Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dogum yaptim 3 defa 1 normal dogum 2 defa sezeryan ama bence dogumdan oncede genisliklik vardi.iyilesince deneyimce gorecem insallah degmistir. Daha once karin germe oldum ondan cok memnun kaldimDogum mu yaptınız yoksa ozel bir sebebi var mı? Bir tanıdıgım oldu benim, memnun kalmıstı, sadece bir kaç gun agrisi vs oldu, olabildiginde krem vs kullandı. Boyle biliyorum
Ben takintiliyim galibaestetik ameliyatı olmak tercih, gayet de saygı duyuyorum. ama biz kadınlar güzel ve mükemmel olmak için herseyini göze alıyoruz diye genelleme yapmayın lütfen. ben mükemmel olmanın mümkün olmadığını biliyorum ve bunun için acı çekmeye razı değilim mesela
Bu kendi isteğinizse tamam ama eşinizi, sevgilinizi kaybetme korkusuyla ya da herhangi bir baskıdan dolayı yapılıyorsa bu genellemeyi yapmamak gerek.Biz kadinlar guzel ve mukemmel olmak icin herseyi goze aliyoruz![]()
ameliyat konusunda bir bilgim yok ama genellemeniz yanlış.kimse mükemmel değildir.mükemmel olmak zorunda da değildir.doğallığı daha çekici buluyorum.sağlık sorunu olmadığı müddetçe gereksiz buluyorum.Ben de bi soru sorayim arkadaslar 17 gun once vajina daraltma. Ic dudak ameliyati oldum. Onceden ameliyati olan memnun kalan var mi. Acaba cektigimiz aciya degiyormu merak ettim. Biz kadinlar guzel ve mukemmel olmak icin herseyi goze aliyoruz![]()
Bu kendi isteğinizse tamam ama eşinizi, sevgilinizi kaybetme korkusuyla ya da herhangi bir baskıdan dolayı yapılıyorsa bu genellemeyi yapmamak gerek.
Kendi doğal halinden de memnun olan, sağlık sorunu olmadığı müddetçe de herhangi bir müdahalede bulunmayan kadınlar var :)
[/QUOTE. Dogru genelleme yapmam dodru degil ben oyle olmaya calisiyorum galiba![]()
Sorun Bende zaten doktor muayene edip ameliyati yapiyorDoğumdan önce de genişlik vardı demişsiniz acaba sorun sizin vajinanızda değilde eşinizde olabilir miyanlış anlamayın ama öyle bir durum varsa bence o ameliyat olmalı
Müthiş yorumDoğumdan önce de genişlik vardı demişsiniz acaba sorun sizin vajinanızda değilde eşinizde olabilir miyanlış anlamayın ama öyle bir durum varsa bence o ameliyat olmalı
Geniş olmasından şikaytçi demek ki kendisi de zevk alamıyor.kas goz burun meme karin her turlu estetik tamamda vajina neden
kim bakiyor ki yani oturayimda bi inceleyim bakiyim guzelmi diye inceleyen erkek yoktur herhalde
kendiniz rahatsizsaniz o ayri tabi
Lipo karin germe popo ameliyatlari daha once oldum. Ama vajina daratmafa onemli bence.kas goz burun meme karin her turlu estetik tamamda vajina neden
kim bakiyor ki yani oturayimda bi inceleyim bakiyim guzelmi diye inceleyen erkek yoktur herhalde
kendiniz rahatsizsaniz o ayri tabi
anladım ozaman yapacak bir sey yok tabi kiGeniş olmasından şikaytçi demek ki kendisi de zevk alamıyor.
Vajina guzellik icin degil ama kaliteli bir iliski icin.cok arastirdim esler arasinda onemliGüzellik algısı vajinaya kadar indiyse ayvayı yedimbenim komple ameliyat olmam lazım o zaman
![]()
peki bu karin germe ameliyatindan sonra tekrar kilo alma durumu oluyormuLipo karin germe popo ameliyatlari daha once oldum. Ama vajina daratmafa onemli bence.
Evet dogum yaptim 3 defa 1 normal dogum 2 defa sezeryan ama bence dogumdan oncede genisliklik vardi.iyilesince deneyimce gorecem insallah degmistir. Daha once karin germe oldum ondan cok memnun kaldim
anladım ozaman yapacak bir sey yok tabi ki