• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajen daraltma hakkında...

tam tersine insanların bıçak altına yatmasını engellemek ve kimyasal ürünler kullanmalarını engellemek için bitkisel ürün paylaşıyoruz. kadınlarımız kimyasal ürünlerle hem kısır kalıyor hemde hormonları bozuluyor. bunu önlemek ve bilgilendirmek için paylaşım yapıyoruz.

görende bedavaya dağıtıyor, amme hizmeti yapıyor sanacak ....

görende bedavaya dağıtıyor, amme hizmeti yapıyor sanacak ....
sorunlarına gerçek çözüm arayan insanların duygularıyla oynanılmasına müsaade etmediğiniz için teşekkür ederiz..

nerede ve kime oldunuz sıkıntılarınız nelerdi neden ameliyat olma ihtiyacı hissettiniz iyileşme süreciniz nasıl geçti biraz bilgi verebilir misiniz?

Ic dudaklar buyuktu ve iki normal dogum yapmisyim vajinam genislemisfi mersinde dr. HATICE BANU ATAY doktor degil ablalik yapti bana mersinde yaptrdim birgunsonra ayagi kalktm ve norml yasantima geroid odndum

benim de böyle bir derdim var benim normal doğum sonrası bütün dikişlerm açıldı ve tekrar dikiş atmadılar kendi kendine iyileşecek diye doktor önerisi ile ikinci çocuğuma hamileyim doğum sonrası operasyon geçireceğim ama sizin ki doğum sonrası diyorsunuz bence herhangi bir sorun yoktur zaten doğum sonra vajina topluyor kendini benim hala 2 cm açıklık ve çökme var bence eğer rahatsız iseniz üçüncü çocuk felan düşünüyorsanız doğum sonrası yaparsınız ha eğer artık çocuk düşünmüyorsanız olabilirsiniz.

Back