• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina dudağında sivilce gibi siyah küçük şişlik???

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba arkadaşlar,
35+4 günlük hamileyim. Perşembe günü çatı muayenem var. Bir süredir vajinamın iç dudağında küçük kırmızımsı (içi dolu gibi) bir şişlik vardı. Az uğraşmıştım sonra kendi haline bırakmıştım. Yakın zamanda tekrar baktım aynı yerde bu sefer siyah gibi sivilcemsi yine içi dolu gibi küçük şişlik olmuş. Doktoruma soracağım gittiğimde ama bu tarz bi durum yaşayan oldu mu acaba? İnternete bakınca her şey çıkıyor. Genital siğil, genital uçuk, kıl dönmesi vs. Gebelik öncesi smear testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. 🙈

Bende 2018 de doğum yaptım 7.ayimda bende de olmuştu doktor genital varis kalp damar cerrahisi ne yönlendirmiş ti ve ayakta durmamaya dikkat et demişti dinlendikce daha iyiydi sanki

Merhaba arkadaşlar,
35+4 günlük hamileyim. Perşembe günü çatı muayenem var. Bir süredir vajinamın iç dudağında küçük kırmızımsı (içi dolu gibi) bir şişlik vardı. Az uğraşmıştım sonra kendi haline bırakmıştım. Yakın zamanda tekrar baktım aynı yerde bu sefer siyah gibi sivilcemsi yine içi dolu gibi küçük şişlik olmuş. Doktoruma soracağım gittiğimde ama bu tarz bi durum yaşayan oldu mu acaba? İnternete bakınca her şey çıkıyor. Genital siğil, genital uçuk, kıl dönmesi vs. Gebelik öncesi smear testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. 🙈
Aynısı bende de var küçük içi kan dolu gibi şişlik aynı yerde duruyor. Sanırım genetik bir durum.

Merhaba arkadaşlar,
Canim 32 haftalık hamileyim bende de vajina dudakta cok küçük siğil gibi siyah birsey var ve arti vajina dudak kenar içleri mor mor damarlanmis varis galiba:( sizin ne oldu o siyah küçük şişlik neymiş?

Back