vajina beyazlatma

Kizlar iyi misiniz ya? Bu uye bu konudan rahatsiz olmus, cozmek istiyor, soru sormus. İlla estetik kaygilariniz yuzumuzle ilgili mi olmali? Ya da gobek yag aldirma mi? Kadin memnun degil ve gayet nirmal bir soru sormus. Site bunlarla dolu. Bu tepkiler normal mi sizce?
Sorun vajina beyazlatma işlemini yaptırmak istemesi değil ki. Öyle olsa dediğiniz gibi bu konuyu açan herkes eleştirilirdi. Konu sahibi "Kızlar genital bölgemdeki kararma bikini,mayo giyince de belli oluyor, rahatsız oluyorum. Hangi işlemi önerirsiniz? " dese sizce bu kadar linçlenir miydi? Gelip "İlerideki kocam memelerimi beğenmez diye memelerimi yaptırmak istiyorum". dese yine linçlenirdi. Sorun kendisinden ziyade bir erk figür için istemesi. Biz yapacaksan bile kendin için yap,erkekler için değmez diyoruz. Konu sahibi bakire olduğu için kendini açılmamış bir gonca olarak gören bir tip. Sizce bunlar sağlıklı düşünceler mi ya? Kendini düşürdüğü duruma, benzetmelere bakın.

hanımlar özgüvensizlikse özgüvensizlik. ben bu durumdan memnun değilim. memnun olmadığım için de ilerdeki eşim bunu sorun etmese bile ben utanacağımı düşünüyorum. evli olanlara göre saçma olabilir ama ben bu konuda kendimi kötü hissettiğim için yazmak istedim. verdiğiniz tepkiler tamamen saçma. burası soru cevap yapılan bir forum. sorulan sorunun cevabını biliyorsanız yazın, bilmiyorsanız lütfen kimseye aşağılayıcı tavırlarla cevap vermeyin. derdim sizi tatmin etmediği için kusura bakmayın. çok şükür şu an hayatımda daha büyük bir derdim yok olmasını da istemem :)

1-2 ay expigment %4 kullandım. Cok memnun kaldım. Bulundugum sehirde lazer olmadıgı icin krem kullanmıs bulundum, memnum kaldım. Bakabilirsin güzelim.

Sorun vajina beyazlatma işlemini yaptırmak istemesi değil ki. Öyle olsa dediğiniz gibi bu konuyu açan herkes eleştirilirdi. Konu sahibi "Kızlar genital bölgemdeki kararma bikini,mayo giyince de belli oluyor, rahatsız oluyorum. Hangi işlemi önerirsiniz? " dese sizce bu kadar linçlenir miydi? Gelip "İlerideki kocam memelerimi beğenmez diye memelerimi yaptırmak istiyorum". dese yine linçlenirdi. Sorun kendisinden ziyade bir erk figür için istemesi. Biz yapacaksan bile kendin için yap,erkekler için değmez diyoruz. Konu sahibi bakire olduğu için kendini açılmamış bir gonca olarak gören bir tip. Sizce bunlar sağlıklı düşünceler mi ya? Kendini düşürdüğü duruma, benzetmelere bakın.
yazdığım soruda ilerdeki kocam beğenmezse diye vajina rengimi açtırmak istiyoruma dair, ya da o sonuca varılacak hiçbir ibare yok. git türkçe dersi al. kimlerle muhatap oluyorum ya

Seni varya toyluğundan ve saf temiz duygundan dolayı hoş görüyorum.
Evet ablacım senden büyüğüm zamansu misali biliyormusun ben ne ara büyüdüm valla bu yaşa geldim... Sende geçir bu seneleri sağlıkla, huzurla, mutlulukla kara vajinanla😂😂😂.
Sana neden üstünlük taslayayım ya da taslayalım.

Konun tek paragraf.
İçeriği vajinanın rengi kara ve evlenince kocamdan çok utanıcan.
Bende utanma bu konu bile değil dedim.

Sen o kadar vajinana takmışsın ki okuduğunu anlamıyorsun.
Bence sen oku anla.

Vajina donunn içinde saklı kimse görmüyor Allah'tan😂😂😂
Ya yerli kabilesinin donsuz bir üyesi olsaydık.
Ama ben belgeselleri izliyorum kabile üyeleri kapkara...
yazık sana ya. yazdıklarını okurken ben utandım. seviye gerçekten önemli bir şey.

Bence onu durumun vehametini anlatmak icin yazmis. Yani cok koyu, evlensem kocamdan bile utanirim demis. Yoksa kocamdan utanmamak icin vajinami beyazlatayim simdiden demek istemiyor

Vallahi ben de bazen kararmalarim olduğu düşünüyorum ve buna emzirme sürecim bitince bir cozum bulacagim lakin bunu eşime danistigimda "bence bir problem yok ama sen bilirsin" diyor.
Ama dediklerinize katılıyorum, Türk erkekleri kadinlari elestirmeden önce bir miktar açıp kendi totişlerine bakmalılar 🤣
Aynen, açılıyor cnm hormonlardan kararıyor. Hormonlar eski düzene gelince geçiyor.
Hepimiz o süreci yaşadık.

Aynen ya konu sahibi o kadar safiyane ki, WC ye boşaltım yapıp sifon çekmeyen hanzo dolu ortalık.

Biri konu açmıştı. Kocası taharet almayıp kakasını tuvalet kağıdı ile temizliyordu. Kız gördükçe sinir oluyordu.
Değil böyle adamlara vajina rengi, vajina yok yok yok.
Kurusunlar kadınsızlıktan...

yazdığım soruda ilerdeki kocam beğenmezse diye vajina rengimi açtırmak istiyoruma dair, ya da o sonuca varılacak hiçbir ibare yok. git türkçe dersi al. kimlerle muhatap oluyorum ya
Bence siz gidin ilk yazdığınız metine bakın kocam lafını geçiren sizsiniz kimse durduk yere koca,eş lafını geçirmedi. İleride sorun yaşarım diyen sizsiniz. Bu kafayla daha çok sorun yaşarsınız. Kendi vajinasının renginden utanıp konu açan, kendinizi açılmamış goncaya benzeten sizsiniz. Muhatap olmak istemiyorsanız konu açmasaydınız. Konu açıyorsanız elbette yorumlar gelecek. Argo,küfür olmadığı sürece insanlar yorum yapabilir. Size yorum beğendirecek değiliz. Siz bir yerlerinizi beğendirme derdindesiniz🤷🏻‍♀️

Bence onu durumun vehametini anlatmak icin yazmis. Yani cok koyu, evlensem kocamdan bile utanirim demis. Yoksa kocamdan utanmamak icin vajinami beyazlatayim simdiden demek istemiyor
⬆️⬆️⬆️⬆️ BURADA HANIMEFENDİ SALAĞA ANLATIR GİBİ AÇIKLAMIŞ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ. DEFALARCA OKUYUN ZOR OLACAK EMİNİM AMA BELKİ ANLARSINIZ.

Aynen, açılıyor cnm hormonlardan kararıyor. Hormonlar eski düzene gelince geçiyor.
Hepimiz o süreci yaşadık.

Aynen ya konu sahibi o kadar safiyane ki, WC ye boşaltım yapıp sifon çekmeyen hanzo dolu ortalık.

Biri konu açmıştı. Kocası taharet almayıp kakasını tuvalet kağıdı ile temizliyordu. Kız gördükçe sinir oluyordu.
Değil böyle adamlara vajina rengi, vajina yok yok yok.
Kurusunlar kadınsızlıktan...
Canım hormonlar 🤬 Her bir yerim allak bullak akhdjskwk

⬆️⬆️ Aramızda okuduğunu anlayan insanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Demek ki sorun bende değil, defalarca söylediğim şeyi anlamamaya çalışan sizdeymiş

Back
X