Vagifirming vajina daraltıcı krem kullanan varmi

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
412
24
İyi akşamlar kızlar nette baktım da daraltıcı krem bu genelde karşıma çıkıyor bir fikriniz yada kullanan varmı.

valla varsa da kullanma derim. Vajina daralcıtıcı krem mi olur? nasılolucak? esneyen deriyi sıkı hale mi getirecek? sıkı hale getirecekse nemlendirici kullan. Aynı yüzün gibi sıkı olsun

valla varsa da kullanma derim. Vajina daralcıtıcı krem mi olur? nasılolucak? esneyen deriyi sıkı hale mi getirecek? sıkı hale getirecekse nemlendirici kullan. Aynı yüzün gibi sıkı olsun
Ayn orası öyle gerckeden de bakıyorm ama yorumlarda iç açıcı değil zaten. Vajinaya nemlendirici sürülür mü sikilasmasi için

Krem yerine egzersiz yaparak daha iyi olur kremin sonuç vereceğine inanmıyorum internette vajina daraltma için egzersiz videoları var kaç yıllık evlisiniz

Kegl egzersizlerini ihmal etmeyin düzenli yapın ve özellikle ilişki sırasında yapın faydasını göreceksiniz
İnşallah çok teşekkür ederim. Denicem gercekden eşimde fark etti kusura bakmayın ne yaptın dedi. Böyle hafif daralmış kegel egzersizi daha iyi

İnşallah çok teşekkür ederim. Denicem gercekden eşimde fark etti kusura bakmayın ne yaptın dedi. Böyle hafif daralmış kegel egzersizi daha iyi
Rica ederim kegel egzersizi duzenli yapilinca sonuç alınabiliyor özellıkle ilişki sırasında vajinayı sıkıp bırakınca erkeklerde inanılmaz birşey olmuş gibi bir etki yaratıyor mutluluklar dilerim size

Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik

İşinize yarayacağını düşündüm, inşallah yanılmamışımdır.

Kreme gelince, bu tip krem ve taşlar vajinanın alerjik reaksiyon göstererek şişmesini sağlar yani özünde çok tehlikelidir, burada bununla ilgili başka konular da var. Forumu tarayın

Asla ise yaramaz paranizi cope atmayin.. egzersiz evet hafif serece genisliklere ise yarar ama bazen o bile ise yaramaz

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…