Neden bekaret kontrolu olsun ki apsedir antibiyotik falan verir yada boşaltır apseyi git gecikmeden.
Hayir etmez zaten dışardan değil mi sislik, eğer bunu belirtirseniz zaten bakmaz ki bende de çıkmıştı bekarken gittim doktora bartolin kisti demişti antibiyotik verdi içini bosaltmak lazim falan dedi ama ben istemedim sonra kendiliginden aktı irin gibi biseydiBekarım desem o septum aletiyle jinekolojik muayene etmez demi ?
Annemle gidicem o yüzden tedirgin oluyorumSenin bekaretinle kimse ilgilenmez. Yalnızca aktif cinsel hayatın var mı der var dersin geçer gider. Kime ne? Git görün daha sonra büyük bi sorunla karsilasmazsin en azından canım
Hayir etmez zaten dışardan değil mi sislik, eğer bunu belirtirseniz zaten bakmaz ki bende de çıkmıştı bekarken gittim doktora bartolin kisti demişti antibiyotik verdi içini bosaltmak lazim falan dedi ama ben istemedim sonra kendiliginden aktı irin gibi biseydi
O zaman hiç bisey söyleme, aktif cinsel hayatın var mı derse hayır de. Doktor zaten söylemez merak etmeAnnemle gidicem o yüzden tedirgin oluyorum
Şişliğe bakıcağını düşünüyorum diğer türlü kontrol etmez herhalde öyle bi hakkı yokturO zaman hiç bisey söyleme, aktif cinsel hayatın var mı derse hayır de. Doktor zaten söylemez merak etme
Yok canım merak etme, hem hasta gizliliği denen birşey var. Kimsenin haddine değilŞişliğe bakıcağını düşünüyorum diğer türlü kontrol etmez herhalde öyle bi hakkı yoktur
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınYok canım merak etme, hem hasta gizliliği denen birşey var. Kimsenin haddine değil
Merhaba bekar olduğumu söyledim sadece şişlik olan yeri kontrol etti ilaç verdi o ilaç sayesinde geçti . Sizede iyi bayramlar :)Merhaba bu durum icin doktorunuz ne demisti? Iyi bayramlar bu arada. Bayram bayram caresiz kaldim insallah cevap verirsiniz
Ilacin ismini hatırlıyor musunuz? Bende aynısı aynı yerde oldu. Suan fenayim :) ama pembe şişlik fucidin sürdüm simdilik bayram sonrasi gidicem insallah. Internette herseyi araştırdım..koskoca kk da birebir ayni seyi yaşayan sizi buldumMerhaba bekar olduğumu söyledim sadece şişlik olan yeri kontrol etti ilaç verdi o ilaç sayesinde geçti . Sizede iyi bayramlar :)
İlacı hatırlamıyorum bide yıkama jeli vermişti diye hatırlıyorum . Bazı doktorlar enjeksiyon ile içini boşaltabiliyor haberin olsunIlacin ismini hatırlıyor musunuz? Bende aynısı aynı yerde oldu. Suan fenayim :) ama pembe şişlik fucidin sürdüm simdilik bayram sonrasi gidicem insallah. Internette herseyi araştırdım..koskoca kk da birebir ayni seyi yaşayan sizi buldum
Canım cok şükür patladı. Az evel Icinden kahverengi ve kanla karışık akti ve bugun sürmüştüm fucidin i..İnsallah okuyan arkadaslara faydasi olur. Ay rahatladimİlacı hatırlamıyorum bide yıkama jeli vermişti diye hatırlıyorum . Bazı doktorlar enjeksiyon ile içini boşaltabiliyor haberin olsun
Aynı benim sorun.... Klitorisin altında ve ağrıyor.... Patlar mı ki... Ağrı yapıyor, sert böyleMerhaba bekar olduğumu söyledim sadece şişlik olan yeri kontrol etti ilaç verdi o ilaç sayesinde geçti . Sizede iyi bayramlar :)
Konu araya araya sizi buldum bende, konu açtım ayyy ne bu pembe şişlik bende de 2 gündür farkettim, sıkınca çok acıyor dayanamadım, kendi geçer mi Dr yolu gözüküyor mu veya büyür müIlacin ismini hatırlıyor musunuz? Bende aynısı aynı yerde oldu. Suan fenayim :) ama pembe şişlik fucidin sürdüm simdilik bayram sonrasi gidicem insallah. Internette herseyi araştırdım..koskoca kk da birebir ayni seyi yaşayan sizi buldum
Merhaba ben fucidin i sürdügüm gün bayram ziyaretinde,babamlardaydım ve lavaboda peceteye aktığını gördüm oldugu gibi aktı sildikce geldi hatta birazcik kanda gelmisti. Sari sari iltihap akti.. patladı Kendi geçer.. sıkmayın. Sürdükten 3 4 saat sonra patladı. Fucidin krem sürün. Bende cok korkmuştumKonu araya araya sizi buldum bende, konu açtım ayyy ne bu pembe şişlik bende de 2 gündür farkettim, sıkınca çok acıyor dayanamadım, kendi geçer mi Dr yolu gözüküyor mu veya büyür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?