Ben de denemedim denemedim düne kadar , sonra yapamadık ,girmiyor ne yapacağımı bilemiyorumBende 2 ay önce ameliyat oldum
İlişkiye girmedim daha hala korkuyorum nasıl olacak diye gerçi daha denemedim bile
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vajina daraltma ameliyatı sonrası
- Konu Sahibi zezedodo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajina daraltma ameliyatı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Cnm bir doktordan duymuştum açılıyor muş orasıBen de denemedim denemedim düne kadar , sonra yapamadık ,girmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
Ben 1 hafta sonra deniyecem umarım bir sıkıntı cikmaz
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Cnm birde yeterince ıslandın mi çünkü kuruysa girmiyorBen de denemedim denemedim düne kadar , sonra yapamadık ,girmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
- 27 Nisan 2010
- 6.468
- 10
- 358
Bir ay sonra yavaş yavaş başlamak gerekiyormuş yoksa daha zor oluyor zamanla açılır çok ara vermeden denemeye çalışın
Ben de denemedim denemedim düne kadar , sonra yapamadık ,girmiyor ne yapacağımı bilemiyorum
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Benim neredeyse 2 ay olacak daha denemek ama eşim 3 gün sonra eve gelecek denicezBir ay sonra yavaş yavaş başlamak gerekiyormuş yoksa daha zor oluyor zamanla açılır çok ara vermeden denemeye çalışın
- 9 Ağustos 2023
- 2
- 0
- 1
- 39
Lütfen sonucu paylaşınCnm bir doktordan duymuştum açılıyor muş orası
Ben 1 hafta sonra deniyecem umarım bir sıkıntı cikmaz
İnşallah iyi geçer. Biz ikinci denemede başaramadık. Hafif 0embe kanadı ve çok acıdı ama yinede.olmadi..sadece zorla ucundan biraz... (Benim neredeyse 2 ay olacak daha denemek ama eşim 3 gün sonra eve gelecek denicez
Zeytinyağı ve vazelin ile denedik ama. Tam çiftleşme gerçekleşmedi sadece çok çok az ucu...Cnm birde yeterince ıslandın mi çünkü kuruysa girmiyor
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Ay korktum şimdiZeytinyağı ve vazelin ile denedik ama. Tam çiftleşme gerçekleşmedi sadece çok çok az ucu...
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Cnm doktoruna soyledim miZeytinyağı ve vazelin ile denedik ama. Tam çiftleşme gerçekleşmedi sadece çok çok az ucu...
Mesela bir parmak giriyor mu
Benim doktor 2 parmağına jel sürüp muayne etmişti zorlandım o zaman
Zamanla açılacak diyenler var inşallah öyle olur ama ister istemez çok tedirginimAy korktum şimdi
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Tabi insan tedirgin oluyir cnmZamanla açılacak diyenler var inşallah öyle olur ama ister istemez çok tedirginim
Vallh bende merak ettim
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Cnm acaba kendini kastın mı yada yeterince ıslaklık olmadan mi denedinizTabi insan tedirgin oluyir cnm
Vallh bende merak ettim
Benim de iki parmak zorla giriyor ama tamamı degilCnm doktoruna soyledim mi
Mesela bir parmak giriyor mu
Benim doktor 2 parmağına jel sürüp muayne etmişti zorlandım o zaman
Ben kasmamaya çalışmıştım.ama çok.aciyor insan istemsizce kasıyor birazCnm acaba kendini kastın mı yada yeterince ıslaklık olmadan mi denediniz
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Cnm benim doktor bayan ve parmakları inceydi ikisini tamamıyla soktu içini muayene etmek içinBenim de iki parmak zorla giriyor ama tamamı girmiyor
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Kaç ay geçti ameliyat üzerindenBen kasmamaya çalışmıştım.ama çok.aciyor insan istemsizce kasıyor biraz
2 ay oldu iki kere denedik bir kaç gün icindeKaç ay geçti ameliyat üzerinden
- 11 Ocak 2023
- 154
- 42
- 13
- 36
Hassasiyet bende de var mesela sert biryere utururken aciyir alttarafim2 ay oldu iki kere denedik bir kaç gün icinde