- 5 Mart 2010
- 8
- 0
- Konu Sahibi EU3
ben de vajina daraltma estetiği oldum. doktorum kocamdı ve tam manasıyla mahvetti. şu an paramparça görünüyor ve kocam kendi hatasına rağmen benimle ilişkiye girmek istemiyor. sizce ne yapmalıyım kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım,,benim suanki durumum gayet iyi,süperim..labioplasti olan varmı başlığı altında durumumu paylastım arkadaşlar biliyorlar.allahıma şükür sevgili doktorum aylin karanlık sayesinde yeniden doğdum en ufak sorunum yok artık,ikinci düzeltme ameliyatı oldum ama belli bile değil cok mutluyum yatıp kalkıp canım doktorcuğuma dua ediyorum...bu paylasım alanında bu sekildeki durumlarda doktor ismi vermek sakıncalıdır,öğrenmek isteyen arkadaslara özelden attım zaten..bakırköyde bayan jinekolog...beni hem maddi hem manevi zarara ugratan o şahsa haram ettim paramı zaten..
ben bu ameliyatı bi buçuk ay önce istanbulda dr aylin hanıma oldum,çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim, bende sizin gibi doktor arıyodum ve bu forumda yazılanları okuyup aylin hanıma olmaya karar verdim, keşke daha öncesinde böyle bi ameliyatın olduğunu bilip olsaymışım
labium ve kilitorisi tek taraflı yaptı, çünkü benim ikiside tek tarflıydı, yani kilitoriside düzeltiyo, yinede ameliyatan önce kilotoriisde düzeltmek istediyinizi söyleyin çünkü ben düzeltmek istediyimi söylemiştim, ameliyatan bi sonraki gün işime gidebildim, iyleşme süresi çok hızlı ve hiçççç iz kalmıyo çok doğal, neyi ne kadar ve nasıl yapacağını biliyo, zaten ameliyatan önce anlatmıştım nasıl istediyimi, tahmin etiyimden bile güzel oldu.