• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajina dudakları

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
kızlar 3-4 gün önce klitorisimde yanma vardı iç çamaşırıma değince bile acıdan kıvranıyordum hafta sonuna denk geldiği için doktora gidemedim araştırdım mantardan şüphelenip bi ilaç aldım onu kullanınca o agrı geçti ama vajina dudaklarımda tatlı bir kaşıntı hafif yanma var daha önce yaşayan var mı bugun doktora gittim illa görmek istedi çok utandım başka yöntem yokmu dedim ozamanda idrar tahlili istedi tahlil verecektim ama tuvaletler inanılmaz pisti ve gördüğüm görüntü karşısında midem inanılmaz bulandı ne idararım geldi ne bir şey . kapları çöpe atıp geldim ayın 7snde başka bir hastaneye gideceğim.Ama daha önce yaşayan varsa bilgi alabilir miyim

Enfeksiyon yada mantardir heralde ama böyle bir sorunda kapsamlı bı muayene edilmiyor ben bekarken bile akıntı için gittiğimde alttan bakti Dr herhangi bir alet kullanmadan ayırıp bakmıştı cekinecek bişey değil bence bakitirin kafaniz rahat etsin. Sürekli kuru ve temiz tut günlük ped kullanma pamuklu iç çamaşırı kullan ve utule der mutlaka. Ayrıca ilaç da verir tabi geçmiş olsun

kızlar 3-4 gün önce klitorisimde yanma vardı iç çamaşırıma değince bile acıdan kıvranıyordum hafta sonuna denk geldiği için doktora gidemedim araştırdım mantardan şüphelenip bi ilaç aldım onu kullanınca o agrı geçti ama vajina dudaklarımda tatlı bir kaşıntı hafif yanma var daha önce yaşayan var mı bugun doktora gittim illa görmek istedi çok utandım başka yöntem yokmu dedim ozamanda idrar tahlili istedi tahlil verecektim ama tuvaletler inanılmaz pisti ve gördüğüm görüntü karşısında midem inanılmaz bulandı ne idararım geldi ne bir şey . kapları çöpe atıp geldim ayın 7snde başka bir hastaneye gideceğim.Ama daha önce yaşayan varsa bilgi alabilir miyim

Mantar da olabilir,enfeksiyon da olabilir ama siz doktora gidene dek iç çamaşırınızı pamuklu dışında olanlardan kullanmayın,günlük ped yada normal ped de kullanmayın.Temizliği İçin intim jel kullanın sabun falan asla kullanmayın çünkü ölmemesi gereken mikropları da öldürmek mantara Ve enfeksiyona sebep oluyor.intim jel alamazsanız eğer saçınızı yıkadığınız şampuanın köpüğüyle yıkayabilirsiniz vajina bölgesini ve kaşımayın zor ama kaşınması durumunda yayılma olasılığı yüksek.Ve travacort krem kullanabilirsiniz vajina dudaklarında yoğun kaşıntı hali varsa eğer hem kaşıntısını alır hem de mantarsa ki kaşıntı yanma varsa muhtemel olasılıkla mantartır.Ki değilse bile bu krem zarar vermez kaşıntılı pişiklerde de kullanılıyor.ve 10 günden fazla kullanmamaya özen gösterin karar verirseniz kullanmaya çok geçmiş olsun

Back