Vajina ağzı yara enfeksiyon

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Bayadır ara ara sarı akıntım oluyordu hpvde oldugu icin bende endiielendim doktora gittim biraz enfeksiyon ve rahim ağzı yarası var dedi bu yara 4 ay önce gittigimde yoktu moralim cok bozuldu hpvde oldugu için.acaba orada CIN gibi şeyler mi gelişti diye. Bu yaradan kurtulan var mı aranızda ben kültür de aldırdım ne yapmak lazım enfeksiyonu olan bel ağırısı gibi şeyler yaşayanlar var mı yardımcı olun moralim cok bozuldu yaşım 28

Ayni akinti bende de var..Sari akınti haricinde adetten 5 gün önce kahverengi akinti da oluyor .Adet oluyorum geçiyor. HPV 16 ve 53 var..Doktoruma gittim ultrasondan rahim ve yumurtaliklara baktı hiçbir şey (miyom polip vs.vs.)görmedi..Sadece rahimde enfeksiyon var dedi.Rahim agzina direk açıp baktı alttan.Orasida temizdi.Ama ben Leep işleminden şupheleniyorum.O işlem esnasinda mikrop mu kaptı acaba enfeksiyon oldu.Çunku HPV varmis ilerlemiş haberim yok CIN1 varken böyle akıntı olmuyordu bende.Leepten sonra oldu tesaduf mü bilemiyorum.3 gunluk fitil ve antibiyotik kullandim akinti azalsada tamamen geçmedi.🤔

Ben leep falan olmadım ama herhangi bi şeyden de enfeksiyon olabliyor.bende de başka biriyle beraber falan olma olmadı sadece eşim ve beniz yıllardır ana suan enfeksiyon başladı.bende bel agrısı falan da oluyor ürolojiye gittim idrarda falan bi şey yok

Yara bende de vardı enfeksiton filan da yoktu fitille geçti. Önemli bir şey değil. Korkmayın.

Hpv var mı sizde valla korktum ilk defa duyunca bi de bi iki ay sonra bebek deneyelim diyoruz
O da yok sadece ilişkiden sonra kanama oluyodu. Minik bi yara var demişti 2 ay fitil kullandım ama onun için.

Rahim ağzı yaram var enfeksiyon kaynaklıymış. Doktora gittim yakmaya filan gerek yok önermiyorum da dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Aynı haptan eşime de verdi. Kullanıyorum şimdi umarım geçer. Bende kahverengi leke, akıntı ve ilişki sonrası lekelenme oluyordu. Bunu araştırırken bir yerde okumuştum hpv de rahim ağzı yarası yapar diye. Bi araştırın isterseniz.

Rahim ağzı yaram var enfeksiyon kaynaklıymış. Doktora gittim yakmaya filan gerek yok önermiyorum da dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Aynı haptan eşime de verdi. Kullanıyorum şimdi umarım geçer. Bende kahverengi leke, akıntı ve ilişki sonrası lekelenme oluyordu. Bunu araştırırken bir yerde okumuştum hpv de rahim ağzı yarası yapar diye. Bi araştırın isterseniz.
Evet bende hpv var zaten de enfeksiyon da var gibi geliyor kafam karısık buna nasıl çözüm bulacagım diye hpvnin geçmesi uzun bi süreç ben bu yarayla öı duracam

Evet bende hpv var zaten de enfeksiyon da var gibi geliyor kafam karısık buna nasıl çözüm bulacagım diye hpvnin geçmesi uzun bi süreç ben bu yarayla öı duracam
Yok doktor zaten sebebini bulup ona göre bir tedavi uygular. Enfeksiyon ilaç tedavisiyle geçiyor 1-2 haftalık bir süreç.

Back
X