- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir doktora görünmelisin. vajina girişindeki et parçası ilişkiye girmeyi zorlaştırır hatta hiç giremezsiniz.belkide vajinismus değilsindir bir operasyonla et parçasından kurtulup rahat edebilirsin.Vajina girişimde bir et parçası var ve orayı daraltiyor çok canım yaniyor vajinismusum parmak egzersizinde farkettim sizlerde de boyle bir durum oldumu ve olduysa nasıl bir yol izlediniz ?
Canım ıkı parmak egzersizi yaparken parmaklarımın arasında kalıyor benim ki ondan suphelendim.slm tatlim bendede oyle bisey var ip gibi soyle 1 santimetrenin yarisi uzunlukta ince bisey.... eger tarif ettigim gibiyse bendede var fakat hic hissetmiyorum evliyim ve iliskimdede hissetmiyorum ama bazi kadinlarda olabilen birsey oldugunu biliyorum o yuzden sorun edip aldirmayi dusunmedim unuttum bile :) sizin bu yazinizi gorunce hatirladim :)))
daha once kadın doguma gittim ama gozden kacırmıs veya onemsememiş olabilir mi acaba? ıkındıgımda ıkı delik var gibi gozukuyor ve parmak egzersizinde ıkı parmagın arasında kalıyor.bir doktora görünmelisin. vajina girişindeki et parçası ilişkiye girmeyi zorlaştırır hatta hiç giremezsiniz.belkide vajinismus değilsindir bir operasyonla et parçasından kurtulup rahat edebilirsin.
Kıyamam inşallah Rabbim nasip etsin sanada banada canımyani evet dokunmadan hissetmiyorsun ama dukununcada bir his vermiyor... bir arkadasimdan biliyorum muayenede sormus kizlik zari uzantisi demis dr bende kizkenke vardi hala var :) amannn tek derdim bu olsa hamile kalamiyorum 2 yildir :)
Kıyamam inşallah Rabbim nasip etsin sanada banada canım
Uzulme Vardır bir hayır gec olsun guc olmasın :)
Benim ki goruntudede var dokununca da var maalesef..
gözden kaçırmış da olabilir veya sorun teşkil edecek birşeyde olmayabilir. Bendede aynı sorun vardı ama ben hiçbir şekilde ne ilişkiye girebiliyordum nede parmak egzersizi yapabiliyordum canım o kadar çok yanıyordu..vajina girişinde bir et parçası girişi ortadan ikiye bölmüş şekildeydi iki ayrı doktora muayene oldum operasyonla aldılar septalı kızlık zarı oldugunu söylemişlerdiCanım ıkı parmak egzersizi yaparken parmaklarımın arasında kalıyor benim ki ondan suphelendim.
daha once kadın doguma gittim ama gozden kacırmıs veya onemsememiş olabilir mi acaba? ıkındıgımda ıkı delik var gibi gozukuyor ve parmak egzersizinde ıkı parmagın arasında kalıyor.
Benimde suphelendigim sey bu Cok sagol Allah razı olsungözden kaçırmış da olabilir veya sorun teşkil edecek birşeyde olmayabilir. Bendede aynı sorun vardı ama ben hiçbir şekilde ne ilişkiye girebiliyordum nede parmak egzersizi yapabiliyordum canım o kadar çok yanıyordu..vajina girişinde bir et parçası girişi ortadan ikiye bölmüş şekildeydi iki ayrı doktora muayene oldum operasyonla aldılar septalı kızlık zarı oldugunu söylemişlerdi
rica ederim ne demek..Benimde suphelendigim sey bu Cok sagol Allah razı olsun