Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantarda olabilir candida mantari iserken aciyosa beyaz peynirimsi akintinda varsa kasintiyla kesin mantardir yoksa enfeksiyon olabilirMerhaba arkadaşlar. Vajina iç kısmında şişlik ve kaşıntı var dokununca veya peçete ile silince agri oluyor internette birçok araştırma yaptım ama pek bir sonuca ulaşamadım bu konuda fikirlerinizi almak istedim şimdiden teşekkürler
Yani hamile degilim ama benimde akıntım var sari renk. Teşekkür ederim cevap için :)Bende de var hamilelikten normal dedi doktor. Ama yine de fitil verdi. Cunku akintim var ihmale gelmez mutlaka doktora gidin.
Beyaz değil sarı akıntım ama çökelek mi diyorlar pek bilgim de yok inş kötü birşey çıkmazMantarda olabilir candida mantari iserken aciyosa beyaz peynirimsi akintinda varsa kasintiyla kesin mantardir yoksa enfeksiyon olabilir
Doktora git mantar olabilirBeyaz değil sarı akıntım ama çökelek mi diyorlar pek bilgim de yok inş kötü birşey çıkmaz
Doktora en erken perşembe günü randevu bulabildim. Peki mantar da olsa o şişligin büyüme ihtimali var mı bir bilgin var mıDoktora git mantar olabilir
Kasinti varsa kasidiysan etin ondan sisme yapmistir ve yanma yapmistir buyuk ihtimal senin mantarin var sirkeli suyla sil karbonat sur kasintini hafifletir eczanelerde elma sirkeli fitiller var onlari kullan doktora gidene kadar seni idare eder canim gecmis olsunDoktora en erken perşembe günü randevu bulabildim. Peki mantar da olsa o şişligin büyüme ihtimali var mı bir bilgin var mı
Çok teşekkür ederim canim deneyeceğim en azından rahatlatırKasinti varsa kasidiysan etin ondan sisme yapmistir ve yanma yapmistir buyuk ihtimal senin mantarin var sirkeli suyla sil karbonat sur kasintini hafifletir eczanelerde elma sirkeli fitiller var onlari kullan doktora gidene kadar seni idare eder canim gecmis olsun
Tabi biraz yakar ama rahatlatir yani icten gelen birsey bu yinede doktoru ihmal etme elma sirkeli fitil al elma sirkesiyle ilik su yap tasa yika genital bolgeni yarim saat sonrada karbonati az islat pamukla sür ilk once bunlari yaparken icini temizle at sonra disini temizle yayma sakin surekli yap doktoruna gidene kadar rahat edersin cok cektim çünkü ben o sekilde atlattimÇok teşekkür ederim canim deneyeceğim en azından rahatlatır
Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim sirke çok yakar mi bilmiyorum ama böyle de çok huzursuz ediyor kaşıntı oluyor veya sizliyorTabi biraz yakar ama rahatlatir yani icten gelen birsey bu yinede doktoru ihmal etme elma sirkeli fitil al elma sirkesiyle ilik su yap tasa yika genital bolgeni yarim saat sonrada karbonati az islat pamukla sür ilk once bunlari yaparken icini temizle at sonra disini temizle yayma sakin surekli yap doktoruna gidene kadar rahat edersin cok cektim çünkü ben o sekilde atlattim
Dikkatli bakmaya çalışıyorum ama çok zor görebiliyorum böyle sivilce gibi tam yanakta olduğu için sıkıştıramiyorum cok acıdığı için ama tekrar deneyeyim. Çok teşekkür ederim :)Mantarsa sirke çok yakıyor ama çok iyi geliyor .
Kistik bir sivilcede olabilir .
Elinizle hafif sıkıştırarak kontrol edin .
Bende de olmuştu . Mantar sandım şişlik tam nerde diye kontrol ederken patladı .Patlayınca akıttım .Şişlik indi krem vs ile düzeldi.
Geçmiş olsun.
Ben dediginizi yaptım ve sivilceymis baya iltihap çıktı kanla birlikte ama hala var bende antibiyotik krem sürdüm çok teşekkür ederim nasıl rahatladım psikolojik olarak umarım tamamen geçer tekrarMantarsa sirke çok yakıyor ama çok iyi geliyor .
Kistik bir sivilcede olabilir .
Elinizle hafif sıkıştırarak kontrol edin .
Bende de olmuştu . Mantar sandım şişlik tam nerde diye kontrol ederken patladı .Patlayınca akıttım .Şişlik indi krem vs ile düzeldi.
Geçmiş olsun.
Sirke fazla yakmiyor kasintiyi aliyor kasimamaya özen goster karbonat sür baya idare ederÇok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim sirke çok yakar mi bilmiyorum ama böyle de çok huzursuz ediyor kaşıntı oluyor veya sizliyor
deneyeyim o halde zaten kaşıntı sanki azaldı kasimamaya da dikkat ediyorumSirke fazla yakmiyor kasintiyi aliyor kasimamaya özen goster karbonat sür baya idare eder
Dene tabi her yil kadinlarda cikan birsey zaten tekrarlayip duruyo umumi tuvalet kullanmamaya özen goster genellikle kadinlar hep oralardan kapiyodeneyeyim o halde zaten kaşıntı sanki azaldı kasimamaya da dikkat ediyorum