Bence ayakta yavaş yavaş kullanmalı. ilkini dün gece kullandım tuvvalette bu gece ayakta kullanacağım. umarım fayda görürüm 4 aydır mantar ile mücadele ediyorum galiba bu son şansım.
merhaba 6 aydir gecmeyen mantarim ve enfeksiyonum var en son 2 kutu vaginol verdi doktorum daha kullanmadim cok bilgi bulamadim nasil sizde ise yaradi mi nasil kullandiniz cevap verir misiniz lutfen
merhaba 6 aydir gecmeyen mantarim ve enfeksiyonum var en son 2 kutu vaginol verdi doktorum daha kullanmadim cok bilgi bulamadim nasil sizde ise yaradi mi nasil kullandiniz cevap verir misiniz lutfen
Merhaba vaginol duş tek başına bir işe yaramaz. Kullanım amacı fitil kullanmaya başlamadan önce içinizde biriken mantara temizlemek. Sonrada tedaviye başlamak diye biliyorum. Bende dönem dönem mantar oluyor. Dr önce vaginol duş veriyor, ilk akşam kullanıyorum. İçim temizlendikten sonra yarın akşam verdiği diğer fitili kullanmaya başlıyorum. Son kullandığım fitil Gyno-lomexın. Ayrıca vaginol duşu mümkün ise küvette yatarak yapın bacakları yukarı kaldırarak içinize tamamen gelmesini sağlayın yavaş yavaş. Sonra ayakta duş yaparak içinizin akmasını sağlayın.