E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
bir ay önce labioplasti oldum daha kötü oldu,doktorum jinekologtu.doktorumun kurbanı oldum hem o kadar para hem sonuc berbat...doktor secimine cok dikkat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mail attım aylin hanıma, cok üzüldü...sen onamı yaptırdın....sanada gecmiş olsun
ayfergin geçmiş olsun .ya fil kulakları ibaresine çok güldüm canım ya .biz bayanların çektiği nedir ya her yerimiz ayrı bir sorun .
görüşeceğim...bişey soracagım sadece küçük dudaklaramı yoksa klitorisede yapıldımı...birde maliyeti ne kadar bilgi verirsen cok memnun olrum...
geçmiş olsun umarım içine siner sonucu ama 2000-2500 çok pahalı bu operasyonlar için ben 750 ye yaptırdım hadi 1000 olsun bana çok pahalı geliyodu para biriktirmeye başlamıştım 2,500 den aşağı yapılmaz diye forumda okuduklarıma göre,750 olunca bedava gibi geldi:)
Sevgili pbyy lütfen ama lütfen bir başkasınında başına aynı şeyin gelmemesi adına dr. Zun adını yazın .çok çok geçmiş olsun.belkide inşl.sorunununuz düzelmiştir.