- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
- Konu Sahibi kahvekokusu32
Kesinlikle yapmayin lutfen.. Bogazinizdan haram gecer. Yapmayin gercekten.. Kendimmis gibi uzuluyorum. O kadar kotu bir sey iste faize bulasmak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar evde biraz birikimim vardı, ne olur ne olmaz evde kalmasın diye bankada tutmanın daha mantıklı olacağını düşündüm. aslında yıllar önce çalışıyorken kullandığım maaş hesabımı aktif hale getirir orda tutarım demiştim ama hesabımı bulunduğum semte aldırttım bankaya gidip, ama bana eğer hesabınızda kalacaksa 6 ayda bi 60 lira olmak üzere senede 2 kez kesinti yapılacak dediler. eğer vadeli de olursa uzun süre kullanmadığım hesabı aktif yaptım die bana özel fırsatın bulunduğunu; yatırdığım paraya 47 günlüğüne 10,5 faiz oranıyla 160 lira gibi bi meblağ uygulayabileceklerini söylediler. ben bu işten çok bişey anlamadım açıkçası. faizede sıcak bakmıyoruz eşimle. ama ev alırkende kredi ile aldık hala mecburen ona da faiz ödüyoruz. para bankada normal kalırsada hesap işletim ücreti adı altında sürekli kesinti olacak. elimdeki paraya eriyecek. benim sormak istediğim şimdi 47 günlüğe verilen 160 lira, her 47günde bir verilecek mi yani? çok anlamadığım için sizlere sorayım istedim.
cnm ev aldık ama kayınvalideyle oturmak zorundayız, kiraya verdik çünkü krediyi diğer türlü ödeyemeyeceğiz. ayda 1000 kusur ödememiz var kiraya verilmemiş olsa tek maaşla nasıl ödenirdi? kim ister kayınvalideyle oturmayı ???Kusura bakmayın ama hem kredi ile ev alıp onu kiraya verip Kv ile oturuyorsunuz
Hem mecbur kaldık faiz ödemeye diyorsunuz hem de aylık 160 lîranın günahının hesabını yapıyoruz
Onun dışında hiç mı günahımız yok gıybet kul hakkı üstüne halı silkeleyen yere çöp atan piknikte çöpleri toplamayan başka bir ülkede başka bir dinde değil ki
Eltîmi Görümcemi kıskanıyorum diyene günah demiyoruz ama faiz denince fetva başlıyor
altın hesabından haberim yoktu cnm, elimdeki altınlarıda yeni bozdurdum. bilseydim o şekilde değerlendirirdim. öylesi daha iyi olurdu benim için.
cnm ev aldık ama kayınvalideyle oturmak zorundayız, kiraya verdik çünkü krediyi diğer türlü ödeyemeyeceğiz. ayda 1000 kusur ödememiz var kiraya verilmemiş olsa tek maaşla nasıl ödenirdi? kim ister kayınvalideyle oturmayı ???
evim olmasın huzurum olsun dersen sadece kendini düşünmüş olursun cnm, Allah herkesin evladıyla bir benimkinide bağışlasın benim bir evladım var, onu düşünerek aldık..Ben de onu anlamadım ya evim olmasın huzurum olsun
Oturmadığın eve bir sürü kredi faiz vs öde sonra gençlik gitsin ne anladık bu işten