Vajina da acı hissetmesi

Papatyaa_35

Seni tanıdıktan sonra şiirler anlamlı geldi.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
1.139
1.726
Penisin vajinaya ilk girişinde acı hissediyorum ve bu yüzden de kendimi rahat bırakamıyorum. İlişkiden zevk almak istiyorum lakin bu his korkutuyor bunu yaşayan bayanlar yardım eder mısınız lütfen birde içimde iken çiş hissi yaşıyorum

Idrar yolu enfeksiyonu olabilit mi. Ya da iliskide ilk zamanlarsa agri olmasi da normal. Ya da iliskiye uzun aralar veriliyotsa da yine agri olabiliyor. Prezervatif de bende agri yapiyordu yakiyot gibi

Bende aynı şekilde ilk girerken kendimi kasıyorum biraz ama çok fazla acı olmuyor. İlk girişten sonra hemen ilerlemeyin biraz o şekilde devam edin rahatlıyorsunuz ve vajina genişliyor birazda olsa ben o şekilde yapıyorum acı falan kalmıyor yani. Çiş hissi bende de oluyor. Sadece his bu korkmayın oraya odaklanmayın

Senin gönlünü hoş tutarsa acımaz. Tutmayacaksa da güzel bi kayganlaştırıcı al. Bir de enfeksiyon durumlarına baktır. Gitmişken smear yaptır.

Idrar yolu enfeksiyonu olabilit mi. Ya da iliskide ilk zamanlarsa agri olmasi da normal. Ya da iliskiye uzun aralar veriliyotsa da yine agri olabiliyor. Prezervatif de bende agri yapiyordu yakiyot gibi
İlişkiye uzun ara vermiştik ve yeni sayılır şehir dışında olduğu için çok birlikte olamıyorduk.

Bende seninle aynıydım işkence gibi oluyordu eşim evlendikten 15 gün sonra göreve gitmişti 6 ay izne geldiğinde sanki ilk yapar gibi canım acıyordu geçici bir durum korkma acıyacak diye kendini rahat bırak

Bir ara çok uzadığında acı olur. Birde aceleci davrandığında. Kadının vücudu daha hazırlanamamış ilişki olduğunda fena acı verir. Yani bildiyim kadarıyla öyle.

Bende de yeni evliyken oldu sürekli hem idrar yolu enfeksiyonu olup duruyodum idrar yaparken yanma agrı oluyodu yeni evlilerde sürekli olur dedi bende 6-7 ay sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldum. Acı hissi de korkudan dolayı bende 8-9 ay sonra geçti ama yine ilk basta oluyo sonradan düzeliyo. Daha o korkuyu ustunden atamamıssındır. İdrarla ilgili sikaytın olursa doktora git bende en son idrarımdan kan geldi öyle gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…