• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina kaşıntısı

ooof ben yasadım bunu hamılelıgımde mahvolmuştum..
hem ıcten hem dıştan delı gıbı kaşınıyordu..
elımı surdugum an azıyordu..güzelce temızle,hıc nemlı bırakma ve kaşımamaya calıs..
kaşındıkça kaşınıyor cunku..
ne surmelı bılmıyorum..benımkı 1 hafta surmustu..
cok kotu bıse..

Teşekkür ederim kızlar. Travozol kremini soracağım. Kolonya yakıp acıtmıyor mu? Gerçi bunu çekmektense bir iki dakikalık yanmayı tercih ederim

Kolonya mı!
Kolonyanın el ve yüz için dahi kullanılmasının sakıncaları anlatılıyor da vajinaya mı süreceksiniz, yapmayın .. Vajinanın asit dengesini bozduğunuz için başka sorunlar çıkar, hayret yani.

merhaba
prezervatif kullananlar kısmına ben de kaşıntım ile alakalı yazı yazmıştım. İlk fırsatta doktora gittim acaba prezervatif mi alerji yaptı diye ama, dediğiniz gibi beyaz bir akıntı, ve dehşet bir kaşıntı ki bu kaşıntı içeriden , kaşıdıkça kaşınası geliyor insanın o derece. ve doktor mantar olduğumu söyledi, neo penotran denilen fitili verdi, bir de 2 ilaç daha bunları eşim de içecekmiş, mantığını anlamadım, sizin bilginiz var mı?

Mantar bulaşıcı olduğu için eşinize de bulaşma ihtimaline karşı içmesini söylemiş. Mantığı bu.

Mantar bulaşıcı olduğu için eşinize de bulaşma ihtimaline karşı içmesini söylemiş. Mantığı bu.

yanıtınız için çok teşekkür ederim Ancak madem bulaşıcı ise, neden prezervatif kullanmayın dedi d.kontrol hapına yönlendirdi garip geldi bu durum bana.

Merhaba ben de mantardan baya cekiyorum su an kasinti ve akinti hayatimi olumsuz etkiliyor. Kullandigim travacort ve travazol kremler kasintiyi gecirmek yerine daha da arttirip bi de yanma yapiyorlar, bunu benim gibi yasayan var mi?
Daha onceki kasintilarimda gecirmisti bu ikisi ama simdi niye boyle oldu anlamadim acaba surmesem mi diyorum, tavsiyesi olan? :(

Ben 2yildir evliyim cocuğum yok bende her mensturasiya döneminde bi hafta önceden kasinti oluyo. Ama müayine olundun mantar çikmadi kan tahlillerimde yapildi bi tek kan azligim var ve mensturasiya dönemim normaldi ama bu ay 8gün öne atladi bende folekul ne zaman patladini nasil bile bilirim hamile kalmak için hangi gunu sece bilirim ve bu kaşintiyi nasil engel ola bilirim lütfen yardim edin bana

Back