kızlar bu ameliyatın gerçekten bi sakıncası yok mu ? yani o bölge o kadar çok sinirle dolu ki, oluşabilecek bi hata insanın hayatını karartabilir, kimi tavsiye ediyor, kimi kesinlikle yaptırmayın diyor. doktorlar da buna dahil, onlar da ikiye ayrılmış durumda :44: yani görüntüsü erkek için bu kadar önemli mi değil mi, cinsel yaşamda etken midir gerçekten, bekar olduğum için çok fazla bilgim yok ama insan sevdiğini her haliyle sever sonuçta, bu labioplasti konusu son zamanlarda çok yaygınlaştı, ne menem şeymiş :44:
erkeğimize kendimizi beğendireceğiz diye estetiksiz yerimiz kalmayacak yakında, sanki onlar çok matahlar
ya da ben yanlış düşünüyorum bu konuda... bilemedim :97:
Çok hassas ve fonksiyonel bir bölge olduğundan tereddüt etmekte haklısınız, ama sinirlerin asıl büyük kısmı vajina girişinin ilk 1-2 cm'lik yerindedir. Benim iç dudaklarım gerçekten de çok çok sarkıktı ve ciddi sıkıntılara neden oluyordu; bazen iç çamaşırımın lastiğine sıkışıyorlardı ve canım acıyordu ayrıca kendime çok ciddi sıkıntı yapmıştım bu konuyu, psikiyatriye bile gitmiştim ama bir türlü bunu düşünmeden üzülmeden edemiyodum resmen psikolojim bozulmuştu. Bu ameliyatı olduktan sonra kendimi çok daha mutlu hissediyorum. Ama şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum benim dudaklarım gerçekten çok sarkık olmasaydı ufak bi sarkma yada asimetri için yaptırmazdım heralde, yani yanlış anlaşılmasın; ben önemli bir sorun olmadıktan sonra her türlü estetiğe karşıyım. Dediğim gibi benimkiler aşırı büyüktü ve psikolojimi bozmuştu