şaka gibi:)
şaka dimi?
bence kesin ironi vardır, yoksa illaki bi bilen çıkarda uyarır o gazete dağıtıma çıkana kadar. uyarır dimi? yani uyarması lazım, yani en az birinin bunu bilmesi lazım :))
oyy feci bilmiyorsun. elton john la karıştırdın. john lennon eşcinsel değil. yoko onoyla evlliydi ve oğlu var. sonra bir hayranı tarafından öldürüldü. yaşamıyor kısacaHerkes her şeyi bilmek zorundamı ayol bende bu grubun adını biliyorum ama ne müzikleri ne yorumları benim ilgimi çekmezz. bide şu lenon varya tee. onu biliyorum oda eşcinsel olduğunu ve evlat edinmiş miş. ondan benim için varsa yoksa TÜRK HALK MÜZİĞİ..
yapmaa yaaa. cidden bilmiyormuşumm bak o kadar fransızım iştee. te.. karıştırdım adamları..oyy feci bilmiyorsun. elton john la karıştırdın. john lennon eşcinsel değil. yoko onoyla evlliydi ve oğlu var. sonra bir hayranı tarafından öldürüldü. yaşamıyor kısaca
yok yani sorsan benimde dinlemişliğim yoktur tek tek isimlerini bilmem ama görünce tanırım yani :)hahahaha :)
şok oldun dimi :)
dinleyin inanın beğeneceksiniz.yok yani sorsan benimde dinlemişliğim yoktur tek tek isimlerini bilmem ama görünce tanırım yani :)
yok yani sorsan benimde dinlemişliğim yoktur tek tek isimlerini bilmem ama görünce tanırım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?