Üzüntüm ne zaman geçer ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
23 yaşındayım üniversite son sınıfım, 11 aylık ilk uzun ilişkim geçen hafta bitti. Aslında anı bir şekilde terk edildim. Pandemi döneminde uzak mesafeye dönmüştü, gelme planı yapmıyordu dışarı çıktığı halde aramız da 2-2.5 saat bu arada. Bende bazı hissettiğim seyleri ona söyledim, bu bir ilişki ama ortak biseyler yapmak için çaba yok özlüyor muyuz emin degilim çok farkliyiz dedim. Bunu ayrılık konuşması olarak algıladı sanırım o günden itibaren çok soğuk davrandı bana , iyi olduğumuz bir anda bu konuşmayı tekrar hatırlattı bana , araya giren mesafeler yüzünden farklı hissediyorum eskisi gibi yanında olmak isterdim canım olduğunu unutma müsait olduğunda detaylı konusalim şu an dogumgunundesin dedim .

Daha sonra bu konuyu açtığımda, ben bununla mı uğraşıcam konuşmak istemiyorum ben artık ozlemiyorum seni görmek istemiyorum senin de böyle düşündüğünü beni sevmediğini biliyorum dedi. Ben şoka uğradim ve tamam diyebildim sadece. Böylece bitti. Telefonu kapattıktan sonra kardeşime mesaj atmış beni soracaktı sanırım ama kardeşim uyuduğu için cevap vermedi.

Sonraki gün ben tatile çıktım anı bir şekilde planlı bişey degildi , story atar atmaz bakıyordu sadece gezdigim yerleri cekiyordum ona yonelik hicbir ima yoktu .Benden 1 gün sonrada tatile çıkmam corona var diyen adam arkadaşı ile tatile gitmis :) bende storylerini izlememeye basladim zaten kizgindim. Sadece 1 kere profiline baktım kendimi tutamadım, gittiği otelden birileri ile takiplesmis. Bende bir kaç kişi ile takiplestim bunun üzerine beni hemen çıkardı.

Üstüne yalanlarını da öğrendim, kendimi değersiz hissediyorum. Çok mu takıntılıyım sizce ? Eski sevgilisine takıntılı kızlardan olmaktan korkuyorum hiç stalk yapmıyorum ama uzuntum de geçmiyor, bir yanım ıyiki bitti diyor ayrılırken beni üzmek için elinden geleni yaptı o sabah günaydın sevgilim diye uyandırdığı halde, diğer tarafım değersiz hissediyor ve korkuyor

11 ay uzun iliski bile sayilmaz.. tanima evresi daha.. gostermis ic yuzunu. bu hisler gecince iyiki diyeceksin. dert etme.. kendini oyala.. yasin cok genc. tecrubelerime dayanarak sunu soyleyebilirim ki seni seven, deger veren, onemseyen insan iki eli kanda olsa cikip geliyor yuzunu bes dk gormeye. onemsemeyen ayni mahallede olsa sokagindan gecmiyor. fiziken yanindasin diye iliski yasamis seninle. gonlunde yer vermemis.

11 ay çokta uzun bi ilişki değil bence. Sen gözünde biraz büyütmüşsün.
Anlattıklarına göre sana değer vermemiş ve sevmediğini belirtmiş zaten. Yoluna bak ve acaba doğru mu yaptımı düşünme.
Boş zamanın olduğundan böyle saçma düşüncelere kapılabiliyorsun. Sana tavsiyem kendine bi uğraş bulman zihnini meşgul edicek kitap, dizi vs gibi

Ayrılık sebebi göremedim ben karşılıklı kapris kiskandirma trip atma dışında bir olay yok. Ikiniz de karşıdan bir adım bekliyor gibisiniz. Bu ara herkesin sinirleri bozuk.

Ayrılık sebebi göremedim ben karşılıklı kapris kiskandirma trip atma dışında bir olay yok. Ikiniz de karşıdan bir adım bekliyor gibisiniz. Bu ara herkesin sinirleri bozuk.

Ben istemiyorum.seni görmek ozlemiyorum dedi hayata bakışım değişti dedi sizce ayrılık sebebi değil mi

Ben istemiyorum.seni görmek ozlemiyorum dedi hayata bakışım değişti dedi sizce ayrılık sebebi değil mi
Senin ilk konuşmanı ayrılık konuşması gibi algilamis ya. Sen de beni sevmiyorsun zaten demiş hani. Sevildiğini duymak ister gibi. Sana misilleme yapmış. Çok çocukça evet. Ama çocuk zaten. Olur öyle o yaşlarda.

Kimse icin kendinizi uzmeyin ya hayat denilen nehir akip gidiyor yani başınızda. Yalanlari var aniden terketmesi var bu isin ilerisi olsa normal olabilir mi bunu bir dusun. Bak evlenipte mutlu olmayanlari görüyorsun sen en azindan simdilik kurtarmissin kendini. Icin falan acimasin stalk ta yapma engelle gitsin. Oyle biri sanki hic olmamis gibi yoluna devam et. Cok daha iyilerini hakettigini bilerek adimlar at. Okulunu bitir meslegini al hayati yasa.

Ama ben konusalim halledelim yüz yüze dedim , şu an hayatta ankara ya gelmem dedi.

Ben konuşmak istediğimde telefonu kapattı resmen seninle uğraşamam dedi , bende sen bu konuyu açtım keyfimden konuşmuyorum dedim

Ben dışarı çıkıyorum yazma bana bye dedi.. Bende tutamadım kendimi şöyle bir ilişki mi istiyorsun herkes istediği ile takılsın hicbisey konuşmayalım mi dedim ? Olur dedi

Kurtulmussun. Annemle babamda boşanıyor. Babamin aldatması sonucu. Biz psikiyatrise gittigimizde 2 ay bu şekil durumlar normaldir biz bu süreyi tanırız eğer daha uzun sürerse ilaca baslariz demişti. Birde boşanan insanlar hep iyi tarafını hatırlarmış. Anneme böyle büyük bir travma sonucu hala iyi günlerinizi hatırladığınız için kizmayin bu genelde olan bisey geçecektir dedi.

Benim de aklıma yaptığı sürprizler, beraber geçirdiğimiz güzel vakitler geliyor. Ayrılmadan 4 5 gün önce kardeşime yazmis bana hediye secmek için hala çok şaşkınım bu lafları nasıl etti diye

Benim de aklıma yaptığı sürprizler, beraber geçirdiğimiz güzel vakitler geliyor. Ayrılmadan 4 5 gün önce kardeşime yazmis bana hediye secmek için hala çok şaşkınım bu lafları nasıl etti diye
Şöyle düşünün sizi gerçekten seven biri aldatma konusmasi yaptığınızı düşünse bile sorgulamaz miydi karşı laf söylemek yerine

Hislerine güven. Gerçekten seni sevmediğini hissettiysen peşini bırak. Konuşmayı yapan sensin. Mutlaka hissetmis olman lazim. Boyle seyler kacmaz kadinlarin gozunden.
Ayrica bu yaşta kimseye bağlanmamani tavsiye ederim. Güzel vakit geçirmeye bak ama hayatının tek amacı hâline getirme. Asıl o zaman çok üzülürsün.
Ben sabah günaydın sevgilim diye uyandıran birinin ertesi gün seni sevmiyorum demesine inanmam. Senin ilk konuşman ona çok koymuş. Hazmedememis gibi geldi bana. Biraz kendi haline bırak. Dönecektir diye düşünüyorum. Dönmezse de önümüzdeki maçlara bakıcaz dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…