- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
-
- Konu Sahibi Papatyaa_35
yenı mı evlısınızPenisin vajinaya ilk girişinde acı hissediyorum ve bu yüzden de kendimi rahat bırakamıyorum. İlişkiden zevk almak istiyorum lakin bu his korkutuyor bunu yaşayan bayanlar yardım eder mısınız lütfenbirde içimde iken çiş hissi yaşıyorum
Bende aynı şekilde ilk girerken kendimi kasıyorum biraz ama çok fazla acı olmuyor. İlk girişten sonra hemen ilerlemeyin biraz o şekilde devam edin rahatlıyorsunuz ve vajina genişliyor birazda olsa ben o şekilde yapıyorum acı falan kalmıyor yani. Çiş hissi bende de oluyor. Sadece his bu korkmayın oraya odaklanmayınPenisin vajinaya ilk girişinde acı hissediyorum ve bu yüzden de kendimi rahat bırakamıyorum. İlişkiden zevk almak istiyorum lakin bu his korkutuyor bunu yaşayan bayanlar yardım eder mısınız lütfenbirde içimde iken çiş hissi yaşıyorum
İlişkiye uzun ara vermiştik ve yeni sayılır şehir dışında olduğu için çok birlikte olamıyorduk.Idrar yolu enfeksiyonu olabilit mi. Ya da iliskide ilk zamanlarsa agri olmasi da normal. Ya da iliskiye uzun aralar veriliyotsa da yine agri olabiliyor. Prezervatif de bende agri yapiyordu yakiyot gibi
Henüz gitmedim.Kadın doğum uzmanına gittin mi canım
Evetyenı mı evlısınız
Bende de yeni evliyken oldu sürekli hem idrar yolu enfeksiyonu olup duruyodum idrar yaparken yanma agrı oluyodu yeni evlilerde sürekli olur dedi bende 6-7 ay sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldum. Acı hissi de korkudan dolayı bende 8-9 ay sonra geçti ama yine ilk basta oluyo sonradan düzeliyo. Daha o korkuyu ustunden atamamıssındır. İdrarla ilgili sikaytın olursa doktora git bende en son idrarımdan kan geldi öyle gittim