How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

vajina gazı

greenplum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
6
0
16
İstanbul
meraba ben bişey sorcaktım öncelikle bakireyim bi sabah vajinamdan gaz çıkarken uyandım çok korktum böyle bişey normal mi acaba sanki baloncuk çıkıo gibiydi sıksamda durduramadım adetliyken çok az hiissediyodum öyle normalde olmuyodu size de oluyomu öyle bişey ?

cinsel ilişki sırasında oluyo diye biliyorum. bi rahatsızlıkmış sanırım araştırın bi isterseniz. önemli bişey değildir diye düşünüyorum.

bendede bir kere oldu böyle bir şey..durup dururken..önemsemedim pek sonrada olmadı bi daha zaten..
aynen bende de bir kere olmuştu bekarken, adetti yumurtlamaydı deerken orda zaten kimyasal birşeyler oluyor, gaz açığa çıkmış olabilir diye düşünmüş, üzerinde durmamıştım.

ya oluyor böyle şeyler korkma...ben de evlenmeden önce spor yaparken özellkikle yere yatıp omuzlarımın üzerinde durup ayaklarımı kaldırıp bisiklet hareketi yaptıktan sonra aniden kalkardım ve zaaaarrrtt :)))) oha dedim bigün noluo yaa:)))

ve şimdi de evliyim bazen göbeğim şiş olunca sinirlenip bastırıyorum çift yönlü gaz çıkabilior:)))

kızlık zarı da delikli bi yapı sonuçta gaz girmesi ve çıkması normaldir...böyle olmasa bakireler de hiç,mantar,enfeksiyon gibi şeyler olmazdı:)

bende iliski sonrasinda yasadim bikacdefa ayni durumu cok tedirgin olmusum hatta konu actim :) arastirdim onemli bisey degil vajen kaslarinin gevsek olmasiyla alakaliymis hic sorun etme arkadasim :51:

Back