vajina daraltma amelyatı oluyorum yarın

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
arkadaslar bı dogum yaptım ama fazlasıyla genısleme oldu bende yarın vakıt aldım
amelyatı oluyorum yapan varmı aranızdasonuctan memnun kalan

dun oldum maeltayı arkadaslar ılgılenenler sorularınızı sorabılırsınız :)

Geçmiş olsun :) Umarım istediğin sonucu alırsın.Nerede ve hangi doktora yaptırdınız acaba?? Bu operasyon sonrası ne kadar bir süre ilişkiye girmemeniz gerekiyormuş?

yurtdısından tatıle gelmıstım canım sıırtteyım sımdı doktoru cok önerdıler
bende denemek ıstedım yaptıranlar varmıs ayın 5 ınde oldum ıkı gun cok agrısı var ama sımdı
cok ıyıyım 1500 e yaptırdım

ben de olmak istiyorm bu ameliyattan ben doğum bile yapmadan geniş vajinaya sahibim. nerde oldunuz ameliyatı nasıl geçti biraz anlatır mısınız mümkünse

cok basit bı amleyat kesınlıkle ıcerdekı duvarları kesıp fazla olan kısmı kesıp atıyor doktor
sonrada sıkılastırarak bırlestırıyor ıcerde ve dısarda dıkısler oluyor ıcerdekıler his bile etmiyorsun ama dısardakıler
dogal olarak sızlıyor sadece 3 gün agrısı var sonrası mukemmel bence

bende olmak çok istiyorum 2 dogum yaptım ve geniledi ben hissetmesemde esim hissediyor :KK43::KK43:

Arkadaşlar fark çok bariz belli oluyor doktor 20 Gn ilişki Yasağı koydu
ben 25 gün sonra yaptım sonuçtan feci şekilde memnunuz eskisinden çoook daha iyi
böyle bi fırsatınız varsa kaçırmayın yapın deim ben yeniden evlenmiş gibiyim :)

ben malesef çok memnun kalmadım doktora bir doğum yaptım. idrar kaçırma genişleme için gittim. sistosel amelyatı yapacağını: daralma olup olmayacağını sorduğumda o nada estetik yapacağını söyledi. 40 gün heyecanla bekledim ilk ilişkide biraz acı çektim daraldığını düşündüm ama ilerleyen ilişkilerde tamamen hüsrana uğradım.. daralma felan olmadı hatta ilişkiye girmeden önce bir takım krem felan kullanmak zorunda kalıyorum... kesinlikle çok mutsuz oldum 40 gün bekledim acı çektim ama :KK43: bu hafta kontrole gidecem boşuna acı çektim bakalım ne olmuş bana

öncelikle herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım. cnım bende doğum yapalı 1 seneyi aştı ilk doğumda rahim sarkması oldu ve tabi genişleme. bende yaptırmak istiyorum ama ben ikiknci doğum sırasında yaptıracam inşlh. zaten diğer doğumlarım sezeryan olur büyük ihtimal sezeryan sırasında yapıyolarmış diye duydum ne kadar doğru bilemem

makata kadar parça çıkarıyorlar birleştirip dikiyorlar nerenizle oturuyorsunuz bir düşünün yere poponuzu koyup oturun oranızın gergin daraltılmış rahatsız olduğunu hissdin tuvalet yaparken makata kadar yufka etinizi parça çıkartılmış etinizi büyük tuvalette nekadar zorlandığınızı düşünün benim acılarımı anlarsınız keşke eskiye dönebilsem merak etmezdim güzel olmayı rahatça oturabiliyorsanız özgürce hareket edebiliyorsanız nemutlu size cinsel hayatımda öldü çünkü çıkarılan parça geri gelmiyor dönüşü olmayan yoldasınız ha iyi ameliyat olmuş olan vardır yabenim gibi derin parça çıkarırlarsa tekrar açtıramıyorum bile tuvalet kaçırma sorunu olur dediler kocalar memnun deyilse bizim yaşadıklarımızı yaşamadığı içindir nolur gereksiz yere ameliyat olmayın her dikiş kalıcı hissiyat

babisim cokgecmis olsun. tebrik ederim bu arada:)
daha detay verebilir misin?
Nerde dr adi ve daha bilmemiz gereken seyler var mi?
tesekkur ederim...

merhaba,

ben yurtdisinda yasiyorum, vajen daraltma amaliyati yaptirmak istiyorum. Ve dort senedir arastiriyorum hangi doktorla gorustumsede
olur yapariz felan diyorlar. cok detayli bilgi veren yok NOLUR bildiginiz bir doktor yada kendi deneyimi olan arkadaslara sesleniyorum
bana bir doktor ismi bu plastik cerreh olur jinekolog olur farketmez. simdiden cok tesekurler

eyer zor durumda deyilseniz olmayın sizden parça çıkaracaklar iki tarafı birbirine dikecekler çok darsa ellerinin ayarı kaçarsa geriye dönüşü yok parçanız çöpte darlıktan oturamıyorum açtırırsam tuvaletimi kaçırma riskim var gergin dikiş nabıyım bilmiyorum yaşantımın içine ettiler öyle

cok gecmis olsun canim, ama tam anlayamadim simdide cok mu dar oldu iliskiye girebiliyormusun nerde ve hangi doktora oldun
nolursunuz biraz daha acik yazabilirmissin, benim gercekten olmam lazim ama cok korkuyorum amaliyattan degil sonucundan doktora guvenmekten o yuzden iyi bir
doktor ariyorum herkes kendi capinda goya iyi. lutfen biraz daha acik yazarmisin, tesekurler

merhaba,
benim değil ama ablamın ihtiyacı var bu operasyona.ancak buradaki olumsuz deneyimleri okuyunca çok korktu ve şimdi kararsız.eğer gerçekten böyle kötü sonuç riski varsa yaptırmam diyor.yaptıran arkadaşların tavsiyesi ne olur bu konuda,lütfen bilgilendirebilirmisiniz ?

X