Saç Kesim Şekilleri uzun yüzü daha oval göstermek için gereken saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ay acaba son resimdeki gbi kahkül kestirsemmi beğenmezsem kahküllerimi arkaya doğru alırım zaten onların kahkülleri kalıın diilmiş :uhm:

ay acaba son resimdeki gbi kahkül kestirsemmi beğenmezsem kahküllerimi arkaya doğru alırım zaten onların kahkülleri kalıın diilmiş :uhm:

ewt hem kalın deil hemde çok kullanışlı önde kahkül olarakta kullanabiliosun yan kahkül olaraktaa bence kestir ben çok memnunm şekerryerimseniben

diiicekken fotonu gördüm :ecrin_bebek: eet çok hoş duruo sndede bnde kestiriim hem deişiklk olsun yakışmazsa arkaya doğru alırım:1rolleyes:

diiicekken fotonu gördüm :ecrin_bebek: eet çok hoş duruo sndede bnde kestiriim hem deişiklk olsun yakışmazsa arkaya doğru alırım:1rolleyes:

tşk ederim canıma.s. ama kestirirken direk kahkül deme çok kısa yapabilirler ben yan kahkül istiyorum die en kısa tarafıda kaşından başlasın asimetrik olarak yana doğru kulağına getirsin düzleştirdikten sonra sen onları önüne all kahkül gibiyerimseniben

oval kat dersen kuaföre katı kulak altından başlasın tabi yüzün dolgun görünür;) kuaföre bırkma bnce sen bu şekli söyle çok kötü yaprlar yksa;)

Kahkül uzun yüzleri oval gösterme de birebir bence arka sıradakilerdeki Özgeyi biliyosunuzdur onun kahkülüde yüz uzunluğunu kısaltmak yüzü daha basık göstermek için kullanılmış ve bi çok ünlünün böyle...sositososito Dalgalı ve kıvırcık modeller de yüzü yanlara doğru dolgun gösterdiğinden hem yüzü oldugundan dolgun hemde daha güzel gösterir zayıf yüzler içinde tercih ediliyor aynı zamanda ...Şu düzleştiricilerle yapılan dalga verme işlemini deneyebilirsin sitede var videosu ...vereliniortak

Back