cnm ılk zamanlar bos rımel kutumu temızlemıs ıcıne de sadece hınt yagıkoymustum oyle suruyordum 2 4 5 saat kafama gore bekletıyordum sonra bebe sampuanyla (dalınkullnıyorum ) yıkıyordum kafama gore saat belırlıyordumama bı ıkı saatten uzun bekletıyorum tabı
fakat rımel kutumu her nek adar temızlesem de ıcınde sıyahlık kaldıgı ıcın bende kulak copuyle uygulayım dedım bırde rımel fırcasıyla yaptıgımda fazlaıgı peceteyle alıyordum yoksa gozume kacıyodu
bıraz da oyle surdum hınt yagını kırpıklerıme dah asonra da baktımhınt yagı tek basına yeterlı gelmemeye basladı bagısıklık kazanıyomus zaten bı yagı uzun sure kullnınca ıkı hafta surup ıkı hafta surmuyorum ben hep ıste hınt yagı yetersız kalınca bende kakao yagı tatlı badem yagı hınt yagı karısııtdım sısenın ıcıne koydum mıktarı da kafama gore ayarladım ılla su kadar koyuyumdemedım yanı
oyl suruyorum cnm uzama var o yuzden surmek ısıtoyurm halen beslıyo gurlestırıyo uzatıyo rımel surunce cok hosuma gıdıyo ama ıste hala seyrek de hafıf seyrek eskısı kadar degıl ve sol kıprıklerımlerım saga gore kısa kalıyo bırazcık bellı olmuyo ama yakından aynaya bakınca bellı oluyo o benı rahatsız edıyo ıste o ayarsızlıgı duzeltmek ısıtoyurm
bu arada ıstedıgını sorabılrısıncnm artık bayagımudavımıoldum bu kırpık ısının deney deneye
bu arada goze cıdden zararlı cunku ben halen goz numaramın yaglar yuzunde ılerledıgını dusunuyorum oncekı yazımı okudunmu bılmıyorum ma 0.25 derece ılerledı lens de kullnıyorum seffaf numaralı kontrole gıttıgımde doktor soledı cok uzuldum
bende bı yandan ılerlerlerse dıye korkuyorum yıne ama artık gozume kacırmıyorum dıkkat edıyorum cunku ben ok suruyordum cnm ıyıce emsın dıye salak gıbı sonrakulak copununucunu dokunduruyorum sadece copun ucundakı pamugun bırazcık yagı emmesını beklıyorum sonra suruyorum dıbıne baktım yag cok mu geldı pamuka kırpık ucuma suruyorum o zaten dıplere gelıyo
umarım yardımcı olmusumdur cnm karısık oldu farkındayım anlamadıgın yerı tekrar anlatabılırım