- 26 Mayıs 2023
- 6
- 5
- 1
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor alttan da baktı sıkıntı yok dedi inş umduğum gibi olur tşk ederimOldum ama böyle bi şey başıma gelmedi. Ama operasyon öncesi oluyordu zaten bu operasyon da o amaçla yapılmıyor mu, yani daraltmak amaçlı. Genişlikten dolayı geliyor o ses normalde.
Merhaba şikayetiniz geçti mi zamanla düzelir inşallahDoktor alttan da baktı sıkıntı yok dedi inş umduğum gibi olur tşk ederim
Şikayetim devam ediyor evet on ve arka duvar şeklinde bide mesane düşmüş o da dikildi tşk ederim ins dediğiniz gibidir.Ön arka duvar onarımı şeklinde mi oldunuz sistosel varsa onarılmazsa hava çıkışı olabilir demişlerdi
İns düzelir öyle olsun çektiğime değsinŞikayetim devam ediyor evet on ve arka duvar şeklinde bide mesane düşmüş o da dikildi tşk ederim ins dediğiniz gibidir.
Çok geçmiş olsun bende de bu ara idrar boşaltamama gibi hissim var başka doktora sordum internet üzerinden normal ilk aylardahafif idrar sızdırma oluyor sanki aradaİns düzelir öyle olsun çektiğime değsin
Geçmiş olsun inşallahÇok geçmiş olsun bende de bu ara idrar boşaltamama gibi hissim var başka doktora sordum internet üzerinden normal ilk aylardahafif idrar sızdırma oluyor sanki arada
yanma var diye kaşıntı ağrı için merhem vermişti onu sürünce uyuşuyor ondan mı oluyor anlamadım inşallah biran önce iyileşiriz
Başka doktora görünün isterseniz nasıl bir malzeme ki o 6 ayı geçmiş hala düşmemiş ön duvarda mı dikiş ağrı yapıyor bende de çabuk düşünce sorun olmuştu bayağı ameliyat olanlarla konuştum ama ilk defa sizden duyuyorum en fazla 2 ayda iyileşen duymuştum çok geçmiş olsunMerhaba 3 Aralık 2022 de vajina daraltma ameliyatı oldum içerideki dikiş düşmemiş ve eşimin canını çok acıtıyor, ameliyatı yapan doktor 1 yıla kadar düzelir dedi ama bana hiç samimi gelmedi, bu konuda bilgisi olan var mı? İç dikişlerin bu kadar geç düşmesi normal mi? Gerçekten zor durumdayım
Merhaba
Başka doktora görünün isterseniz nasıl bir malzeme ki o 6 ayı geçmiş hala düşmemiş ön duvarda mı dikiş ağrı yapıyor bende de çabuk düşünce sorun olmuştu bayağı ameliyat olanlarla konuştum ama ilk defa sizden duyuyorum en fazla 2 ayda iyileşen duymuştum çok geçmiş
İçeride 5 santiMerhaba
Başka doktora görünün isterseniz nasıl bir malzeme ki o 6 ayı geçmiş hala düşmemiş ön duvarda mı dikiş ağrı yapıyor bende de çabuk düşünce sorun olmuştu bayağı ameliyat olanlarla konuştum ama ilk defa sizden duyuyorum en fazla 2 ayda iyileşen duymuştum çok geçmiş olsun
Başka doktora da gittim hiçbir şey yapamam kendi doktorun ne yaptığını daha iyi bilir dedi vajinada 5 santim kadar içerde arka duvarda baya ipin düğümü var ve resmen jilet gibi kesiyor. Doktoruma göre onun etin içine kaynaması gerekiyormuş, o dikiş alırsam ameliyatın bir etkisi kalmaz dedi. Sanki beni geçiştirdiğini düşünüyorum... hayat zehir oldu anlayacağınızMerhaba
Başka doktora görünün isterseniz nasıl bir malzeme ki o 6 ayı geçmiş hala düşmemiş ön duvarda mı dikiş ağrı yapıyor bende de çabuk düşünce sorun olmuştu bayağı ameliyat olanlarla konuştum ama ilk defa sizden duyuyorum en fazla 2 ayda iyileşen duymuştum çok geçmiş olsun
İçeride 5 santi
Başka doktora da gittim hiçbir şey yapamam kendi doktorun ne yaptığını daha iyi bilir dedi vajinada 5 santim kadar içerde arka duvarda baya ipin düğümü var ve resmen jilet gibi kesiyor. Doktoruma göre onun etin içine kaynaması gerekiyormuş, o dikiş alırsam ameliyatın bir etkisi kalmaz dedi. Sanki beni geçiştirdiğini düşünüyorum... hayat zehir oldu anlayacağınız
20 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum.vajinadan baloncuk şeklinde hava çıkışı oluyor.Doktoruma kontrole gittiğimde sıkıntı yok dedi.Ameliyatı olanlar böyle bir durumla karşılaştı mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
İstanbulda Perihan özdene gidiyordum bende cok başarıl bir doktor hemde cok iligili tavsiye ederim20 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum.vajinadan baloncuk şeklinde hava çıkışı oluyor.Doktoruma kontrole gittiğimde sıkıntı yok dedi.Ameliyatı olanlar böyle bir durumla karşılaştı mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
Üstte olduğunuz pozisyonda deneyin.Merhaba,yeni üyeyim, ne olur yardım edin, çok korkuyorum...
51 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum. Ama sanki çok dar oldu gibi. İlişki denedik bir kere ilk kezyapamadım. Parmağımla denemek istedim, iki parmağım
zor giriyor. Bu durum normal mi acaba? Yani korkmadan denesem açılır mı acaba?
Cevabınız için teşekkür ederim ahh içime su serpildi ama bu gün bir kez daha denedim yine olmadı. Zorlarsam yırtılacak gibi geliyor. Şöyle söyleyim tarif etmem gerekirse tek parmağım zorda olsa giriyor ama iki parmağım yağ sürmeme rağmen yarısına bile baya zor giriyor, çok agriyor. Daha büyük bir şeyin girmesi imkansız gibi. Bu ameliyatı olanlar da da aynı bu şekilde miydi? Sanki hiç cinsel ilişkiye giremeyecekmişim gibi.Üstte olduğunuz pozisyonda deneyin.
Zamanla normale dönecek endişe etmeyin
Bende 2 ay önce ameliyat oldum20 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum.vajinadan baloncuk şeklinde hava çıkışı oluyor.Doktoruma kontrole gittiğimde sıkıntı yok dedi.Ameliyatı olanlar böyle bir durumla karşılaştı mı?Yardımcı olursanız sevinirim.