Ayn orası öyle gerckeden de bakıyorm ama yorumlarda iç açıcı değil zaten. Vajinaya nemlendirici sürülür mü sikilasmasi içinvalla varsa da kullanma derim. Vajina daralcıtıcı krem mi olur? nasılolucak? esneyen deriyi sıkı hale mi getirecek? sıkı hale getirecekse nemlendirici kullan. Aynı yüzün gibi sıkı olsun
Kegel egzersizi yapıyorm etkisi var gercekden ben iki yıllık evliyim 11 aylık bir kızım var.Krem yerine egzersiz yaparak daha iyi olur kremin sonuç vereceğine inanmıyorum internette vajina daraltma için egzersiz videoları var kaç yıllık evlisin
Kegl egzersizlerini ihmal etmeyin düzenli yapın ve özellikle ilişki sırasında yapın faydasını göreceksinizKegel egzersizi yapıyorm etkisi var gercekden ben iki yıllık evliyim 11 aylık bir kızım var.
İnşallah çok teşekkür ederim. Denicem gercekden eşimde fark etti kusura bakmayın ne yaptın dedi. Böyle hafif daralmış kegel egzersizi daha iyiKegl egzersizlerini ihmal etmeyin düzenli yapın ve özellikle ilişki sırasında yapın faydasını göreceksiniz
Rica ederim kegel egzersizi duzenli yapilinca sonuç alınabiliyor özellıkle ilişki sırasında vajinayı sıkıp bırakınca erkeklerde inanılmaz birşey olmuş gibi bir etki yaratıyor mutluluklar dilerim sizeİnşallah çok teşekkür ederim. Denicem gercekden eşimde fark etti kusura bakmayın ne yaptın dedi. Böyle hafif daralmış kegel egzersizi daha iyi
Denicem çok teşekkür ederim sağolun.Rica ederim kegel egzersizi duzenli yapilinca sonuç alınabiliyor özellıkle ilişki sırasında vajinayı sıkıp bırakınca erkeklerde inanılmaz birşey olmuş gibi bir etki yaratıyor mutluluklar dilerim size
Dene bak inanılmaz etkilenir eşiniz şimdi yazamıyorum çok açık olmasın diye sonra unutmasam msj yazarımDenicem çok teşekkür ederim sağolun.
TM ben size yazarım . inşallah öyledirDene bak inanılmaz etkilenir eşiniz şimdi yazamıyorum çok açık olmasın diye sonra unutmasam msj yazarım
Tmm ablaTM ben size yazarım . inşallah öyledir
Teşekkür ederimThread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik
İşinize yarayacağını düşündüm, inşallah yanılmamışımdır.
Kreme gelince, bu tip krem ve taşlar vajinanın alerjik reaksiyon göstererek şişmesini sağlar yani özünde çok tehlikelidir, burada bununla ilgili başka konular da var. Forumu tarayın