Ayrılık sebebi göremedim ben karşılıklı kapris kiskandirma trip atma dışında bir olay yok. Ikiniz de karşıdan bir adım bekliyor gibisiniz. Bu ara herkesin sinirleri bozuk.
Senin ilk konuşmanı ayrılık konuşması gibi algilamis ya. Sen de beni sevmiyorsun zaten demiş hani. Sevildiğini duymak ister gibi. Sana misilleme yapmış. Çok çocukça evet. Ama çocuk zaten. Olur öyle o yaşlarda.Ben istemiyorum.seni görmek ozlemiyorum dedi hayata bakışım değişti dedi sizce ayrılık sebebi değil mi
Kimse icin kendinizi uzmeyin ya hayat denilen nehir akip gidiyor yani başınızda. Yalanlari var aniden terketmesi var bu isin ilerisi olsa normal olabilir mi bunu bir dusun. Bak evlenipte mutlu olmayanlari görüyorsun sen en azindan simdilik kurtarmissin kendini. Icin falan acimasin stalk ta yapma engelle gitsin. Oyle biri sanki hic olmamis gibi yoluna devam et. Cok daha iyilerini hakettigini bilerek adimlar at. Okulunu bitir meslegini al hayati yasa.23 yaşındayım üniversite son sınıfım, 11 aylık ilk uzun ilişkim geçen hafta bitti. Aslında anı bir şekilde terk edildim. Pandemi döneminde uzak mesafeye dönmüştü, gelme planı yapmıyordu dışarı çıktığı halde aramız da 2-2.5 saat bu arada. Bende bazı hissettiğim seyleri ona söyledim, bu bir ilişki ama ortak biseyler yapmak için çaba yok özlüyor muyuz emin degilim çok farkliyiz dedim. Bunu ayrılık konuşması olarak algıladı sanırım o günden itibaren çok soğuk davrandı bana , iyi olduğumuz bir anda bu konuşmayı tekrar hatırlattı bana , araya giren mesafeler yüzünden farklı hissediyorum eskisi gibi yanında olmak isterdim canım olduğunu unutma müsait olduğunda detaylı konusalim şu an dogumgunundesin dedim .
Daha sonra bu konuyu açtığımda, ben bununla mı uğraşıcam konuşmak istemiyorum ben artık ozlemiyorum seni görmek istemiyorum senin de böyle düşündüğünü beni sevmediğini biliyorum dedi. Ben şoka uğradim ve tamam diyebildim sadece. Böylece bitti. Telefonu kapattıktan sonra kardeşime mesaj atmış beni soracaktı sanırım ama kardeşim uyuduğu için cevap vermedi.
Sonraki gün ben tatile çıktım anı bir şekilde planlı bişey degildi , story atar atmaz bakıyordu sadece gezdigim yerleri cekiyordum ona yonelik hicbir ima yoktu .Benden 1 gün sonrada tatile çıkmam corona var diyen adam arkadaşı ile tatile gitmis :) bende storylerini izlememeye basladim zaten kizgindim. Sadece 1 kere profiline baktım kendimi tutamadım, gittiği otelden birileri ile takiplesmis. Bende bir kaç kişi ile takiplestim bunun üzerine beni hemen çıkardı.
Üstüne yalanlarını da öğrendim, kendimi değersiz hissediyorum. Çok mu takıntılıyım sizce ? Eski sevgilisine takıntılı kızlardan olmaktan korkuyorum hiç stalk yapmıyorum ama uzuntum de geçmiyor, bir yanım ıyiki bitti diyor ayrılırken beni üzmek için elinden geleni yaptı o sabah günaydın sevgilim diye uyandırdığı halde, diğer tarafım değersiz hissediyor ve korkuyor
Senin ilk konuşmanı ayrılık konuşması gibi algilamis ya. Sen de beni sevmiyorsun zaten demiş hani. Sevildiğini duymak ister gibi. Sana misilleme yapmış. Çok çocukça evet. Ama çocuk zaten. Olur öyle o yaşlarda.
Kurtulmussun. Annemle babamda boşanıyor. Babamin aldatması sonucu. Biz psikiyatrise gittigimizde 2 ay bu şekil durumlar normaldir biz bu süreyi tanırız eğer daha uzun sürerse ilaca baslariz demişti. Birde boşanan insanlar hep iyi tarafını hatırlarmış. Anneme böyle büyük bir travma sonucu hala iyi günlerinizi hatırladığınız için kizmayin bu genelde olan bisey geçecektir dedi.23 yaşındayım üniversite son sınıfım, 11 aylık ilk uzun ilişkim geçen hafta bitti. Aslında anı bir şekilde terk edildim. Pandemi döneminde uzak mesafeye dönmüştü, gelme planı yapmıyordu dışarı çıktığı halde aramız da 2-2.5 saat bu arada. Bende bazı hissettiğim seyleri ona söyledim, bu bir ilişki ama ortak biseyler yapmak için çaba yok özlüyor muyuz emin degilim çok farkliyiz dedim. Bunu ayrılık konuşması olarak algıladı sanırım o günden itibaren çok soğuk davrandı bana , iyi olduğumuz bir anda bu konuşmayı tekrar hatırlattı bana , araya giren mesafeler yüzünden farklı hissediyorum eskisi gibi yanında olmak isterdim canım olduğunu unutma müsait olduğunda detaylı konusalim şu an dogumgunundesin dedim .
Daha sonra bu konuyu açtığımda, ben bununla mı uğraşıcam konuşmak istemiyorum ben artık ozlemiyorum seni görmek istemiyorum senin de böyle düşündüğünü beni sevmediğini biliyorum dedi. Ben şoka uğradim ve tamam diyebildim sadece. Böylece bitti. Telefonu kapattıktan sonra kardeşime mesaj atmış beni soracaktı sanırım ama kardeşim uyuduğu için cevap vermedi.
Sonraki gün ben tatile çıktım anı bir şekilde planlı bişey degildi , story atar atmaz bakıyordu sadece gezdigim yerleri cekiyordum ona yonelik hicbir ima yoktu .Benden 1 gün sonrada tatile çıkmam corona var diyen adam arkadaşı ile tatile gitmis :) bende storylerini izlememeye basladim zaten kizgindim. Sadece 1 kere profiline baktım kendimi tutamadım, gittiği otelden birileri ile takiplesmis. Bende bir kaç kişi ile takiplestim bunun üzerine beni hemen çıkardı.
Üstüne yalanlarını da öğrendim, kendimi değersiz hissediyorum. Çok mu takıntılıyım sizce ? Eski sevgilisine takıntılı kızlardan olmaktan korkuyorum hiç stalk yapmıyorum ama uzuntum de geçmiyor, bir yanım ıyiki bitti diyor ayrılırken beni üzmek için elinden geleni yaptı o sabah günaydın sevgilim diye uyandırdığı halde, diğer tarafım değersiz hissediyor ve korkuyor
Kurtulmussun. Annemle babamda boşanıyor. Babamin aldatması sonucu. Biz psikiyatrise gittigimizde 2 ay bu şekil durumlar normaldir biz bu süreyi tanırız eğer daha uzun sürerse ilaca baslariz demişti. Birde boşanan insanlar hep iyi tarafını hatırlarmış. Anneme böyle büyük bir travma sonucu hala iyi günlerinizi hatırladığınız için kizmayin bu genelde olan bisey geçecektir dedi.
Şöyle düşünün sizi gerçekten seven biri aldatma konusmasi yaptığınızı düşünse bile sorgulamaz miydi karşı laf söylemek yerineBenim de aklıma yaptığı sürprizler, beraber geçirdiğimiz güzel vakitler geliyor. Ayrılmadan 4 5 gün önce kardeşime yazmis bana hediye secmek için hala çok şaşkınım bu lafları nasıl etti diye
Hislerine güven. Gerçekten seni sevmediğini hissettiysen peşini bırak. Konuşmayı yapan sensin. Mutlaka hissetmis olman lazim. Boyle seyler kacmaz kadinlarin gozunden.Senin ilk konuşmanı ayrılık konuşması gibi algilamis ya. Sen de beni sevmiyorsun zaten demiş hani. Sevildiğini duymak ister gibi. Sana misilleme yapmış. Çok çocukça evet. Ama çocuk zaten. Olur öyle o yaşlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?