• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet Caretta Caretta'ya kurşun!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.egepostasi.com/haber/Vahset-Caretta-Caretta-ya-kursun/116051
Vahşet Caretta Caretta'ya kurşun!
spacer.gif

caretta%20(22).jpg

spacer.gif

06 Ekim 2015 Salı - 17:09

Alınan bilgiye göre, Altınova Mahallesi Kazan Sitesi sakinleri, sabah kıyıda ölü caretta caretta gördü. Deniz kaplumbağasının göğüs kısmındaki kurşun yarasını fark eden vatandaşlar, durumu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bildirdi.
caretta%20(33).jpg

Zabıta ekipleriyle olay yerine gelen yetkililer, yaklaşık 80 santimetre boyundaki 50 kilogramlık dişi kaplumbağayı bir süre inceledi. İlk belirlemelere göre, kaplumbağanın göğsündeki kurşun yarası nedeniyle öldüğü kaydedildi.

Çevredeki site sakinleri ve vatandaşlar, bir hayvanın bu şekilde katledilmesine tepki gösterdi.

Ya Allah kahretsın , bunu yapan yaratıgı..

Ayrıca gecen hbrlerde mı cıkmıstı. Saatlerce hareketsız durabılıyor dıye. Veterıner hemen getırın dıyordu. Öldü muamelesı yapmayın dıyordu..

Bazen ciddi ciddi kıyamet kopsa diyorum, çocuklar bile merhametsiz yetişiyor artık:KK43: geçen gün benim miniği ihtiyaçlarını karşılasın diye dışarı çıkardığımda annesinin yanında elinde sopayla gezen bir çocuk miniğime vurmaya kalktı, kadın kılını kıpırdatmadı, bağırdım, çocuktur o akıl edemez ama yetiştiren kadın vicdan ve merhameti öğretmek zorunda çocuğuna.

Benim miniğim evinde güvende ama ya sokaklarda olanlar:KK43: Allah hepsini kötü insanlardan korusun.

Bazen ciddi ciddi kıyamet kopsa diyorum, çocuklar bile merhametsiz yetişiyor artık:KK43: geçen gün benim miniği ihtiyaçlarını karşılasın diye dışarı çıkardığımda annesinin yanında elinde sopayla gezen bir çocuk miniğime vurmaya kalktı, kadın kılını kıpırdatmadı, bağırdım, çocuktur o akıl edemez ama yetiştiren kadın vicdan ve merhameti öğretmek zorunda çocuğuna.

Benim miniğim evinde güvende ama ya sokaklarda olanlar:KK43: Allah hepsini kötü insanlardan korusun.

Hakikaten oyle melek melek diyorlarda bildigin seytan yetistiriyorlar.
Benim kedileride disari cikartmistim biraz bende az otede oturuyorum hemde onlara gozkulak oluyordum.Bir veletle annesi geliyordu cocuga kedileri gosterip "taş at oglum pisiye tas at kacsinlar " filan cocukta max 3-4 yaslarinda ben cemkirincede kucucuk cocuk attigi tastan nolurmuş ..sanki buyumeyecek o cocuklar.
Bekarken oturdugum yerdede disarida besledigim bikac kedim vardı.Ben gidince halam ve ufak kuzenim bakmaya devam ediyor.
Haber geldi kedicik bir evin terasina tirmanmis 4. Sinifa giden ufak kiz cocuguda onu gorup alip savurmuş terastan aşağı.
Daha neler neler..

Oda birşey mi arkadaşının köpeğini gezdirirken kızım biri üzerlerine yürümüş eyyy heram heram diye
Kızım nasıl yani haram diyor onuda allah yaratmadımı

Back
X