Vajina daraltıcı krem kullananlar

Ha bide vagifix diye bi krem aldim ama hic anlamadim.faydasi olmadi ama zamanlami olurdu orasini bilmiyorum.kullanan varsa bende o kremi merak ediyorum.ustunde her gece uygulayin diyo.

Hangi siteden aldiniz acaba?
Tongkat madurayi mümkünse yurtdışından sipariş edin baya pahalı burada. Güvenilir siteler var araştırınca göreceksin. Ayrıca bu krem degıl arkadaşlar yazın arama motoruna görün. Cok eskilerden gelen geleneksel uzakdogu kökenli vajina daraltıcı etkisi olan bir taş

Esimle birlikte olmaktan zevk alamiyorduk
Cunku cok genisti
Birkac sene once tongkat madura almistim bir suruste birkac gun idare ediyodu sikilastirmasi
Cok ama cok iyiydi
Simdi tekrar ihtiyacim oldugundan aliyim dedim
Seneler once aldigimda 100 liraydi
Simdi 249 olmus
Pahali geldi almadim
Baska sitede 129 lira oldugunu gordum
Hemen aldim
Almaz olaydim biliginiz mermer tasi mi desem şap tasimi desem bilemedim cokta yakiyo
Megersem orjinal urun degilmis
Burdan sizlere sesleniyorum.ihtiyaci olanlar lutfen benim yaptigim hatayi yapip ucuzuna gitmeyin
Simdi para biriktiriuorum orjinalini alabilmek icin
Orjinalinin icinde ne var bilmiyorum
Sagliga zarari varmi onuda bilmiyorum
Ama en azindan ihtiyacimi gideriyordu
Lazer ve ameliyat gibi seyler benim icin imkansiz maalesef
O yuzden tongkat madura ile devam etmek zorundayim

Esimle birlikte olmaktan zevk alamiyorduk
Cunku cok genisti
Birkac sene once tongkat madura almistim bir suruste birkac gun idare ediyodu sikilastirmasi
Cok ama cok iyiydi
Simdi tekrar ihtiyacim oldugundan aliyim dedim
Seneler once aldigimda 100 liraydi
Simdi 249 olmus
Pahali geldi almadim
Baska sitede 129 lira oldugunu gordum
Hemen aldim
Almaz olaydim biliginiz mermer tasi mi desem şap tasimi desem bilemedim cokta yakiyo
Megersem orjinal urun degilmis
Burdan sizlere sesleniyorum.ihtiyaci olanlar lutfen benim yaptigim hatayi yapip ucuzuna gitmeyin
Simdi para biriktiriuorum orjinalini alabilmek icin
Orjinalinin icinde ne var bilmiyorum
Sagliga zarari varmi onuda bilmiyorum
Ama en azindan ihtiyacimi gideriyordu
Lazer ve ameliyat gibi seyler benim icin imkansiz maalesef
O yuzden tongkat madura ile devam etmek zorundayim

Saglik bakanligida bu urunu arastirsada zararliysa en azindan zararini bilip kullanmayiz belki
Bu arada ben akecza.com sitesinden almistim

Sizlere uyarim benim dustugum hataya siz dusmeyin para kolay kazanilmiyorkendime cok kiziyorum

Vajina sıkılaştırıcı ürünler, kremler kulanan varmı? Vajina daraltıcı krem işe yarıyor mu? Kullanıp memnun kaldığınız Bi ürün var mı?
zeki müren'de bizi görecek'mi?? der gibi şaşırmayın kızlar bunlar para tuzağından başka hiç birşey değil sağlığınıza yazık bunlar anca ameliyatla yapılacak işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…