Vajina iç dudakta şişlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi m1a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlacı hatırlamıyorum bide yıkama jeli vermişti diye hatırlıyorum . Bazı doktorlar enjeksiyon ile içini boşaltabiliyor haberin olsun
Merhaba ben fucidin i sürdügüm gün bayram ziyaretinde,babamlardaydım ve lavaboda peceteye aktığını gördüm oldugu gibi aktı sildikce geldi hatta birazcik kanda gelmisti. Sari sari iltihap akti.. patladı Kendi geçer.. sıkmayın. Sürdükten 3 4 saat sonra patladı. Fucidin krem sürün. Bende cok korkmuştum 🥰 gecmis olsun.
Eczane gitsem bu fucidin i direk verirler mi anlatsam böyle diye... Sıkmıyorum acıyor, mercimek kdr... 2 gündür farkettim... Batıyor, kaşınıyor şu an mesela... Cevabın için de tşk ederim rahatladım biraz...

Eczane gitsem bu fucidin i direk verirler mi anlatsam böyle diye... Sıkmıyorum acıyor, mercimek kdr... 2 gündür farkettim... Batıyor, kaşınıyor şu an mesela... Cevabın için de tşk ederim rahatladım biraz...
Rica ederim. Evet verir. Çünkü antibiyotikli krem tirnak batmasi türü şeylerde de kullanılıyor ya verir receteye gerek yok. Bende cok şaşırmıştım görünce acıyordu ve pespembe bisey.

Tmm canım yarın eczane gidip alayım umarım büyümez
Aslinda büyüse daha iyi hemen patlar. Benimki ufakken agriyordu farketmemistim.🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ afedersin cinsel iliskide acıyordu falan.. sonra bi sabah büyüyünce farkettim ve o gün patladi 😁

Ne kdr sürdü büyümesi, 1 hafta falan mı, acısı can sıkıcı....
Canim yalan olmasin üzerinden zaman geçti ama aşağı yukari o kadar sürdü. Cidden can sıkıcı. Ben boyle seyi ilk kez görüyorum. Afedersin minik bi kil dönmesi de vardı ben zannediyordum ki o acıyor ama bu kadar agri yaparmi yaaa diyordum sonra bi baktim is baskaymis🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Canim yalan olmasin üzerinden zaman geçti ama aşağı yukari o kadar sürdü. Cidden can sıkıcı. Ben boyle seyi ilk kez görüyorum. Afedersin minik bi kil dönmesi de vardı ben zannediyordum ki o acıyor ama bu kadar agri yaparmi yaaa diyordum sonra bi baktim is baskaymis🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Şu kremi alayımda belki büyümeden yok olur.... Tşk ederim bilgi verdiğin için...

Merhaba sabah patladı şükür :) dediğin gibi oldu... Aman Dr lik olmadan halloldu ya çok sevindim acısı gitti baya... Ohhhh

Merhaba sabah patladı şükür :) dediğin gibi oldu... Aman Dr lik olmadan halloldu ya çok sevindim acısı gitti baya... Ohhhh
Cok iyi. Geçmiş olsun. Gider gider acısı.. rahatlamışsındır kalan varsa ucunda falan yine sürmeye devam et 2 3 gün

Cok iyi. Geçmiş olsun. Gider gider acısı.. rahatlamışsındır kalan varsa ucunda falan yine sürmeye devam et 2 3 gün
Merhaba bende sizinle aynı problemi yaşıyorım. Sol iç dudak kısmı şişti az bişey ama mercimek kadar sadece dokununca acıyor. Dr a da soramadım fucidin in bir zararı olur mu bebeğe acaba ?

Merhaba bende sizinle aynı problemi yaşıyorım. Sol iç dudak kısmı şişti az bişey ama mercimek kadar sadece dokununca acıyor. Dr a da soramadım fucidin in bir zararı olur mu bebeğe acaba ?
Siz gebe misiniz? Proespektusune bakin bir fucidin in. Mantiken aslinda vajina içine surulmedigi nokta kadar bir alana sürüldüğü icin sorun olmaz gibi ama doktora sormakta fayda var. Bende ogun elime bepanthen sürdüm mesela mecburen..

Siz gebe misiniz? Proespektusune bakin bir fucidin in. Mantiken aslinda vajina içine surulmedigi nokta kadar bir alana sürüldüğü icin sorun olmaz gibi ama doktora sormakta fayda var. Bende ogun elime bepanthen sürdüm mesela mecburen..
Evet 19. Haftamdayım iki krem de yok evde.. ben de emin olamadım, fucidine netten baltım sr a danışınız diyor. Teşekkürler yanıt için 🙏🏼

Evet 19. Haftamdayım iki krem de yok evde.. ben de emin olamadım, fucidine netten baltım sr a danışınız diyor. Teşekkürler yanıt için 🙏🏼
Rica ederim..yok bepanthen bunun icin degil zaten. Bu isin kremi fucidin kesinlikle

Merhaba konunun uzerinden cok zaman gecmis ama umarim cevap verirsiniz bahsettiginiz sislikten bende de oldu sicak suya oturma ve antibiyotikli krem surdum(netten okuduklarim) bu sabah ic camasirimda kan lekeleri gordum sislik patladi sandim cunku oturunca agirmasi gecmis.ama elime az da olsa yine sislik geliyor peceteyle sildim kan gelmedi.bu kanin sislikten mi geldiginden emin olamadim cunku sislik de kuculmus ama muhtemelen gece patlamis patladiysa sizde patladiktan sonra hala sislik var miydi patladigini o an mi anladiniz.sorum sacma gelebilir tam ifade edebildim mi anlamadim ama umarim ifade edebilmisimdir sorumu.tesekkurler simdiden.

Back
X