- 24 Haziran 2019
- 6
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi SevgiSaymnk
Merhaba arkadaşlar, 21 yaşındayım, 5 ay önce ilk defa cinsel ilişkiye girmeye çalıştım ancak başaramadım.Daha sonra internetten vaginusmusu araştırdım.Kendi tanımı kendim koydum doktora gitmeden.Buraya yazacaklarım kendi başarı hikayem.Cok fazla forum okudum vaginusmusken ve hiç biri bana yardımcı olmadı.Buraya yazacaklarım umarım size yardımcı olur.Seks yapmaya karar verdiğim gün karşı taraf içeri giremedi, etten bir duvar vardı sanki.Kendimi ne kadar gevşetmeye çalışsamda, başaramadım. Çünkü sevgilim parmağını sokmaya çalıştığında bile kendimi geri çekmeye çalışıyor, korkuyor ve istemiyordum.İlk olarak güzel bir araştırma yaptım nedir bu vaginusmus, tedavisi nedir, ben vajinusmuyum.Şunu demeliyim ki tamamen psikolojik bir olay o kaslarda istemsiz değil istemli kendini gevsetince birden nasıl güzel açılıyor.İnanin bana.Kafanızda bitirip yapıcam dediğiniz gün yapıyorsunuz.Gercekten kendinize inandığınızda o gün yapacağınızı hissediyorsunuz.Hemen olmaz sabır lazım.Sabır çok önemli hem sizin hem partnerinizin sabrı.Simdi gelelim nasıl yendim bu vajinusmusu.Ben ilk önce vajina hakkında ki her şeyi okudum.Vajinami tanıdım.Uzgunum ki o güne kadar aynada kendi vajinama bakmamıştım bile.Size önerim ilk 1 hafta vajinanız hakkında ki herşeyi okuyun araştırın bilimsel makaleler okuyun, ne kadar genişler, hangi kas grupları vardır.Bunu yaparken etrafta ki söylentilere kulakları kapatın ve asla inanmayın, çok kan gelecek çok acı olacak gibi çünkü yalan ve kulaktan kulağa abartılmış hadiseler.Bilim insanları bunların hurafe olduğunu kanıtlıyor.Asla acı yok.Giriş anında çok az bir acı var o an rahatladınızda gerisi inanın çok güzel geliyor acı gidiyor 10 saniye içinde sonra yalnız zevk ve doluluk hissinin verdiği tatmin duyusuna dönüşüyor.Arastirma yaptıktan sonra bir hafta her gün aynada vajinanıza bakın.Bacaklarinizi iki yana ayırın iki parmağınızla genişletin o zaman, kaslarınızı rahatlattiginizda nasıl deliğin genişlediğini, kastiginizda tamamen kapandığını ıkındıgınıza genişlediğini görecek ve rahatlayacaksınız.3.Adım parmak egzersizleri.İnanın çok yardımcı.Kayganlastirici veya uygun bur yağı serçe parmaginiza sürün ve bir kısmını sokun.Ben ilk alıştırmamda bunu yaparken ağladım.Ağlaya ağlaya serçe parmağımı tırnağım hizasına kadar soktum.İlk 1 ay bunları yaptım.2.ay.Her zaman kendimi rahatlatacak yazılar okudum cesaretini topladığımda baş parmağımı vajinama yavaş yavaş soktum.Aynı zamanda 2 hafta da bir erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girmeye çalışıyorduk.Olmuyordu.Ağladigim geceler oldu.Ama erkek arkadaşım çok sabirliydi.Hazir olmamı bekledi.Vajinusmus budur.Kafanizda cinsel ilişkiye hazır değilsiniz.Turkiyede ki namus bekçileri, seks yapan kadınlara karşı bakış açısı ve çocukluktan gelen kızım bacak aranı kapa baskısı.20 yıl boyunca seks yapmak namussuzca kötü diye büyüyen bir kız çocuğu bir gecede seks yapmak iyidir diyemez.Beynimiz ne olduğunu şaşırıyor çünkü komut değişiyor.Ah şu tabular.Yanı sıra ilk gece korkusu, acı, kan.Biraz Allah inancıniz varsa yemin ederim acı o kadar az ki, kan bile gelmedi bende, gelsede pembe azıcık geliyor.İncecik bir zar etrafında kan damarı küçük minicik o yirtilinca hissetmiyorsunuz bile damarlardan pembemsi bir iki damla kan ya akar ya akmaz.Erkek arkadaşım 2 haftada bazense haftada bir beni hazırladı.Seviserek öperek konuşarak.Her gün her gün zorlamayın kendinizi kızlar.Kendinizi yormayın.Karsi taraf beklesin öpsün sizi hazırlasın vücudunuzu gevşemeyi karşı taraf öğretsin sevişerek.4.aşamaya geldiğimde ilk vajinama baktım biraz ıkındım gördüm ki orası genişliyor.Sonra iki parmağıma sürdüm kayganlastiriciyi yavaşça soktum.O an beynim şunu anladı. Oraya bir şey girebilir.Orada doluluk hissettim ve hassasiyetim azaldı.Parmak egzersizleri vajina hassasiyetini azaltır.İki parmak son aşama idi, kendimi hazır hissettim.Psikolojik olarak kendime şunu dedim, bugün olacak.Korkulacak hicbirseyin olmadığını artık biliyorum küçük bir kız çocuğu gibi kaçmayacagim ve zevkin en dorugunu yaşayacağım.Geceye nasıl hazırlandım? İki tane Tuborg red aldim.Benim bünyem alkole dayanıksızdır.İki yüksek alkollü bira beni tam kıvama getirdi.Bünyenize göre ne çok sarhoş olun ne de çok ayık.Alkol şevhetinizi arttıracak ve sizi rahatlatacaktır.Sıcak bir gece olsun.Korkularınız aklınızın ucundan geçmesin.Uzun bir ön sevişme iyi gelecektir.Ne eşiniz sevgiliniz ne de siz hadi şimdi demeyin.O an geldiğinde iki tarafta birbirinizi vücudunuzla yönlendirin.Esinize güveniniz tam olsun oda çok yavaş dikkatli olmalı.İlk siz üstte deneyebilirsiniz.Olmadimi?aşağı geçin.Ama asla modunuzu sevhetinizi kaybetmeden isteyerek devam edin.Penis vajinanıza girerken yavaş yavaş nefes alın rahatlatır, acıyı değil alacaginiz ve merak ettiğiniz zevke odaklanın sonra şunu diyin kendinize artık içimde istiyorum.ilk 10 saniye hafif bir acı olacak girerken, oda kola bir cimcik atarsin bir acı olur ya aynen öyle.Sonra bir doluluk hissi.Aci tamamen kayboluyor.Gerisi çok güzel.Yapabilirsiniz.5 ay umutsuz umutlu başarılı başarısız uğraştım.Ve yaptım.Sizde yapacaksınız.Herkese iyi günler.