Bu arada krem falan bir sürü şey kullanıyor dum. Hepsi gereksiz ve ciddi zararlıKızlar biliyorsunuz uzun süredir problemler yaşıyordum. Kendinle ilgilenemedim. Ama yenilenme zamanı :) geçen yıldan beri vajinamın karartısından rahatsız oluyordum. Beyazlsttırmayı düşünüyordum. Fakat tereddütlerim vardı. Ama araştırmalarım sonucu iyi bir doktora denk geldim şükür. İşlem gerçekleşti. Çok mutluyum. Artık o kötü karartıdan eser yok herkese tavsiye ediyorum düşünmeyin. Oh be :) kendimi yenilenmiş hissediyorum
Lazerle hiçbir şey kalmıyorBu arada krem falan bir sürü şey kullanıyor dum. Hepsi gereksiz ve ciddi zararlı
Evett çok pratik bi yöntemmiş boşuna bunca yıl beklemişim. Kremlere verdiğim paraya yazık. Doktorum çok iyi onun sayesinde kurtuldumm.beyazlatmayı lazerle mi yaptırdınız
Nerede ve ne kadara yaptırdınız? Değer mi peki ne kadar kaç ton açılıyor?Evett çok pratik bi yöntemmiş boşuna bunca yıl beklemişim. Kremlere verdiğim paraya yazık. Doktorum çok iyi onun sayesinde kurtuldumm.
3 bin TL ye Barış Korkmaz a yaptırdım, karartı kişiden kişiye değiştiği için fiyatta değişiyor. lazer cihazını çok övmüştü, ben de araştırdım internetten. Baya övmüşler cihazı. Gerçekten dediği gibi daha ilk seansta açılma oldu renkte. Bence değer ben memnun kaldım, kremle falan uğraşmak kesinlikle fayda etmiyor. Komple tertemiz oldu miss :) Allah razı olsun valla. Boşuna beklemişim. Çok şükür yine de :)Nerede ve ne kadara yaptırdınız? Değer mi peki ne kadar kaç ton açılıyor?
Çok sevindim adınıza, gerçekten büyük rahatlık ve özgüven yükseltici bir işlem. Benim bu sene hafif oldu, biraz kilo aldım bacakların sürtmesinden mi bilemiyorum, zaten çok üşengecim kremle kürle uğraşamam. Böyle bir işlem olduğunu duydum;fakat araştırmadım çok bir koyuluk yok diye. Ben tenimle aynı renk olsun istiyorum. Bir iki ton bile rahatsız ediyor.3 bin TL ye Barış Korkmaz a yaptırdım, karartı kişiden kişiye değiştiği için fiyatta değişiyor. lazer cihazını çok övmüştü, ben de araştırdım internetten. Baya övmüşler cihazı. Gerçekten dediği gibi daha ilk seansta açılma oldu renkte. Bence değer ben memnun kaldım, kremle falan uğraşmak kesinlikle fayda etmiyor. Komple tertemiz oldu miss :) Allah razı olsun valla. Boşuna beklemişim. Çok şükür yine de :)
3 bin tuttu benim. Kişiden kişiye değişiyor. Karartım baya fazlaydı. Şuan miss gibi oldu. Doktor Barış Korkmaz bursa da. Bi bakın derim. Gerçekten rahatsız oluyorsanız hiç düşünmeyin bileben de öğrenebilir miyim fiyatı
çok rahatsız değilim ki normal doğum da yaptım. sadece bir ton açılsa mı diyorum. çok teşekkür ederim bir araştırayım önerinizi3 bin tuttu benim. Kişiden kişiye değişiyor. Karartım baya fazlaydı. Şuan miss gibi oldu. Doktor Barış Korkmaz bursa da. Bi bakın derim. Gerçekten rahatsız oluyorsanız hiç düşünmeyin bile
ben izmirdeyim ama içime sinerse tabi bursaya da gidebilirim3 bin tuttu benim. Kişiden kişiye değişiyor. Karartım baya fazlaydı. Şuan miss gibi oldu. Doktor Barış Korkmaz bursa da. Bi bakın derim. Gerçekten rahatsız oluyorsanız hiç düşünmeyin bile
Açılsın bence nasıl mutlu oluyorsunuz varya müthiş bi özgüven :) sizin belki daha uygun tutar. tabi araştırın doktoru da öneririm. Ama lazer cihazı çok önemli buna dikkat edinçok rahatsız değilim ki normal doğum da yaptım. sadece bir ton açılsa mı diyorum. çok teşekkür ederim bir araştırayım önerinizi
Dr Barış Korkmaz instagramda falan da baya aktif ordan da bakın derim. Ben zaten kendi sitesinde okudum araştırdım öyle gittim. Herşeyi yazmış açıklamış.ben izmirdeyim ama içime sinerse tabi bursaya da gidebilirim
evet doğru söylüyorsunuz lazer cihazı da önemli. araştıracağımAçılsın bence nasıl mutlu oluyorsunuz varya müthiş bi özgüven :) sizin belki daha uygun tutar. tabi araştırın doktoru da öneririm. Ama lazer cihazı çok önemli buna dikkat edin
bilgisi vardır orda. bir bakayım takibe alayım hemen. teşekkür ederimDr Barış Korkmaz instagramda falan da baya aktif ordan da bakın derim. Ben zaten kendi sitesinde okudum araştırdım öyle gittim. Herşeyi yazmış açıklamış.
Evet doktor bursa da çok iyi. Mona Liza tac diye bi ismi vardı cihazın. Araştırın inşallah sizin için de en güzeli olur. Gerçekten sırtından büyük bi yük kalktı. Aşırı mutluyum. Kadınlar ne olursa olsun kendine hep bakmalı. Hiç salmamalıÇok sevindim adınıza, gerçekten büyük rahatlık ve özgüven yükseltici bir işlem. Benim bu sene hafif oldu, biraz kilo aldım bacakların sürtmesinden mi bilemiyorum, zaten çok üşengecim kremle kürle uğraşamam. Böyle bir işlem olduğunu duydum;fakat araştırmadım çok bir koyuluk yok diye. Ben tenimle aynı renk olsun istiyorum. Bir iki ton bile rahatsız ediyor.
Doktor Bursa’da sanırım baktım da, cihaz ismini rica edebilir miyim? Belki şehrimde bulurum.
Rica ederim en güzeli olsun sizin için debilgisi vardır orda. bir bakayım takibe alayım hemen. teşekkür ederim
yaa ne güzel ben de çok istiyorum benim merak ettiğin genital bölgenin hangi kısımlarına etki ediyor bir de gerçekten bariz bir acıkma oluyor mu rica etsem bana da yardımcı olabilir mısınızEvet doktor bursa da çok iyi. Mona Liza tac diye bi ismi vardı cihazın. Araştırın inşallah sizin için de en güzeli olur. Gerçekten sırtından büyük bi yük kalktı. Aşırı mutluyum. Kadınlar ne olursa olsun kendine hep bakmalı. Hiç salmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?