Saç Kesim Şekilleri uzun yüzü daha oval göstermek için gereken saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
318
Yer
İstanbul
kızlar bi yerde yazıoki yüzünüz uzunsa ve daha basık daha oval bi yüz şekli istiyorsanız, seçeceğiniz saç modeli daha yuvarlak ve yanlardan gösterişi ve volümü yüksek bi saç modeli olmalıdır.. bu nasıl bi şeydir bilen varmı resim felan koyabilirmi böyle saç modelini :sm_confused:

Son düzenleme:
benimde yüzüm uzun :bbo: saçlarımı uzatıyorum şuanda genelde kısa olurdu omuzlarda falan ama şimdi baya uzattım. düz fön çekince yüzüm daha uzun duruyor ..ama dalgalı kabarık modeller daha hoş oluyor onuda ben yapamıyorum kafamçokkarıştı yapılışıyla birlikte yardımcı olursanız çook seviniriz.. konuna birden atladım magdelena :utangac: ama belliki aynı dertten muzdaribiz =)

=D önmli diil cnm. ya bn saçımı böle yukardan hani bıngıldak kemiğinin ordan karışk bi bçmde toplaynca topuz gbi( hani saçını tutarsn lastiği takarsn saçını bi kez kıvrıp lastiğide ordan geçirince ( anlatamadm galiba)) neise işte ööle yapınca yüzüm yuvarlak duruo eskiden saçım uzundu öyle toplaynca kabarık duruodu saçım, böyle yüzüm küçük görüküodu. ama şimdi kestrdiim için kabarık durmuo =(((( keşke kestrmeseydm yaa =(( ya bn adama azcık kes dedm saçımın yarısını kesti nerdeyse

cnm bı saclarının resmını koyabılırsınmısın

canım benim bildiğim en iyi kahkül olur en garanti ama onunda bakımı zor eğer saçın kıvırcıksa... çünkü kahkül yüzü küçültüyor ve yuvarlak gösteriyor

=D önmli diil cnm. ya bn saçımı böle yukardan hani bıngıldak kemiğinin ordan karışk bi bçmde toplaynca topuz gbi( hani saçını tutarsn lastiği takarsn saçını bi kez kıvrıp lastiğide ordan geçirince ( anlatamadm galiba)) neise işte ööle yapınca yüzüm yuvarlak duruo eskiden saçım uzundu öyle toplaynca kabarık duruodu saçım, böyle yüzüm küçük görüküodu. ama şimdi kestrdiim için kabarık durmuo =(((( keşke kestrmeseydm yaa =(( ya bn adama azcık kes dedm saçımın yarısını kesti nerdeyse

yok yok anlattın a.s bende aynen öyle topluyorum topladığımda ama anlımda açık önden saç bırakıyorum kafamçokkarıştı acaba kakülmü kesitrsem bilemedim bak .. bende tam 1 senedir kuaföre gidip saç kestirmiyorum kendi rekorumu altüst ettim :teytey: çünkü biliyorum kuaförlerde azcık kesme diye bi kavram yok yıllarca denedim bu kanaata vardım =D sende gitme artık hıh =P

:D ya banada öle herşey yakşmıoki hatta anlattııım saçdan başka model yakşmıo. yani açık falanda olsa bnde kötü duruo bide kahkülleri zaptedememki ben saçım düzde deil. .senağlama. saçımnda hiç resmi yokki zaten söylediimden başka bişey yapmıorm hep yukardan topluorm hiç başka bişey yapmadm valla ben

gözün alışmamıştır başka modellere yaa yoksa niye yakışmasınCADIARZU bence hep toplama biraz farklı modeller yap zamanla yakıştırırsın kendineyerimseniben yani farkı modeller yap çevrendekilere sor nasıl olmuş diye insanın kendisini beğenmesi zor çevrendekiler güzel derse öyle kalsın =D

bende aynı dertten muzdaribim .yüzüm uzun ama hiç bağlamıyorum bağlatınca kendimi hiç beğendimiyom vala uzunmuzun napıyım .küt saçlarım benim arkalar kısa önler uzun öle tarz die kestim kendim:)

benim yüzümde uzundur
kilo verincede ilk yüzlerimden gidiyor
o yüzden saçlarımı ne uzatabilirim ne de bağlayabilirim

2 sene önce saçlarımı kısa kestirdim
çokda hoşuma gitti,herkeste çok beğendi
ama gelin görünki bir daha kimse bu modeli tutturamadı..

Son düzenleme:
benimde yüzüm uzundur kıslarr biara bunu baya problem yapmştım fotolarda özellikle çok kötü çıkıodu ama şimdi bunu aştım aksine saçlarımı uzatmaya bile başladım(saç boyunun uzaması yüzü olduğundanda uzun gösterdiğini bilmeme rağmen) bu okadard atakılcak bi problem deil dünyanın en ünlü mankenlerinde biri olan alessandro ambrosio da oldukça uzun bi yüze sahip o yüzden sizi rahatlatması için onun bazı fotolarını koyuyorum belki bi etkisi olur çünkü ben bu fotoları gördükten sonra uzatmaya karar werdim şekerlerkaydirigubbakcemile2

buda makyajsız hali bi hayli çirkinmiş demiiikaydirigubbakcemile3

buda bir diğer ünlümüz liv tyler.. bunları gönderiorum kesimlerinden we saç modellerinden örnekler alabilirsinizznaniknanik

ay benımde yüzüm uzundurr katlı kahküllü kesim kullanıyorum

ay bunların yüzü uzun ama cok güzeller yaa:)

yüzünün uzun olması yuvarlak olmasından daha modern daha seksi duruyor bence:)
mankenlerin çoğunun yüzü uzundur bence zaten...(zayıflıklarından dolayı da olabilir)

eefet ya ama bunlara acık sac yakısıo bana hıc yakısmıo

canım yakışır nie yakışmasın şimdi bikaç daha model göndercem öle deneyebilirsin düz saç yüzü dahada uzun gösterio ama kahküllü dalgalı modeller yuwarlak gösterir

Back