• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun yıllar sonra gelen aşk itirafı?peki şimdi nolcak?

suars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
3
2
1
Merhaba herkese. 2 yıl önce boşanmış,eğitimli ve kendi işini yapan bakımlı bir bayanım. Konu şu bayanlar. 2010dan beri facede arkadaşım olan ama o gündennveri boşanana kadar sesi çıkmayan liseden bir arkadaşım faceden uzun aralarla hal hatır sordu bir kaç kez. Bir kaç kez de ben msj attım ama geri dönmedi. Kendisi yoğun çalışıyor,doktora yapıyor ve bekarmış. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bi gece geç saatte onlineken facede yazıştık ve lisede benden hoşlandığını itiraf etti. Sonra kayboldu ortadan. Bir süre sonra iş için benim şehrime geldi. Buluştuk sohbet ettik. Gece yine flörtleşmeler iltifatlar. Ama sonra yine ses yok. Belki obun bulunduğu şehre gitme durumun var. Haber vermek istiyorum ama tavrı bi garip. Hayatında biri de olabilir. Sizce ne yapmak lazım

Şu kk'de okudugum konularda en gicik oldugum erkek tipi bir iletisime gecip bir kaybolan dengesiz tipler. Haka birseyler hissediyorsa ve bir ilişkiye başlamak istiyorsa normal bir şekilde arada konuşup mesajlasmasi falan lazım. Arada kaybolup geri geliyorsa ya hayatında biri var ya da dengesiz ne istediğini bilmeyen bir tip.

Doktora yapan baska insanlar da var sanmıyorum ki böyle olsunlar. Mesguliyetten olduğunu sanmam. Bi mesaja cevap vermek 2 dksini almaz sonuçta. Hem de aranızda birseyler olsun istiyorsa ilgilenmeli. Ya da istemiyor. Sevgili olunca da böyle devam ediyor bunlar genelde hatta tam sevgili olup olmadiklarini bile bilmiyor buraya konu açanlar o derece. Ha belki bu çocuk böyle biri değildir ama bastan bi cinslikle baslamis yani.

Simdi yapamazsin niye gelin güven oluyorsun der ama eger hoslandigindan bahsedip de arayip sormazsa o zaman amacının ne oldugunu sorar gerekirse engellersin kendini kaptırmadan olur biter. Bence senin bulunduğun sehre geliyorum diye haber verme. Öğrenmesini saglayacak bir yöntem varsa sosyal medya gibi mesela onu kullan. Niye söylemedin derse de mesgulsun diye rahatsız etmek istemedim dersin. Ya da o mesaj falan atarsa once, o zaman konusma arasında söyleyip tepkisini olcebilirsin.

Icimde kalmasin diyorsan da haber ver. Görüşürseniz kendi hislerini ilcme firsatin olur. Ama havaya girerse bilemem. Zaten hala dengesiz davranirsa da irtibati kesersin. Hangisi uyarsa artik. Tabi sen de hoslanti yoksa hic bulasma bile.

En kötüsü de sen boşan sonra yine böyle hatta daha beterleriyle uğraş..

derdi başka olabliir uzun süreli değil de kısa takılmalı.. söyleyemiyordur da... bir punduna getirip işini mi halledecek acaba ??? gözünüzü açık tutun

Şu kk'de okudugum konularda en gicik oldugum erkek tipi bir iletisime gecip bir kaybolan dengesiz tipler. Haka birseyler hissediyorsa ve bir ilişkiye başlamak istiyorsa normal bir şekilde arada konuşup mesajlasmasi falan lazım. Arada kaybolup geri geliyorsa ya hayatında biri var ya da dengesiz ne istediğini bilmeyen bir tip.

Doktora yapan baska insanlar da var sanmıyorum ki böyle olsunlar. Mesguliyetten olduğunu sanmam. Bi mesaja cevap vermek 2 dksini almaz sonuçta. Hem de aranızda birseyler olsun istiyorsa ilgilenmeli. Ya da istemiyor. Sevgili olunca da böyle devam ediyor bunlar genelde hatta tam sevgili olup olmadiklarini bile bilmiyor buraya konu açanlar o derece. Ha belki bu çocuk böyle biri değildir ama bastan bi cinslikle baslamis yani.

Simdi yapamazsin niye gelin güven oluyorsun der ama eger hoslandigindan bahsedip de arayip sormazsa o zaman amacının ne oldugunu sorar gerekirse engellersin kendini kaptırmadan olur biter. Bence senin bulunduğun sehre geliyorum diye haber verme. Öğrenmesini saglayacak bir yöntem varsa sosyal medya gibi mesela onu kullan. Niye söylemedin derse de mesgulsun diye rahatsız etmek istemedim dersin. Ya da o mesaj falan atarsa once, o zaman konusma arasında söyleyip tepkisini olcebilirsin.

Icimde kalmasin diyorsan da haber ver. Görüşürseniz kendi hislerini ilcme firsatin olur. Ama havaya girerse bilemem. Zaten hala dengesiz davranirsa da irtibati kesersin. Hangisi uyarsa artik. Tabi sen de hoslanti yoksa hic bulasma bile.
Bu buluşma öncesinde iş için onun bulunduğu şehre gittim hatta fb da çek in yaptım ama onu aramadım,kendisine de bunu söyledim. İşi yoğundur,kuz arkadaşı vardır diye düşünüp haber vermedim dedim. Yakın zamanda bulunduğu şehre gitme düşüncem yok. Zaten öğrendim ki bi adam istiyorsa herşeyi yapar.

Back