Vajina bölgemde beyaz kıllar çıkması

minesonkiray08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
7
12
20
Arkadaşlar acil bir bakın vajinamin yanaklarında 2 tel beyaz kıl var ama yaşım o kadar büyük değil yani saçımda bile beyaz kıl yok hicbiryeirnde yok vajina bölgesinde çıkması normal mi sizce

Arkadaşlar acil bir bakın vajinamin yanaklarında 2 tel beyaz kıl var ama yaşım o kadar büyük değil yani saçımda bile beyaz kıl yok hicbiryeirnde yok vajina bölgesinde çıkması normal mi sizce
Benimde göbek deliğimin yanında beyaz tüy olur ne kadar çekersem çekeyim hep vardır . Genelde ona nişan derler öyle duydum . Cansız bir tel . Birde kaşımda var onuda geçen fark ettim . Ama vajinayı bilmiyorum 🤷

Benim de saçımda hiç beyaz olmamasına rağmen koltukaltımda beyaz var 🤷🏻‍♀️

Ay şans tüyü mü ne diyorlar ona 😅 benimde saçımda 1 tel beyaz yok ama kaşımda 1 tane kolumda 1 tane çenemde 1 tane beyaz kıl var 😂

bende 35 yaşındayım maalesef bendede var, beyazlamadan lazer yaptırmadığım için çok pişmanım. Kuaför beyazlara çözüm yok dedi. Tüp bebek süreçleri yaşadığım için halledemedim. Sanırım stres yüzünden ailede çocuğu olamayan tek ben varım. Benden çok yaş büyük ablamlarda böyle bir sorun yok. Kaşlarım da da beyazlar var..

X