- Konu Sahibi Halikarnas
bende israel mallarini boykot topigi ariyordum ..cin mallari boykotu cikti...Allahim sen bütün müslüman kardeslerimize yardim et...mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi sira cindemi ...Allahim nedir bu müslümanlarin cektikleri...yecüc mecüc bunlar iste ..bunlarda ciktiktan sonra tamam.......son Peygamber Hz.Mehdinin cikmasina cok az kaldi...
bende israel mallarini boykot topigi ariyordum ..cin mallari boykotu cikti...Allahim sen bütün müslüman kardeslerimize yardim et...mafoldumben
çinde ki vahşeti yeni mi öğrendin:uhm:
600 kayip kiside olduguna gore olu sayisi hayli fazla..
ustelik cenazeleri ailelerede teslim etmiyorlar..
tek baslarina sonuna kadar mucadele ediyorlar...
ALLAH yardimcilari olsun:Saruboceq:
maalesef dünyada Türkiye'den başka hiç bir ülke sahip çıkmadı turkbayragi
ALLAH yardımcıları olsun:Saruboceq:
durmak yok yasakkelimeboykota devamturkbayragi
bundan yıllar önce bazı siyasiler çinle anlaşma yaparak(!) doğu türkistanlıların Türkiye'ye girişini ve böylece çini protesto etmelerini yasaklamışlardı.şuan bazı dernekler bu yasağın kalkması için uyarılarda bulunuyor ama son gelişmeleri takip edemedim açıkcası.ben devletimizin bu konuda hassasiyet göstereceğine inanıyorum.o insanlarla aynı kanı taşıyoruz sonuçta...
....
Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm ülkelerin, her türlü kurum ve kuruluşun, sivil toplum örgütlerinin ve insan haklarına duyarlı vicdan sahibi insanların Çin’in Doğu Türkistan’da uyguladığı bu vahşete karşı tavır almaya, tepki vermeye davet edildiği açıklamada şöyle denildi:
“Doğu Türkistan’la ilgili insani yardım faaliyetlerini engellemeye yönelik Çin Hükümeti ile geçmiş koalisyon hükümetleri döneminde 23 Aralık 1998 tarihinde çıkarılan 36 sayılı başbakanlık genelgesini, “Ahlakın ve hukukun reel politiğe kurban edilmesi” olarak değerlendirdiğimizden, hükümet yetkililerinden Türkistanlıları dünyada yalnızlaştıran bu tür antlaşmaları derhal sona erdirme konusunda uyarıyoruz.” (alıntıdır)
maalesef bu genelge doğru:çok üzgünüm:
23 Aralık 1998 de ki hükümet ve ortakları bunun hesabını vereceği yerde bir de utanmadan çıkıp hala konuşmuyorlar mıkötükedihüso
evet doğrudur ama ayırt etmek için bir çok yollar var;
Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.
Nasıl mı?
Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China","Product of China", "Made in P.R.C" veya "Çin Malı"
gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.
Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor.
Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.
İşte Çin'e ait barkod numaraları
690 - 691 - 692
Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.
Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.
eline kan bulaştırmak istemeyen ÇİN MALI SATIN ALMAZ!!!!
turkbayragi
Ruyalarimda bile alisveris yaparken, marklara bakiyorum, hangi ulke yapti diye bakiorum Lanet olsun sizlere insallah kahredesiceler .
yola devam
made ın TÜRKİYEturkbayragi