• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yıllardır nefes alamama, deviasyon, burun ucu kıkırdağında eğrilik

Cananca Yorumlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
1
0
1
45
Uzun yıllardır nefes alamama, deviasyon, burun ucu kıkırdağında eğrilik, kemikte S biçiminde yamukluk vb. bir çok sorunla yaşıyordum. Kaç kez kontrole gittiysem acil ameliyat dendi. Ancak benim için Doktora güven duymak, samimiyetine inanmak, idealist olması ve manevi değerler taşıması çok önemlidir. Ailemde de aynı ameliyatı olup, ciddi sorunlar yaşayıp, tekrar revizyon ameliyatı olmak zorunda kalan kişiler olduğu için korkumu yenmem ve karar vermem çok uzun zamanımı aldı. İnstagram üzerinden Dr. Nurgül Altuntaş' ı takip etmeye başladım. Ameliyatları gayet başarılı görünüyordu. Üstelik kliniği yaşadığım şehir Kocaeli' de, öyle farklı illere gitmek gibi bir sıkıntı da yaşamam gerekmiyordu. Ancak net olarak; ben kesinlikle Nurgül hanıma ameliyat olacağım fikri, paylaşımlarında gördüklerimle kesinleşti kafamda. İdealist, çocukların okumasına çok değer veren, özünü hiç ama hiç yitirmemiş olması EVET! dedirtti. Çünkü ameliyat sonrası bir komplikasyon oluşsa bile bunu sahiplenecek ve sorunu ortadan kaldırmak üzere idealist yanını konuşturacak olduğuna çok emindim. Kliniğini ziyarete gittiğimde, hissettiklerimin ne kadar doğru olduğunu anladım. Asistanı Seren hanımdan tutun, hemşiresine kadar harika insanlar. 30 Ocak 2018 tarihinde apartopar ameliyat oldum. Yaklaşık 5 saat süren çok zor bir burun ameliyatı oldu. Ancak o kadar başarılı bir iş çıkarttıki, şu an herkes Doktorumun kim olduğunu soruyor. Kesinlikle istemediğiniz hiç bir işlemi yapmıyor, yüzünüze aykırı bir burun istesenizde yapmaz. Ameliyat sonrası yüzümde morluklar, şişlikler oldu ancak bu çok normaldi. Ağır bir ameliyat geçirdim. Ancak modum hiç düşmedi çünkü ameliyathaneden çıktığım anda nefes alışımdaki düzelmeyi hissettim. Benim için en önemli şey doğru ve düzgün nefes almaktı. Hatta bu yaşa kadar ben oksijensiz nasıl yaşamışım bile dedim. Şekil olarakta çok memnunum çünkü kendi ifademi kaybetmedim. Aynaya baktığımda bir yabancıya bakıyormuş gibi olmak beni mutlu etmezdi. Bu noktada sihirli bir dokunuş yaptı değerli hocam. Ayrıca hastanede bir gece yattım ve çıktıktan sonraki her gün Asistanı Seren hanımcım beni mütemadiyen arayarak durumumu sordu. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. İlgileri, alakaları, duyarlı yaklaşımları ile ben bir nevi aile kazandım. Esteİzmit ailesi!!! Herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca kliniğe giderken, yurdun dört bir yanındaki okulların kütüphanesini kurmak üzere yapmış oldukları çalışmalara katkı sağlamak isterseniz yanınızda kumbaraya bırakmak üzere bir kitap götürmenizi tavsiye ederim. Yaşayacağınız manevi huzur paha biçilmez olacaktır.
Canan

Back