• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet Bitene Dek Çin Mallarını Boykot Edelim...

bende israel mallarini boykot topigi ariyordum ..cin mallari boykotu cikti...Allahim sen bütün müslüman kardeslerimize yardim et...mafoldumben

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİRturkbayragi

resim1.20090708122408..jpg

resim2.20090708122414..jpg

resim3.20090708122419..jpg

Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.

Nasıl mı?

Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China","Product of China", "Made in P.R.C" veya "Çin Malı"

gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.

Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor.

Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.

İşte Çin'e ait barkod numaraları

690 - 691 - 692

Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.

Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.

eline kan bulaştırmak istemeyen ÇİN MALI SATIN ALMAZ!!!!

(muadili olmayan sağlık ürünleri ve eskiden alınmış ürün için gerekli zaruri yedek parçalar hariç)

PEKİ NE YAPACAĞIZ
"869" ve "made in Turkey" ürünlerini alacağızturkbayragi

arkadaşlar tek başına " 869 " yeterli değil... üretim yerine de mutlaka bakmalıyız...

"869"turkbayragi "Made in TURKEY"turkbayragi

600 kayip kiside olduguna gore olu sayisi hayli fazla..
ustelik cenazeleri ailelerede teslim etmiyorlar..
tek baslarina sonuna kadar mucadele ediyorlar...
ALLAH yardimcilari olsun:Saruboceq:

600 kayip kiside olduguna gore olu sayisi hayli fazla..
ustelik cenazeleri ailelerede teslim etmiyorlar..
tek baslarina sonuna kadar mucadele ediyorlar...
ALLAH yardimcilari olsun:Saruboceq:

maalesef dünyada Türkiye'den başka hiç bir ülke sahip çıkmadı turkbayragi

ALLAH yardımcıları olsun:Saruboceq:

durmak yok yasakkelimeboykota devamturkbayragi

maalesef dünyada Türkiye'den başka hiç bir ülke sahip çıkmadı turkbayragi

ALLAH yardımcıları olsun:Saruboceq:

durmak yok yasakkelimeboykota devamturkbayragi

dünyanın türklere olan tavrını anlıyoruz işte..
dünyanın hiç bir noktasında tarihin hiç bir devrinde tükün dostu yoktu..
hala yok..
aynı olaylar, aynı vahşet ve şiddet türkiyede yaşayan bir azınlığa yapılsaydı bütün dünya ayağa kalkardı..
örneğin kürtlere..
örneğin rumlara..
örneğin ermenilere..
yedi ceddimizden hesap sorarlardı..
katledilen türklerin kanı hep yerde kaldı..
ve sanırım dünyanın sonuna kadar da bu düzen değişmeyecek..

bundan yıllar önce bazı siyasiler çinle anlaşma yaparak(!) doğu türkistanlıların Türkiye'ye girişini ve böylece çini protesto etmelerini yasaklamışlardı.şuan bazı dernekler bu yasağın kalkması için uyarılarda bulunuyor ama son gelişmeleri takip edemedim açıkcası.ben devletimizin bu konuda hassasiyet göstereceğine inanıyorum.o insanlarla aynı kanı taşıyoruz sonuçta...
....
Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm ülkelerin, her türlü kurum ve kuruluşun, sivil toplum örgütlerinin ve insan haklarına duyarlı vicdan sahibi insanların Çin’in Doğu Türkistan’da uyguladığı bu vahşete karşı tavır almaya, tepki vermeye davet edildiği açıklamada şöyle denildi:

“Doğu Türkistan’la ilgili insani yardım faaliyetlerini engellemeye yönelik Çin Hükümeti ile geçmiş koalisyon hükümetleri döneminde 23 Aralık 1998 tarihinde çıkarılan 36 sayılı başbakanlık genelgesini, “Ahlakın ve hukukun reel politiğe kurban edilmesi” olarak değerlendirdiğimizden, hükümet yetkililerinden Türkistanlıları dünyada yalnızlaştıran bu tür antlaşmaları derhal sona erdirme konusunda uyarıyoruz.” (alıntıdır)

bu vahşet yeni dğil yıllardır sürüyor..
bizler çok duyarsısız..
insanlık dışı muameleler görüyo ordaki vatandaşlarımız..:gitme:
ben çin malı asla almıyorum kaç senedir.hem sağlıksız.da:umursamaz:

biz Türkler tarih boyunca böyle bir vahşet yapmadık yapmayız da.!!!!turkbayragi

topiğin kapanmasını istemiyorsak lütfen konu dışından örnekler vermeyelim.

bundan yıllar önce bazı siyasiler çinle anlaşma yaparak(!) doğu türkistanlıların Türkiye'ye girişini ve böylece çini protesto etmelerini yasaklamışlardı.şuan bazı dernekler bu yasağın kalkması için uyarılarda bulunuyor ama son gelişmeleri takip edemedim açıkcası.ben devletimizin bu konuda hassasiyet göstereceğine inanıyorum.o insanlarla aynı kanı taşıyoruz sonuçta...
....
Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm ülkelerin, her türlü kurum ve kuruluşun, sivil toplum örgütlerinin ve insan haklarına duyarlı vicdan sahibi insanların Çin’in Doğu Türkistan’da uyguladığı bu vahşete karşı tavır almaya, tepki vermeye davet edildiği açıklamada şöyle denildi:

“Doğu Türkistan’la ilgili insani yardım faaliyetlerini engellemeye yönelik Çin Hükümeti ile geçmiş koalisyon hükümetleri döneminde 23 Aralık 1998 tarihinde çıkarılan 36 sayılı başbakanlık genelgesini, “Ahlakın ve hukukun reel politiğe kurban edilmesi” olarak değerlendirdiğimizden, hükümet yetkililerinden Türkistanlıları dünyada yalnızlaştıran bu tür antlaşmaları derhal sona erdirme konusunda uyarıyoruz.” (alıntıdır)

maalesef bu genelge doğru:çok üzgünüm:

23 Aralık 1998 de ki hükümet ve ortakları bunun hesabını vereceği yerde bir de utanmadan çıkıp hala konuşmuyorlar mıkötükedihüso

Bende varım bende...

Katilsin çin!!!:mymeka:
Umarım tez zamanda Allah b... verir..
Sonun Lut kavminden beter olsun katil çin....
:mymeka:

katil çin,
buna göz yuman dünya da dolaylı olarak katil..

nasıl bir dünya bu..
bir yerde hem de bu yüzyılda soykırım yapılıyor ve elden bişey gelmiyor..
anlamak mümkün değil..

maalesef bu genelge doğru:çok üzgünüm:

23 Aralık 1998 de ki hükümet ve ortakları bunun hesabını vereceği yerde bir de utanmadan çıkıp hala konuşmuyorlar mıkötükedihüso

yaptıkları yenılır yutulur türden değil...sen damarlarında türk kanı taşıdıgını söylüyosun ve böyle bir anlaşmanın altına imzanı atıyosun...hala cıkıp konuşabilmeleri de insanı cıldırma noktasına getırıyor gercekten...

evet doğrudur ama ayırt etmek için bir çok yollar var;

Çin malı ya da hammaddesini, tüketici olarak ayırt edebilmek oldukça güç ancak Çin üretimi olan bir malı ayırt etmek çok ama çok kolay.

Nasıl mı?

Aldığınız ürünün üzerinde "Made in China","Product of China", "Made in P.R.C" veya "Çin Malı"

gibi ibareler yer almıyorsa, ürünün barkodunu okuyun.

Her ülkenin sahip olduğu eşi olmayan satış kodları, barkodların başına işleniyor.

Barkodun en başındaki ilk iki ya da üç rakam, ürünün hangi ülkeden geldiğini size söylüyor.

İşte Çin'e ait barkod numaraları

690 - 691 - 692

Eğer ürünün orijinalinden emin değilseniz bu üç rakam size yol gösterecektir.

Bu numaralarla başlayan ürünleri almayın.

eline kan bulaştırmak istemeyen ÇİN MALI SATIN ALMAZ!!!!

turkbayragi

Tamam canım bu dediğin barkod olayı iyi oldu..Ona dikkat edicem..Tik geldi bana zaten bugün dondurma kasesi aldım altına üstüne bakıyorum ne malı diye..Eşimde diyo ki kırık değil işte ne inceliyosun..

her gun duamdasın uygur kanayan yaram
sana el uzatanların sonu kendı kanında bogulmak olsun
allahın lanetı ustune olsun ey çin!!!
bir turk dunyaya bedeldir.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Ruyalarimda bile alisveris yaparken, marklara bakiyorum, hangi ulke yapti diye bakiorum Lanet olsun sizlere insallah kahredesiceler .

Back