Bunu ancak doktor muayene ederek bilebilir.Arkdaslar son gunlerde vajinamdan koku gelmekteudi baktigimda ise vajina agzinin beyaz siviyla ortulu oldugini gordum.biraz kasinma istegi de olusturmaya basladi. Ic dudaklarin ice donuk kismi asinmis tahris olmustu ben iliskiden dolayi boyle oldugunu dusunrken acaba mantardan dolayi olabilir mi mamtar varken cinsel iliskiye girilmesi sikinti yaratir mi acaba biseyleri eksik mi yapiyotiz diye dusunmeye basladik iliski aninda hor kullanmaktan oturu mu oldu diye dusunmeye basladik vajinal mantar ise iyilesmesi ne kadar surer.buldugum bikrem vsr travorcot onu surmeyr basladim
hor kullanmak nedir yaa.Arkdaslar son gunlerde vajinamdan koku gelmekteudi baktigimda ise vajina agzinin beyaz siviyla ortulu oldugini gordum.biraz kasinma istegi de olusturmaya basladi. Ic dudaklarin ice donuk kismi asinmis tahris olmustu ben iliskiden dolayi boyle oldugunu dusunrken acaba mantardan dolayi olabilir mi mamtar varken cinsel iliskiye girilmesi sikinti yaratir mi acaba biseyleri eksik mi yapiyotiz diye dusunmeye basladik iliski anindavajinal mantar ise iyilesmesi ne kadar surer.buldugum bikrem vsr travorcot onu surmeyr basladim
Fitil ve krem lazım . İsim verebilirim ama kontrole gitsen daha iyi olurArkdaslar son gunlerde vajinamdan koku gelmekteudi baktigimda ise vajina agzinin beyaz siviyla ortulu oldugini gordum.biraz kasinma istegi de olusturmaya basladi. Ic dudaklarin ice donuk kismi asinmis tahris olmustu ben iliskiden dolayi boyle oldugunu dusunrken acaba mantardan dolayi olabilir mi mamtar varken cinsel iliskiye girilmesi sikinti yaratir mi acaba biseyleri eksik mi yapiyotiz diye dusunmeye basladik iliski aninda hor kullanmaktan oturu mu oldu diye dusunmeye basladik vajinal mantar ise iyilesmesi ne kadar surer.buldugum bikrem vsr travorcot onu surmeyr basladim
ilaç tavsiyesi serbest mi?aynı şeyleri yaşadım ve tedavi oldum daArkdaslar son gunlerde vajinamdan koku gelmekteudi baktigimda ise vajina agzinin beyaz siviyla ortulu oldugini gordum.biraz kasinma istegi de olusturmaya basladi. Ic dudaklarin ice donuk kismi asinmis tahris olmustu ben iliskiden dolayi boyle oldugunu dusunrken acaba mantardan dolayi olabilir mi mamtar varken cinsel iliskiye girilmesi sikinti yaratir mi acaba biseyleri eksik mi yapiyotiz diye dusunmeye basladik iliski aninda hor kullanmaktan oturu mu oldu diye dusunmeye basladik vajinal mantar ise iyilesmesi ne kadar surer.buldugum bikrem vsr travorcot onu surmeyr basladim
Aynı şey bendede olmuştu.İlk başta önemsemedim daha sonra çişimi yaparken agridan kivranir hale geldim.Hemen doktora git fitil verecektir eminimki.Duzenli kullanimda gecio zaten.Arkdaslar son gunlerde vajinamdan koku gelmekteudi baktigimda ise vajina agzinin beyaz siviyla ortulu oldugini gordum.biraz kasinma istegi de olusturmaya basladi. Ic dudaklarin ice donuk kismi asinmis tahris olmustu ben iliskiden dolayi boyle oldugunu dusunrken acaba mantardan dolayi olabilir mi mamtar varken cinsel iliskiye girilmesi sikinti yaratir mi acaba biseyleri eksik mi yapiyotiz diye dusunmeye basladik iliski aninda hor kullanmaktan oturu mu oldu diye dusunmeye basladik vajinal mantar ise iyilesmesi ne kadar surer.buldugum bikrem vsr travorcot onu surmeyr basladim
iliski aninda hor kullanmaktan oturu mu oldu diye dusunmeye basladik
ne diyeydi açık açık yazsa daha fena olurdu emin oleşya mı bu yaa tabire bak
neyi kastettiğini bilmiyorum tam tabi ama sert ilişki diyebilirdi, uzun süreli ilişki diyebilirdi,buna benzer bişey diyebilirdine diyeydi açık açık yazsa daha fena olurdu emin ol
hor kullanmak nedir yaa.
Bende mantar oldum ilk doktora gittiğimde mixovul ve travazol krem verdi kullandım bir ay geçti yine tekrarladı şimdi aynı ilaçları verdi doktor yine kullanıyorum ama yanma kaşıntı geçmiyor siz ne kullandınızAynı şey bendede olmuştu.İlk başta önemsemedim daha sonra çişimi yaparken agridan kivranir hale geldim.Hemen doktora git fitil verecektir eminimki.Duzenli kullanimda gecio zaten.