınca normal mi ki
Geçmezse doktora gidicem ama bı arkadaş sislikten geliyor akıntı demiş benimki direk vajinadan geliyor bı sorun mu var diye dusunmeden edemedimEnfeksiyon kapmamak için kurcalamayı bırakın doktora gidin lütfen.
O şişlik vajinanın yanında olduğu için o iltihap ilk önce vajinana akıp ordan akmış olabilir zannedebilirmisin? Yatarak mi sıktın o şişliği yoksa ayaktami ?Geçmezse doktora gidicem ama bı arkadaş sislikten geliyor akıntı demiş benimki direk vajinadan geliyor bı sorun mu var diye dusunmeden edemedim
Oturur vaziyette bacaklarımı karnıma doğru çektim aynanın karşısına geçtim aslında sıkmak niyetinde değildim ama baskı uygulayinca vajinadan direk akıntı gelmeye başladı başta sarı pembe olarak geldi sonradan hafif kırmızıya döndü ama o gelince de şişlik biraz indi ama yinede var bilmiyorum ya o kist olsa direk sislikten mi patlardu yani vajinadan aktığına eminim çünkü aynanın karşısında yaptım bunuO şişlik vajinanın yanında olduğu için o iltihap ilk önce vajinana akıp ordan akmış olabilir zannedebilirmisin? Yatarak mi sıktın o şişliği yoksa ayaktami ?
Vajinanin içine dogru patlamistir yani ortadan değilde sağdan soldan gibi merak etme o şişlik patlamış işte oraya sen temiz tut ve biraz kolanya degdir zamanla iner merak etme.Oturur vaziyette bacaklarımı karnıma doğru çektim aynanın karşısına geçtim aslında sıkmak niyetinde değildim ama baskı uygulayinca vajinadan direk akıntı gelmeye başladı başta sarı pembe olarak geldi sonradan hafif kırmızıya döndü ama o gelince de şişlik biraz indi ama yinede var bilmiyorum ya o kist olsa direk sislikten mi patlardu yani vajinadan aktığına eminim çünkü aynanın karşısında yaptım bunu