shed Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2013 251 1 16 Diğer 6 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shed #1 son 1 aydır eşimle beraber olurken zorlanmaya başladım acı yanma ve kuruluk hepsi bir arada böyle sorunlar yaşayanlar bunları yaşayıp da çözümünü bulanlar var mı yardımcı olabilir misiniz ?
son 1 aydır eşimle beraber olurken zorlanmaya başladım acı yanma ve kuruluk hepsi bir arada böyle sorunlar yaşayanlar bunları yaşayıp da çözümünü bulanlar var mı yardımcı olabilir misiniz ?
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.313 15.608 823 6 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shed #2 bendede olmuştu bi ara kayganlaştırıcı kullandık sonra geçti
shed Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2013 251 1 16 Diğer 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shed #3 agustos72 .!.: bendede olmuştu bi ara kayganlaştırıcı kullandık sonra geçti Genişletmek için tıkla... kayganlaştırıcılar tükürük vs spermi öldürüp hamile kalmayı yavaşlatıyor diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
agustos72 .!.: bendede olmuştu bi ara kayganlaştırıcı kullandık sonra geçti Genişletmek için tıkla... kayganlaştırıcılar tükürük vs spermi öldürüp hamile kalmayı yavaşlatıyor diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
_NarCicegi_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2011 7.819 1.534 248 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shed #4 shed .!.: kayganlaştırıcılar tükürük vs spermi öldürüp hamile kalmayı yavaşlatıyor diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... ben kayganlaştırıcı dogal bi fitil kullandım hemde hamileyken zararı yoktu agrı acı varsa bi muayne olmanızı tavsiye ederim
shed .!.: kayganlaştırıcılar tükürük vs spermi öldürüp hamile kalmayı yavaşlatıyor diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum Genişletmek için tıkla... ben kayganlaştırıcı dogal bi fitil kullandım hemde hamileyken zararı yoktu agrı acı varsa bi muayne olmanızı tavsiye ederim
H hello2099 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2013 58 0 46 İstanbul 7 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shed #5 ön sevişmeye daha fazla zaman ayırmanızı tavsiye ederim
shed Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2013 251 1 16 Diğer 10 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shed #6 hello2099 .!.: ön sevişmeye daha fazla zaman ayırmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Cok uzatnca da dikkati dagılıyor insanın
hello2099 .!.: ön sevişmeye daha fazla zaman ayırmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Cok uzatnca da dikkati dagılıyor insanın