Çok çok geçmiş olsun.korkmayın dikişler içerde olduğu için sorun olmaz yürüyüş benceArkadaşalar 5 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum Ankarada özel bir klinikte.2gün hafif ağrı baskı.sonrasında hiçbir şikayetim olmadı hatta 4.gün baya uzun yürüyüş yaptım şuan hafif kanamalar oluyor normal mi acaba dikişlerin açılması tutmaması gibi birşey olurmu çok mu zorladım diye tedirginim çok
Bende 1 hafta önce oldum ama ben yürüyüş yapmamaya özen gösterdim hatta ilk 3 gün fazla ayakta da kalmadım doktorunuza bir danışın isterseniz.O uzun yürüyüş yapacak enerjiyi nerden buldunuzArkadaşalar 5 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum Ankarada özel bir klinikte.2gün hafif ağrı baskı.sonrasında hiçbir şikayetim olmadı hatta 4.gün baya uzun yürüyüş yaptım şuan hafif kanamalar oluyor normal mi acaba dikişlerin açılması tutmaması gibi birşey olurmu çok mu zorladım diye tedirginim çok
Benim dıştanda dikiş vardı ama onu da not düşeyimBende 1 hafta önce oldum ama ben yürüyüş yapmamaya özen gösterdim hatta ilk 3 gün fazla ayakta da kalmadım doktorunuza bir danışın isterseniz.O uzun yürüyüş yapacak enerjiyi nerden buldunuzben biraz ayakta kalsam ağrım oluyor hemen.
30 günde dikişler artık erimiş olması lazım. Acaba kalın mı ip kullandılar sizeBende yaklaşık 30 gün önce oldum , ilk 3 gün dinlendim somra işe başladım önce birkaç gün baskı ağrı hissettim sonra geçti şimdi dikişlerim erimeye başlamış çok fazla acı hissediyorum, sanki etimi çekiyorlar normal mı bu , daha kolay düşsünler diye ne yapmalıyım
Valla baya kalındı artık doktora gidip kesin diycektim ki çok şükür düştüler , tabi bir tamesini ben kendim çektim baktım geliyor mu erimiş aslında ama öyle duruyordu ben çekince geldi , bu akşam kontrol var bakalım ne diyecek doktor30 günde dikişler artık erimiş olması lazım. Acaba kalın mı ip kullandılar size
Merhaba sonuç nasıl?bende 9.gunumdeyim ameliyat olmamış gibiuim Allah'a şükür ağrım sızım olmadı inşallah ameliyat olduğuma değerArkadaşalar 5 gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum Ankarada özel bir klinikte.2gün hafif ağrı baskı.sonrasında hiçbir şikayetim olmadı hatta 4.gün baya uzun yürüyüş yaptım şuan hafif kanamalar oluyor normal mi acaba dikişlerin açılması tutmaması gibi birşey olurmu çok mu zorladım diye tedirginim çok
Bende oldum yeni vajinoplasti ameliyatı sonrası cinsel hayatınız nasıl ?Bende yaklaşık 30 gün önce oldum , ilk 3 gün dinlendim somra işe başladım önce birkaç gün baskı ağrı hissettim sonra geçti şimdi dikişlerim erimeye başlamış çok fazla acı hissediyorum, sanki etimi çekiyorlar normal mı bu , daha kolay düşsünler diye ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?