• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina akintim ve koku yuzunden iliskim bitti

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Boyle bi baslik acmak istemezdim ama hemen konuya girip sizden tavsiye almak istiyorum... Benim esim beni tatmin etmezdi, oysa ki eski sevgilisine bunu her gun yaparmis, bunu da biliyordum. Cok moralim bozulmustu... Kremler denedim pH duzeltmek icin ama hicbir ise yaramadi. Sirkeyle yikadim yine ayni problem devam... Kavga ettik artik cunku beni tatmin etmek istemiyor koku yuzunden ve hatta beni "tatmin etcek kadar cok" sevmiyomus falan, sacma sapan konustu ben de ayrildim. Bana vajinamin tadinin ve kokusunun cok kotu oldugunu soyledi. Bende ara sira cok fazla gelen bir akinti vardir, kokusu cok kotu olan. Kadin doguma kontrole gittim fakat birsey soylemedi bu konu hakkinda. Sanirim dogal birsey degil cunku eski sevgilisi yesil cay gibiymis falan.... Madem o oyle olabiliyor ben de olmak istiyorum ve her gun dus aliyorum temiz kullaniyorum buna ramen akinti ve koku devam ediyor ise belki iltihap bakteri diye dusunuyorum? Sizce ne olabilir bunun nedeni? Beyaz sut gibi baya akiyor bazen sariya kaciyor tualet kagidinda bakinca. Kokusu cok tuhaf ve kotu. Fakat kasinti hic yok...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Belli ki bir sorun var. Idrar kültür testi yaptırdın mı?
Mantar olabilir mantar kötü kokar. Sakin kimyasal içerikli temizleyiciler kullanma. Kendini kuru tut.

Idrar yollarını temizlemenin en kuvvetli yolu,
Adetin biter bitmez beyaz soğan suyu kaynatıp içmem.
Ayrıcaa KIRK KILIT Otu demeyip içmem.

Kadın doğuma gidin sikayetlerinizi tekrar sıralayın

Büyük ihtimal fitil verir ve geçer inşallah

Boyle bi baslik acmak istemezdim ama hemen konuya girip sizden tavsiye almak istiyorum... Benim esim beni tatmin etmezdi, oysa ki eski sevgilisine bunu her gun yaparmis, bunu da biliyordum. Cok moralim bozulmustu... Kremler denedim pH duzeltmek icin ama hicbir ise yaramadi. Sirkeyle yikadim yine ayni problem devam... Kavga ettik artik cunku beni tatmin etmek istemiyor koku yuzunden ve hatta beni "tatmin etcek kadar cok" sevmiyomus falan, sacma sapan konustu ben de ayrildim. Bana vajinamin tadinin ve kokusunun cok kotu oldugunu soyledi. Bende ara sira cok fazla gelen bir akinti vardir, kokusu cok kotu olan. Kadin doguma kontrole gittim fakat birsey soylemedi bu konu hakkinda. Sanirim dogal birsey degil cunku eski sevgilisi yesil cay gibiymis falan.... Madem o oyle olabiliyor ben de olmak istiyorum ve her gun dus aliyorum temiz kullaniyorum buna ramen akinti ve koku devam ediyor ise belki iltihap bakteri diye dusunuyorum? Sizce ne olabilir bunun nedeni? Beyaz sut gibi baya akiyor bazen sariya kaciyor tualet kagidinda bakinca. Kokusu cok tuhaf ve kotu. Fakat kasinti hic yok...
Küçük bir bilgi vajina ne yerseniz öyle kokar balık yerseniz balık çilek yerseniz çilek ben değil uzmanlar söylüyor :)

Mantar olabilir. Enfeksiyon olabilir. Ama bazen hiçbir şey olmasa bile kötü kokabilir. Bir de ten uyumu olan kişiler, o kokuyu her zaman güzel olarak algılar.

Kullanmiyorum... Bayadir aslinda bu akinti var simdi dusununce :/ kotu kokuyor

agizla mi iciyorsun acaba? yoksa vajinaya mi enjekte ediyorsun
Hayır içeceksin ibrahim saraçoğlu soğan suyu kuru yaz çıkar nette. Tarife harfiyen uy. Bak gör nasıl temizlenip dökülecek içindeki her bakteri

Mantar olabilir. Enfeksiyon olabilir. Ama bazen hiçbir şey olmasa bile kötü kokabilir. Bir de ten uyumu olan kişiler, o kokuyu her zaman güzel olarak algılar.
bu dediginiz cok onemli... belki de o gercekten bana gore degildi. ten uyumu olup olmadigini anlamakta bile zorlaniyorum gerci

KIRK KILIT Otu aktarsa var al 2 çay kaşığı 1 bardak suya kat kaynat 2 dakika ılık iç 20 gün boyunca

bu dediginiz cok onemli... belki de o gercekten bana gore degildi. ten uyumu olup olmadigini anlamakta bile zorlaniyorum gerci
Ben kokulara çok hassasim. Ama eşimin ter kokusu bile güzel gelir bana. Bununla alakalı bence. Ama yine de mantar ve enfeksiyon için muayene olun derim. Ayrıca yediğiniz içtiğiniz de önemli.

Eşinle ayrıldın mı 😥

suanda ayrildim dayanamadim dedigi seyler cok tuhafti... Neden tatmin etmiyosun diyorum aglayarak bana onu daha cok seviyodum tatmin ettigim zamanlar o yuzden zevk aliyodum ama seni tatmin etcek kadar cok sevmiyorum falan dedi boyle diyenle durulmaz ki. biraz ara verdim ben de

suanda ayrildim dayanamadim dedigi seyler cok tuhafti... Neden tatmin etmiyosun diyorum aglayarak bana onu daha cok seviyodum tatmin ettigim zamanlar o yuzden zevk aliyodum ama seni tatmin etcek kadar cok sevmiyorum falan dedi boyle diyenle durulmaz ki. biraz ara verdim ben de
öküz ya tam bir öküz bu. Kusra bakma. Sen günde 2 litre su ic

kesinlikle doktora gidin ve tahliller ile ne olduğunu öğrenin. tahlil sonucunuz net olmadan ne ilaç ne bitki kürü doğru değil.
sorunu bilmeden çözüm bulamazsınız.

Bende de oluyordu kötü kokulu akıntı doktor fitil verdi geçti ama normaldede beyaz akıntı kadınlarda oluyor zaten.karbonatli suyla teharat olun.karbonat bakterileri öldürür.kokuları gideren özelliği var.

Tövbe yarabbimmmmmmm. :KK57: Anamm ne insanlar var. İçimden çok kötü şeyler söylemek geldi eski eşinize. :KK11:
Söyledim sayın.
Terbiyesiz..

Canım akıntının gelmesi normal herkesin akıntısı var o akıntı vücudun ürettiği bir salgı orayı temizliyor normal bazı ınsanların çok gelir bazılarının az gelir ama herkesın akıntısı vardır. Tek sorun kokulu olması bir doktora görün mantar olabilir benimde kime neye göre fazla bilemicem ama benımde akıntım fazladır abartılı olmasada eğer kesikli böyle süt peynir kesiği gibi bir akıntın varsa mantardır bir de orayı cok fazla sirke su sürme pH ını bozarsın normal yıka sadece

Back