Vagi flora

feylesof123

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
745
94
Hanimlar doktor en son mantar bitmis dedi ama benim sikayetlerim bitmedi diyorum olmuyor .Bir sorum olacak gynoflor yazdi sncak bu ilaci yapanlar kadinlardan nefret eden biri sanirim.Kullanimi çok sikintili.Bunun yerine vagi flora kullanmayi düşünüyorum.Vagi flora kullananlar yorum yazabilir mi lütfen

Kimse yazmadi bende kullandim bu gun bari ben izlenimlerimi yazayim insanlara faydam olsun.Bi kere uygulamasi cok kolay cunku küçük ve kapsul gibi.Gynoflor hic aciniz yoksa bile uygularken tahris ve agri yaratiyordu.Iyi gelecekmi tabiki ilerleyen gunler gosterir

Gecmis denilen mantarin tum belirtilerini ozellikle geceleri hala yaşıyorum allah kahretsin bu ilacta ise yaramayacak gorunüyor çildirmak uzereyim bu gun regl de olmam gerekiyor henuz olmadi olayim bakayim tekrarlayacak mi kurtulayim bu işkenceden diyorum allahim sen yardim et psikolojim bozuldu

Çok geçmiş olsun. Sizi hep mantarla ilgili konularda görüyorum. Demek ki ben de oralarda geziyorum hep :)) Şu sıralar bende de var kaşıntı. Zaten ben kendimi bildim bileli akıntı sorunuyla uğraşırım. Arada bir de mantar olurum. Şimdi de hamileyim ve kaşıntım var. Sirkeli su ile yıkayabilirsin günde iki kere dedi doktor. Ve krem verdi. Bir de benim yıllardır kullandığım ve çok sevdiğim bir ürün var; TTO İntim Köpük. Mantara, kaşıntıya iyi gelmiyor ama ben bir tek onunla temizlendiğimi hissediyorum. Bunu bana ilk dr. tavsiye etmişti, çoğu doktorun da sevdiği bir ürün, eczanelerde satılıyor. Şuan kaşıntım olduğu için dr bunu da günde iki kere kullan dedi. Onun dışında yıllar önce tüm iç çamaşırlarımı çöpe atıp yerine onlarca pamuklu çamaşır almıştım, ütüsüz asla giymem. İnatçı mantar olunca kişide şeker ile ilgili problemler olabiliyormuş, enfeksiyon hastalıklarına gidebilirsiniz belki veya dahiliyeye. Veya direk kendi doktorunuzdan şekerinize bakmasını isteyin. Mantar vajinadaki floranın bozulmasından oluyor, yararlı ve zararlı bakteriler arasındaki denge bozuluyor ve zararlı olanlar çoğalıyor ben böyle biliyorum. Flora düzenleyici fitilleri belki uzun soluklu kullanabilirsiniz. Tabi ki doktorunuzla konuşarak. Çünkü sizinki inatçı, herkes gibi bir kutuyu kullanıp bitirmek size yetmiyor belli ki. Haftada 3 kere gün aşırı olacak şekilde veya rahatsızlık duydukça kullanmak gibi... doktor nasıl doz belirler bilmiyorum. Ağızdan alınan ilaçlar bende etki ediyordu. Siz kullandınız mı bilmiyorum, hani 1 hafta arayla alınan tabletlerden bahsediyorum. Bir de gece yatarken altınıza hiçbir şey giymeden yatmayı deneyin. Ve evde yalnızken de aynı şekilde. Bu yöntem bölgenin nemli kalmasını engelliyor. Banyodan çıkınca da saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla ve en düşük üfleme ayarında bölgenizi kurutabilirsiniz. Benim bildiklerim bu kadar, umarım kurtulursunuz.

Çok teşekkur ederim cevap yazdiginiz icin.Bu meretin tek tedavi protokolu var hap fitil krem .bu tedaviyi 7 gun ara ile oldum.Son gittigim doktor mantar yok su anda sizde dedi ve gynoflor verdi gynoflorun kullanimi çok zor vagi flora almistim bende ona başladim dun. Gunduz bir nebze iyiyim ama gece olunca allah vermesin.Yani artik sorunum mantar mi baska bir şeymi onu bile bilmiyorum.Soylediginiz her şeyi yapiyorum.3 sene once oldum ilk ve dediginiz gibi şekerim oldugunu ögrendim. Şu an kontrol altinda şeker yuzunden uzadiğıni bildigim için be sefer ki çabuk geçer dedim çunku şekerim kontrol altinda.Ama yok kultur smear bunlarda da farkli bir hastalik cikmadi psikolojik diyorum artik ve psikolojimde hic iyi degil zaten

Çok teşekkur ederim cevap yazdiginiz icin.Bu meretin tek tedavi protokolu var hap fitil krem .bu tedaviyi 7 gun ara ile oldum.Son gittigim doktor mantar yok su anda sizde dedi ve gynoflor verdi gynoflorun kullanimi çok zor vagi flora almistim bende ona başladim dun. Gunduz bir nebze iyiyim ama gece olunca allah vermesin.Yani artik sorunum mantar mi baska bir şeymi onu bile bilmiyorum.Soylediginiz her şeyi yapiyorum.3 sene once oldum ilk ve dediginiz gibi şekerim oldugunu ögrendim. Şu an kontrol altinda şeker yuzunden uzadiğıni bildigim için be sefer ki çabuk geçer dedim çunku şekerim kontrol altinda.Ama yok kultur smear bunlarda da farkli bir hastalik cikmadi psikolojik diyorum artik ve psikolojimde hic iyi degil zaten
Tek problem kaşıntı mı? Akıntı ve koku da var mı? Psikolojiniz bu sebepten mi bozuldu yoksa başka şeylerden mi?

Tek problem kaşıntı mı? Akıntı ve koku da var mı? Psikolojiniz bu sebepten mi bozuldu yoksa başka şeylerden mi?
Sorunum kaşınti ve yanma.akintim yok ve bu kez kaşınti olur olmaz gittim sut kesigi akintisida olmadi.kaşınma yanma dayanamiyorum 2 gecedir uykuya gecerken asiri bir terleme ile terleme sonucu kasinti ile 2 saat bir uykudan firliyorum.ve üstumü ortmeden çamaşırsiz incecik yattiğim halde.Diger sikintilarima gelince şekerin ustune 1 ay once yuksek tansiyonumda çikti günde surekli ilaclar almaktan biktim ailevi bazi sorunlar da var.Genc degilim belki ama daha 43 yaşindayim bilmiyorum 60 gibi hissediyorum

Sorunum kaşınti ve yanma.akintim yok ve bu kez kaşınti olur olmaz gittim sut kesigi akintisida olmadi.kaşınma yanma dayanamiyorum 2 gecedir uykuya gecerken asiri bir terleme ile terleme sonucu kasinti ile 2 saat bir uykudan firliyorum.ve üstumü ortmeden çamaşırsiz incecik yattiğim halde.Diger sikintilarima gelince şekerin ustune 1 ay once yuksek tansiyonumda çikti günde surekli ilaclar almaktan biktim ailevi bazi sorunlar da var.Genc degilim belki ama daha 43 yaşindayim bilmiyorum 60 gibi hissediyorum
Acaba terleme hormonal olabilir mi? Adet zamanınız olduğu için gibi... bir de aklıma şu geldi, acaba bir şeylere alerjiniz mi var? Belki kullandığınız deterjana? Ya da artık dediğiniz gibi psikolojik olabilir çünkü sonuçlar temiz olup sürekli bir kaşıntı var. Yanma da kaşımaktan oluyor olabilir

Acaba terleme hormonal olabilir mi? Adet zamanınız olduğu için gibi... bir de aklıma şu geldi, acaba bir şeylere alerjiniz mi var? Belki kullandığınız deterjana? Ya da artık dediğiniz gibi psikolojik olabilir çünkü sonuçlar temiz olup sürekli bir kaşıntı var. Yanma da kaşımaktan oluyor olabilir
Aslinda dogru regl doneminde terleme artiyor bende kasinti sorunu oldugu icin daha fazla hissedip uyaniyorum.Alerjik bir bunyem var evet ve ilaclara neopenotran fitilden sonra yuzumde puturlu şışlik ve kizariklik oldu hatta belki ilaclarin hepsini birakinca bir surede onlarin yan etkisinin gecmesi gerekecek tam rahatlama icin.Cok tesekkur ederim ya bu bakis açisi rahatlatti beni ilacsiz donem gerekli bana sabirli olmaliyim

Su soylediginiz kopuge baktimda bazi doktorlar kasınti içinde onermiş ama antibakteriyeldir yaziyor yararli bsktrrileri de öldurmezmi ben sebamed kullaniyorum.Bu sorumada cevap verirseniz sevinirim.cok tesekkurler ilginize

Su soylediginiz kopuge baktimda bazi doktorlar kasınti içinde onermiş ama antibakteriyeldir yaziyor yararli bsktrrileri de öldurmezmi ben sebamed kullaniyorum.Bu sorumada cevap verirseniz sevinirim.cok tesekkurler ilginize

Bebeginizide hayirlısi ile kucagıniza alirsiniz umarim
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)
Köpüğe gelince, hayır öldürmez, sabun değil ki. Doğal bir ürün ve genital bölge için yapılmış. Ph seviyesi de genital bölge ile uyumlu. Bu arada sebamed i hiç evime sokmuyorum çünkü başkaca ürünleri çok eskiden annemde alerji yapmıştı.

Saat 4.53 gece yarisi ve ben uyanigim allah yardimcim olsun boyle bir hastaliktan insan intihara kadar düşunurse basıma gelecek daha baska durumlarda ne olur bilmiyorum

Çok teşekkür ederim amin inşallah:)
Köpüğe gelince, hayır öldürmez, sabun değil ki. Doğal bir ürün ve genital bölge için yapılmış. Ph seviyesi de genital bölge ile uyumlu. Bu arada sebamed i hiç evime sokmuyorum çünkü başkaca ürünleri çok eskiden annemde alerji yapmıştı.
Sabah aglayarak doktoru aradim gece gelen sivi bir akinti ile beraber kolonya dokulmus gibi bir ynama gece 2 den beri uyumadim.Zalain 300mg fitil verdi bu kez de simdide regl oldum.Ben bu aralar cok şansli?donemimdeyim.Adet zamani tekrarlayan lanet hastaligım iyilesmeden adet olmak

Sabah aglayarak doktoru aradim gece gelen sivi bir akinti ile beraber kolonya dokulmus gibi bir ynama gece 2 den beri uyumadim.Zalain 300mg fitil verdi bu kez de simdide regl oldum.Ben bu aralar cok şansli?donemimdeyim.Adet zamani tekrarlayan lanet hastaligım iyilesmeden adet olmak
Çok üzgünüm gerçekten zor bir durum farkındayım. Çok kaşıyıp tahriş etmiş olabilir misiniz? Bu rahatsızlıklar hep adet bitiminde başlıyor zaten.

Çok üzgünüm gerçekten zor bir durum farkındayım. Çok kaşıyıp tahriş etmiş olabilir misiniz? Bu rahatsızlıklar hep adet bitiminde başlıyor zaten.
Tesekkur ederim inanin bu kez neredeyse hic kasımadim çunku kasintidan cok yanma vurdu bu kez beni esimle bir yere kadar konusabiliyorum zavalli ne yapacagini şaşirdi regl olunca biter belki diyor garibim.Belkide derim inceldi ama her akintida olmuyorki gece oluyor surekli

X